• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Şuan bende de gögüs agrısı var şiş gibi düşükten sonra inmişti biraz ama şuan tekrar şişiyor hamile gibi agrıyor ondan sordum canım prolokdib yüksekligi gögüs agrısı mı yapıyor diye
Evet araştırdığım kadarıyla öyleymiş prolaktin süt hormonu canım goguslerde şişlik ağrı yapabiliyormus çevremde canlı şahit olmadım hiç ama internetten araştırdığım kadarıyla yapıyormuş ve buda gebeliğe engelmis

Bende bi 6 ay önce hormon testi yaptırdım ama doktor prolaktin testi yapmamış ama göğüs agrim da yoktu o sıralar bu iki aydır goguslerime dokunamiyorum gebelikte yok ben doktorla bı iletişime geceyim o halde
Bende prolaktin testi yaptırmadım canım göğüsümden bir iki hafta önce sıkınca akıntı veya süt neyse geldi burda onu söyleyince prolaktin değerimin yükseldiğini söylediler bende şimdi yaptıramıyorum randevu vermediler bana. Evde şimdi günlük aslan pençesi çayı içiyorum o düşürüyormuş haberin olsun belki başlamak istersin eğer yüksekse onun ihtimaline karşı ve göğüslerinle oynama dokunma prolaktin değerini hemen yükseltiyormuş ve stres tabi ondan nasıl uzak durabiliriz onu bilmiyorum ağır işlerden bide kaçınmak gerekiyormuş ve rahat iç çamaşırı

Bende prolaktin testi yaptırmadım canım göğüsümden bir iki hafta önce sıkınca akıntı veya süt neyse geldi burda onu söyleyince prolaktin değerimin yükseldiğini söylediler bende şimdi yaptıramıyorum randevu vermediler bana. Evde şimdi günlük aslan pençesi çayı içiyorum o düşürüyormuş haberin olsun belki başlamak istersin eğer yüksekse onun ihtimaline karşı ve göğüslerinle oynama dokunma prolaktin değerini hemen yükseltiyormuş ve stres tabi ondan nasıl uzak durabiliriz onu bilmiyorum ağır işlerden bide kaçınmak gerekiyormuş ve rahat iç çamaşırı
Sağol canım bilgilendirdigin için mutlaka alacağım o zaman yan etkisi falan olmaz değil mi ya da diyelim ki farkında değilim gebelik var bir zararı olmaz değil mi valla o stresten uzak durma dediğin şeyi çok denedim kadınlar kulübünden falan da uzak kaldim girmedim bir süre de olmuyor çok zor bunu kontrol edebilen helal olsun ama

Kızlar bir şey soracam şimdi ben ayın 5 inde düşük yaptım 13 ekimde kanamam tamamen kesildi 16 sından itibaren 3 gün ymurta akı kıvamında yogun akıntım geldi sizce düşükten 10 gün sonra tekrar yumurtlama olmuş olabilir mi
Olabilir canım düşükten sonra hamile kalmak daha kolaymış gün aşırı tavsiye ederim adetim bitince gün aşırı yapmayı düşünüyorum bende hep kaçırma şansın olmaz hem ve yumurtama olduğunu düşündüğün zaman 2-3 gün üst üste yapmayı düşünüyorum

Ve o süt durumu bende de oldu

Sağol canım bilgilendirdigin için mutlaka alacağım o zaman yan etkisi falan olmaz değil mi ya da diyelim ki farkında değilim gebelik var bir zararı olmaz değil mi valla o stresten uzak durma dediğin şeyi çok denedim kadınlar kulübünden falan da uzak kaldim girmedim bir süre de olmuyor çok zor bunu kontrol edebilen helal olsun ama
Canım yan etkisi var mı bilmiyorum eczanede sordum bende kadın hamile olduğunu öğrendiğin gün bırakırsın demişti bende öyle yapmayı düşünüyorum. Bence kimse stres den uzak duramaz canım çok zor gerçekten Allahım herkese sabır güç versin

Ve o süt durumu bende de oldu
O zaman sende de prolaktin değerin yüksek olma olasılığı çok benim gibi maalesef. Türkiyedekiler bir ilaç diyordu ben orda yaşamadığım için alamıyorum ve test yaptırmadım bilmiyorum yüksek mi değil mi diye ama tüm belirtliler var bende de ve bu gebeleğe engel maalesef

