Evet kuzum haklısın ondan emin olmak lazım benim de hiç bildiğim bir şey değil tahmin sadece umarım öğrenmek zorunda da kalmamHepimiz için hayırlısı olsun kuzum, doğru düşünüyorsun aslında hormon müdahalesi sayılır ama normal seyrine mi getiriyor seyri mi bozuyor ona da bakmak lazım gibi geliyor bana.
Yumurtlama masajını yumurtlama görene kadar yapınca yumurtlamaya yardımcı oluyormuş, yumurtlama sonrası adete yakın yapınca adet söktürüyormuş galiba.
İnşallah sorun yoktur da sadece yumurtlama gecikmiştir bu ay
İnşallah gerek kalmadan sorunsuz hamile kalırsın canım bana da dua edin düşük yaptıgım için hep bi korku var içimdeOnlara da bakmak aklımda canım bakalım henüz sorun olup olmadığından emin değilim tahmin sadece doktora gidince belli olacak neyin ne olduğu umarım gerek kalmaz sorun yoktur inşallah alırız güzel haberi ama olmazsa da en azından ilaç vs olmadığı için mfk deneyebiliriz belki
İnşallah en kısa zamanda tuttururuz canım hayırlısı ile ben daha bebek oluşmadan yaptım düşük o nedenle 12 gün bekledim gerek duymadım 1 ay beklemeye çünkü kanamam düşük yapınca kesildi canım ve söylenenlere göre düşükten sonra hamilelik daha kolay oluyor diyorlar ve inşallah öyle olur. Benimde 2 tane kızım var ve 3. İstiyorum artıkBende maalesef bir sefer yaşadım sonra bir ay bekledim korundum diğer ay hamile kaldıydım çok şükür iki yaşında bir kızım var şimdi. Şimdide ikinciyi istiyorum inşallah Allahım nasip ederse ilki tutmadı inşallah bu ay tutar bakalım hayırlısı hepimizin hakkında olur inşallah en kısa zamanda önemli olan hamile kalabilmen
Aynen canım düşükten sonra olması daha kolaymış olur inşallah en kısa zamanda ilkinde tutmuş muydu peki düşük olduğunda özel birşey yaptın mı?İnşallah en kısa zamanda tuttururuz canım hayırlısı ile ben daha bebek oluşmadan yaptım düşük o nedenle 12 gün bekledim gerek duymadım 1 ay beklemeye çünkü kanamam düşük yapınca kesildi canım ve söylenenlere göre düşükten sonra hamilelik daha kolay oluyor diyorlar ve inşallah öyle olur. Benimde 2 tane kızım var ve 3. İstiyorum artık
Canım bu sabah ateşim yükseldi bakalım bundan sonra daha sıkı takipTablodaolmus gıbı gelmedı bana ya pek omcekı aylardan daha ıyı bılırsın sen
Canım ateş takibini nasıl yapıyorsun banada eczane de kadın söyle yükselinde yumurtlama mı oluyor ve onun için uygulamamı var nasıl yapıyorsunuz adetim bitince bende başlamak istiyorum ovulasyon testi yapmıyorum çünküCanım bu sabah ateşim yükseldi bakalım bundan sonra daha sıkı takipbugüne kadar hep düşüktü, 3 gün düşmezse yükselişin olduğu güne çizgi çekip yumurtlama sayıyor program. Bugün akıntım daha bir yapiskanlasti. Bikac gündür yumurta akı kıvamındaydı.Eğer olursa hayatımın en güzel doğumgünü hediyesi olur sanırım hayırlısını dilerim Allah'tan
Bende zaten menopoz başlangıcı var canım fsh 19 kalamam diye düşündüm ama kaldım düşük yaptım iki kızım var bu ilk düşügüm hayıt macunu ve propolis balı aldım kullandım 4. Ayda hamile kaldım daha sonra dr mfk ürünü aldım eş paketi onu kullandım 10 gün hamile olunca bırakmıştım düşük olunca şümdi devam ediyorum onları kuallanmaya hatta tutunması için adendo diye bir ürünü var onuda sipariş ettim başlıcam inşallahAynen canım düşükten sonra olması daha kolaymış olur inşallah en kısa zamanda ilkinde tutmuş muydu peki düşük olduğunda özel birşey yaptın mı?
