KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Doktora gidip detaylı bir tetkik yaptırcam ya bu testle falan olmicak,sorun nerde biran önce saptamam lazım beklemek bana göre bir eylem değil
En güzeli canım kafamız rahat olur en azından. Bu ay yumurtlama goremezsem ben de giderim heralde doktora.
Bugünkü testte sonunda silik de olsa azıcık çizgi gördüm ben bakalım koyulaşacak mı

Hanımlar bende bı haraketlenme var günde ıkı kez yapıcam artık atesımın bugün düşmesi ıle doğru orantıda gıdıyor

Eklentiler

• 278B95C2-1333-445D-9AB3-7033217D48A3.jpeg
    81,8 KB · Görüntüleme: 45
Bu ay geç yumurtluyorsundur belki belli mi olur bu da bi umut
Aynen kuzum bu zamana kadar geç yumurtlama pek yaşamadım hatta sanırım hiç panigim biraz o yüzdendi aslında ama yarın pozitif görsem bile çok geç olmuyor bir gün iki gün oynaması normal zaten inşallah yarın tamamen çift çizgiyi görürüm şu an bu silik çizgi bile umut oldu dediğin gibi

En güzeli canım kafamız rahat olur en azından. Bu ay yumurtlama goremezsem ben de giderim heralde doktora.
Bugünkü testte sonunda silik de olsa azıcık çizgi gördüm ben bakalım koyulaşacak mı
Silik bende de var ama koyulasmayacak adım gibi eminim

Olcak canım olcak inşallah umudu kaybedip enseyi karartmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…