O zaman sende de prolaktin değerin yüksek olma olasılığı çok benim gibi maalesef. Türkiyedekiler bir ilaç diyordu ben orda yaşamadığım için alamıyorum ve test yaptırmadım bilmiyorum yüksek mi değil mi diye ama tüm belirtliler var bende de ve bu gebeleğe engel maalesef
Maalesef bende okudum onu test yaptırayım dedim olmazsa doktor ya ilaç verir ya da senin dediğin bitkiyi kullanırım

Maalesef bende okudum onu test yaptırayım dedim olmazsa doktor ya ilaç verir ya da senin dediğin bitkiyi kullanırım
Adetsen yaparlar canım 2-5gün arasında yapıyorlar ama bittiyse diğer aya, inşallah gerek kalmaz hamile kalırız hepimiz inşallah 😊

Öyle tabii ki kuzum zaten ben cidden sadece hayırlısını istiyorum en başından beri hakkımızda hayırlı değilse Allah nasip etmesin zaten çocuk falan ben eşimle hayatımdan da mutluyum 💙🥲 mutluluğumuza mutluluk katacaksa, gelecek olan da burada mutluluk bulacaksa gelsin bir bebek yoksa Allah ne bizi ne de onu yorsun
Öyle yapicam artık canım heralde bu ay yumurtlama goremezsem giderim doktora sanırım en azından ne olduğunu öğreneyim belki de her ay her ay ovulasyon testiyle boşuna uğraşıyorum yani yoruyorum kendimi onu anlamış oluruz hiç değilse

umarım görürüm ama ya 🥺🙏🍀
Gönlü güzel kuzum♥️ Allah hepimiz için her şeyin hayırlısını nasip etsin umarım🙏🏻🙏🏻
Ama kendini strese sokma üzme, içindeki huzursuzluğu hissedebiliyorum dediğim gibi bir sorun varsa bile senin kabul edebileceğin şekilde basit bir ilaçla takviyeyle çözülebilecek bir sorundur belli mi olur. Hani yumurta geliştiren büyüten vs ilaçlar oluyor. Onları da tedaviden mi görüyorsun bilmiyorum gerçi. Belki de bu ay geç yumurtlayacaksın o da ihtimal. Birgebeningünlüğünün yumurtlama masajını yapmayı denedin mi?? Yazarken aklıma geldi o da belki faydası olur🤔🤔
Bu ay olmadıysa biz de bir süre ara vermek zorunda kalacağız gibi duruyor. Eşimde genital siğiller vardı tedavi gördü vs bitti zannetmiştik ben de aşı yaptırdım ama eşimde tekrar siğil gördük. Tedavi en baştan başlayacak dr beni de muayene etmek istedi en azından bu ay hamile olup olmadığım belli olana kadar beklemek istedim. Tedavi süresince de birliktelik yasak. Bakalım neler olacak…

Olabilir canım düşükten sonra hamile kalmak daha kolaymış gün aşırı tavsiye ederim adetim bitince gün aşırı yapmayı düşünüyorum bende hep kaçırma şansın olmaz hem ve yumurtama olduğunu düşündüğün zaman 2-3 gün üst üste yapmayı düşünüyorum
İnşallah olur canım o akıntıyı görünce degerlendirdim zaten kendimide hazır hissediyorum çünkü tekrar hamile kalırsam daha iyi olacagım agrım sızım yok çom şükür kendiliginden düşük yaptım betamda 30 kadar düştü geçen hafta sıfırlanmıştır büyük ihtimal