Anladım canım teşekkür ederim açıklaman içinBende zaten menopoz başlangıcı var canım fsh 19 kalamam diye düşündüm ama kaldım düşük yaptım iki kızım var bu ilk düşügüm hayıt macunu ve propolis balı aldım kullandım 4. Ayda hamile kaldım daha sonra dr mfk ürünü aldım eş paketi onu kullandım 10 gün hamile olunca bırakmıştım düşük olunca şümdi devam ediyorum onları kuallanmaya hatta tutunması için adendo diye bir ürünü var onuda sipariş ettim başlıcam inşallah
Yaa ne güzel ınsallah ınsallah senın adam yapmış yapacağını gerısı AllahtanCanım bu sabah ateşim yükseldi bakalım bundan sonra daha sıkı takipbugüne kadar hep düşüktü, 3 gün düşmezse yükselişin olduğu güne çizgi çekip yumurtlama sayıyor program. Bugün akıntım daha bir yapiskanlasti. Bikac gündür yumurta akı kıvamındaydı.Eğer olursa hayatımın en güzel doğumgünü hediyesi olur sanırım hayırlısını dilerim Allah'tan
İnşallah gerek kalmadan sorunsuz hamile kalırsın canım bana da dua edin düşük yaptıgım için hep bi korku var içimde
İnşallah canım benim aminnn güzel dileklerin için çok teşekkür ederimYaaa canım benimAllah bir daha yaşatmasın inşallah. Kaybının yerini tez zamanda sağlıklı güzel bir evlatla doldursun Kasım güzel gelir inşallah hepimize
İyi düşünelim iyi olsun Kasım gelsin Kasım'da aşk başkadır dedik durduk öyle de olacak inşallah korkular değil umutlar kazansın bu ay
İnşallah canımAdetsen yaparlar canım 2-5gün arasında yapıyorlar ama bittiyse diğer aya, inşallah gerek kalmaz hamile kalırız hepimiz inşallah
Ay şimdi farkettim ne güldüm kendime yaMerhaba hoş geldin canım acaba tarihlerde yanlış söylemiş olabilir misin?
Canım ateş takibini nasıl yapıyorsun banada eczane de kadın söyle yükselinde yumurtlama mı oluyor ve onun için uygulamamı var nasıl yapıyorsunuz adetim bitince bende başlamak istiyorum ovulasyon testi yapmıyorum çünkü
Ya evet çıkmış harbidenAdetinin ilk gününden itibaren ateşini her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte ölçüp uygulamaya kaydediyorsun. Dil altından çubuk atesolcer le. Mutlaka dediklerimi yapmalısın yoksa yanıltıyor kendi de söylüyor zaten.adet dönemi ateş düşük oluyor yumurtlamadan sonra yükseliyor böylece ne zaman yumurtladigini anlayabiliyoruz. Bak benim güncel tablomPapatyamaviss kız al sen de bak bu sabah da yükselince o güne çizgi çekti demiştim ya sana da
Ilk hamılelıkte de yumurtlamadan önce düşmüşSonra zaten ateşi anladığında, adetinin geleceğini de anlıyorsun çünkü adet gelmeye yakın düşmeye başlıyor.eger gebeysen ortalamanın üzerinde seyrediyor hiç düşmüyor. Bazen yerleşme olduğunda dip noktasi diyorlar bir günlük bı ciddi düşüp yükseliyor.
Hadi pazar günü uğurlu gelsin inşallah bi bakmışsın çizgi görünmeye başlamış belli mi olurEvet kuzum haklısın ondan emin olmak lazım benim de hiç bildiğim bir şey değil tahmin sadece umarım öğrenmek zorunda da kalmam
Evet Ebru Hanım öyle demişti ama benim adet döngüm çok kısa zaten ne ara ne olduğunu anlayamadan sonraki adet geliyor bazen o yüzden bu ayı riske atmiyim dedim bu ay korktuğum gibi yumurtlama olmadan geçerse önümüzdeki aya bakacağım artık doktora da giderim zaten
Yarın normalde yumurtlama günüm bakalım bu bembeyaz bomboş testler bana sürpriz yapacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?