• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Adetinin ilk gününden itibaren ateşini her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte ölçüp uygulamaya kaydediyorsun. Dil altından çubuk atesolcer le. Mutlaka dediklerimi yapmalısın yoksa yanıltıyor kendi de söylüyor zaten.adet dönemi ateş düşük oluyor yumurtlamadan sonra yükseliyor böylece ne zaman yumurtladigini anlayabiliyoruz. Bak benim güncel tablom Papatyamaviss Papatyamaviss kız al sen de bak 😅bu sabah da yükselince o güne çizgi çekti demiştim ya sana da 🤩
Anladım canım teşekkür ederim koltuk altıyla ölçsem olur mu bide adetimin 6ıncı günündem şimdi başlasam olur mu yarın geç mi kaldım yoksa? Bende uygulamayı indirdim şimdi hemen 😂

Anladım canım teşekkür ederim koltuk altıyla ölçsem olur mu bide adetimin 6ıncı günündem şimdi başlasam olur mu yarın geç mi kaldım yoksa? Bende uygulamayı indirdim şimdi hemen 😂
Kol altı olmaz kuzum bazal vücut ısısı lazım vajınadan yada dil altı ölçeceksin geç kalmadın tam zamanı başla 😌

Umarım yumurtlama olmuyorsa ya da olmayacaksa da geçici dönemsel bir şeydir ya kafam çok acayip karıştı bakalım asıl gün takvime göre Pazar ya da Pazartesi çift çizgi bu iki günde goremezsem ben de doktora giderim artık 😐
Git bence bekledikçe insanın sinirleri bozuluyor ben de gitcem

Kol altı olmaz kuzum bazal vücut ısısı lazım vajınadan yada dil altı ölçeceksin geç kalmadın tam zamanı başla 😌
Bunla mı canım teşekkür ederim yarjn sabah hemen başlicam yataktan kalkmadan hemen ölçmeliyim değil mi sanki öyle okumuştum dikkat etmem gereken birşey var mı?

Eklentiler

• IMG_20221023_105750_edit_55680790676398.jpg
    IMG_20221023_105750_edit_55680790676398.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 28
Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor testler bata 10 gün kaldi bende hic bi belirtide yok yine mi olmadi diye strese girdim :(

Evet kuzum haklısın ondan emin olmak lazım benim de hiç bildiğim bir şey değil tahmin sadece umarım öğrenmek zorunda da kalmam 😄
Evet Ebru Hanım öyle demişti ama benim adet döngüm çok kısa zaten ne ara ne olduğunu anlayamadan sonraki adet geliyor bazen o yüzden bu ayı riske atmiyim dedim bu ay korktuğum gibi yumurtlama olmadan geçerse önümüzdeki aya bakacağım artık doktora da giderim zaten 🥲
Yarın normalde yumurtlama günüm bakalım bu bembeyaz bomboş testler bana sürpriz yapacak mı? 🐣 😄
Testlerin sürpriz yapmasına düşük ihtimal veriyorum,o testler bir kez yükseliyor ve bitiyor kendimden bildiğim kadarıyla

Bunla mı canım teşekkür ederim yarjn sabah hemen başlicam yataktan kalkmadan hemen ölçmeliyim değil mi sanki öyle okumuştum dikkat etmem gereken birşey var mı?
Hersabah aynı saatte dıl altına koyup daha yataktan kalkmadan ölçüyorsun ve programa gırıyorsun bu kadarcıkk

Testlerin sürpriz yapmasına düşük ihtimal veriyorum,o testler bir kez yükseliyor ve bitiyor kendimden bildiğim kadarıyla
Canım ben şu an hiç ikinci çizgi göremiyorum silik bile olsa yok bir kez yükselse keşke 🥺 oradan sıkı takip yapmaya başlarım ama işte

Canım ben şu an hiç ikinci çizgi göremiyorum silik bile olsa yok bir kez yükselse keşke 🥺 oradan sıkı takip yapmaya başlarım ama işte
Doktora gidip detaylı bir tetkik yaptırcam ya bu testle falan olmicak,sorun nerde biran önce saptamam lazım beklemek bana göre bir eylem değil

Back