Gönlü güzel kuzum♥️ Allah hepimiz için her şeyin hayırlısını nasip etsin umarım🙏🏻🙏🏻
Ama kendini strese sokma üzme, içindeki huzursuzluğu hissedebiliyorum dediğim gibi bir sorun varsa bile senin kabul edebileceğin şekilde basit bir ilaçla takviyeyle çözülebilecek bir sorundur belli mi olur. Hani yumurta geliştiren büyüten vs ilaçlar oluyor. Onları da tedaviden mi görüyorsun bilmiyorum gerçi. Belki de bu ay geç yumurtlayacaksın o da ihtimal. Birgebeningünlüğünün yumurtlama masajını yapmayı denedin mi?? Yazarken aklıma geldi o da belki faydası olur🤔🤔
Bu ay olmadıysa biz de bir süre ara vermek zorunda kalacağız gibi duruyor. Eşimde genital siğiller vardı tedavi gördü vs bitti zannetmiştik ben de aşı yaptırdım ama eşimde tekrar siğil gördük. Tedavi en baştan başlayacak dr beni de muayene etmek istedi en azından bu ay hamile olup olmadığım belli olana kadar beklemek istedim. Tedavi süresince de birliktelik yasak. Bakalım neler olacak…
Aminnn inşallah 🙏💙
Bilmiyorum hiç nasıl ilaçlar kuzum onlar yani hormonlarla falan oynuyorsa kabul etmeyiz muhtemelen doğal akışa beden kimyasını müdahale edecek bir ilaç kullanmak istemiyorum ama belki öyle değildir belki daha basit çözümü vardır ya da doğal. Bakalım inşallah öyle bir sorun yoktur tabii.
Yumurtlama masajını ben daha önce regl ağrısı için denemiştim Ebru hanım onun için de öneriyordu sanırım ama bunun için denemek aklıma gelmemişti regli erken getirme ihtimali olduğu için bu ay değil de sonraki ay denerim belki bu ay tatil işi var malum erken gelmesin regl gelecekse de 🥲
Çok çok geçmiş olsun canım benim ya ama her şeyde bir hayır var işte her şeyin de başı sağlık siz sağlıklı olun iyi olun da bebek gelmesi gerektiği zaman illa gelecek tedavisi olan geçici hastalıklar en fazla doğru zamana kadar bahane olur sonra geçer gider zaten 🙏
Ama canı gönülden diliyorum ki inşallah bu ay tutmuştur inşallah bu ay alırsın güzel haberi eşin de rahat rahat tedavisini olur geçer gider 🙏

Evet araştırdığım kadarıyla öyleymiş prolaktin süt hormonu canım goguslerde şişlik ağrı yapabiliyormus çevremde canlı şahit olmadım hiç ama internetten araştırdığım kadarıyla yapıyormuş ve buda gebeliğe engelmis
Neyse o zaman bende adet olursam hormon testlerimi yaptırim ögrendigim iyi oldu sagol canım

Aminnn inşallah 🙏💙
Bilmiyorum hiç nasıl ilaçlar kuzum onlar yani hormonlarla falan oynuyorsa kabul etmeyiz muhtemelen doğal akışa beden kimyasını müdahale edecek bir ilaç kullanmak istemiyorum ama belki öyle değildir belki daha basit çözümü vardır ya da doğal. Bakalım inşallah öyle bir sorun yoktur tabii.
Yumurtlama masajını ben daha önce regl ağrısı için denemiştim Ebru hanım onun için de öneriyordu sanırım ama bunun için denemek aklıma gelmemişti regli erken getirme ihtimali olduğu için bu ay değil de sonraki ay denerim belki bu ay tatil işi var malum erken gelmesin regl gelecekse de 🥲
Çok çok geçmiş olsun canım benim ya ama her şeyde bir hayır var işte her şeyin de başı sağlık siz sağlıklı olun iyi olun da bebek gelmesi gerektiği zaman illa gelecek tedavisi olan geçici hastalıklar en fazla doğru zamana kadar bahane olur sonra geçer gider zaten 🙏
Ama canı gönülden diliyorum ki inşallah bu ay tutmuştur inşallah bu ay alırsın güzel haberi eşin de rahat rahat tedavisini olur geçer gider 🙏
Canım istersen dr mfk ürünleri var onları kullanabilirsin gebe kalmada sorun yaşıyorsanız eş ile birlikte kullanılıyor

Aminnn inşallah 🙏💙
Hepimiz için hayırlısı olsun kuzum, doğru düşünüyorsun aslında hormon müdahalesi sayılır ama normal seyrine mi getiriyor seyri mi bozuyor ona da bakmak lazım gibi geliyor bana.
Yumurtlama masajını yumurtlama görene kadar yapınca yumurtlamaya yardımcı oluyormuş, yumurtlama sonrası adete yakın yapınca adet söktürüyormuş galiba.
İnşallah sorun yoktur da sadece yumurtlama gecikmiştir bu ay🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Selam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım 💜

ANNE ADAYI 🤍

SAT​

BAT​

DURUM​

@iremgns
1 EKİM​
1 KASIM​
:KK60:
@Beyazmelek11
1 EKİM​
1 KASIM​
LeucotheaThemis LeucotheaThemis
5 EKİM​
1 KASIM​
@Pimpirikli10
2 EKİM​
1 KASIM​
Rosebelle Rosebelle
4 EKİM​
2 KASIM​
@beyons
2 KASIM​
@ZumraNil
4 EKİM​
3 KASIM​
@hasgrl
7 EKİM​
4 KASIM​
@nunu8991
7 EKİM​
4 KASIM​
@pozitifbiri
8 EKİM​
4 KASIM​
@Bebisee
4 EKİM​
4 KASIM​
@cizgilibirblog
9 EKİM​
4 KASIM​
melegim can melegim can
5 KASIM​
@dunya162
8 EKİM​
5 KASIM​
@silencee07
6 EKİM​
5 KASIM​
Bearhug Bearhug
11 EKİM​
6 KASIM​
@1ebe
11 EKİM​
6 KASIM​
@Papatyamaviss
11 EKİM​
8 KASIM​
@Ozlenenhanim
8 EKİM​
8 KASIM​
@trueliving_
8 KASIM​
@hanzade_87
12 EKİM​
8 KASIM​
@BuDunyaninMukafatiOlmali
8 KASIM​
@Minicikfzt
10 KASIM​
@dream2311
14 EKİM​
11 KASIM​
@mmelekkkk
11 KASIM​
@melek076
14 EKİM​
11 KASIM​
@Nuhra2
14 EKİM​
11 KASIM​
@ozlemem
12 EKİM​
12 KASIM​
@Feyzacim
14 EKİM​
13 KASIM​
@Aden2023
13 KASIM​
@Devakus
14 KASIM​
@Kaktushane
14 EKİM​
15 KASIM​
@Wanda Maximoff
15 KASIM​
@Giraffiee
16 KASIM​
@destinesiaa
17 KASIM​
@Ncct
19 EKİM​
15 KASIM​
Cey1an Cey1an
17 EKİM​
16 KASIM​
@lavinya-
20 EKİM​
17 KASIM​
@
@
@

💜
Bende bu aydan elendim, kasimdayim artık.
Sat 22 Ekim.
Bat 18 Kasım.

Sat 22 Ekim.
Bat 18 Kasım.
Sat 22 Ekim.
Bat 18 Kasım.
canım benim sat 5 ekim 5 ekimde düşük yaptım o günden sayılıyor ama tekrar ne zaman adet olurum bilmiyorum düşüşten sonra geç olabiliyormuş tabiki hamile kalmazsam 😂😂olmazsa sata da 5 ekim yaz canım

Canım istersen dr mfk ürünleri var onları kullanabilirsin gebe kalmada sorun yaşıyorsanız eş ile birlikte kullanılıyor
Onlara da bakmak aklımda canım bakalım henüz sorun olup olmadığından emin değilim tahmin sadece doktora gidince belli olacak neyin ne olduğu umarım gerek kalmaz sorun yoktur inşallah alırız güzel haberi ama olmazsa da en azından ilaç vs olmadığı için mfk deneyebiliriz belki 🙏💙

İnşallah olur canım o akıntıyı görünce degerlendirdim zaten kendimide hazır hissediyorum çünkü tekrar hamile kalırsam daha iyi olacagım agrım sızım yok çom şükür kendiliginden düşük yaptım betamda 30 kadar düştü geçen hafta sıfırlanmıştır büyük ihtimal
Bende maalesef bir sefer yaşadım sonra bir ay bekledim korundum diğer ay hamile kaldıydım çok şükür iki yaşında bir kızım var şimdi. Şimdide ikinciyi istiyorum inşallah Allahım nasip ederse ilki tutmadı inşallah bu ay tutar bakalım hayırlısı hepimizin hakkında olur inşallah en kısa zamanda önemli olan hamile kalabilmen 😊

Back