• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Ay hadi İnşallah seni de bulur çocuk şansı bu sene o zaman 😍
Bu tutulma kova burçlarını da etkileyecek senin yedinci evin de muhtemelen Kova yükselen Aslan ise, ikinci çocuk da yedinci evden bakılıyor zaten Kova burcunda Yeni ay ya da dolunay olduğu dönemler hamilelik şansı daha da artar senin için muhtemelen 🍀🍀🍀
Kasım Aralık Ocak ve Şubat ayı senin için de şansın çok olduğu dönemler 😌🍀
Astrolojiye bende çok ilgiliyimdir ama yıne de bilgileri senım kadartoplayamam 😂 ilgi alanı mı sadece senın için astrolojı 🙈

Bı dahakine ben de ondan alcam ya,benimkinde sadece yumurtlama civarı çift çizgi çıkıyor, Perşembeye kadın doğum randevusu aldım ,beklemicem ya
İyi yapmışsın ya bakalım ne diyecek ben de merakla bekliyorum 🙏💙

Kuzum birgebeningünlüğü belli bir büyüklüktedir yumurtayı algılayabilecek hassasiyette diyorlardı. Yumurtan yeterince gelişmediyse göstermiyor falan diyorlar öyle bir şey olabilir mi acaba
Öyle düşündüğüm için moralim bozuluyor işte kuzum şu an...
🥺🥺🥺🥺
Eğer dedikleri gibi olgun yumurtaya pozitif veriyorsa bu test sadece ben aylarca laboquick te yalancı pozitif gördüm ve o yüzden hamile kalmadım belki de, yumurtam zaten erken çatlıyor diye şüphelerim vardı belki de yumurtanın yeterince gelişmemesi problemim var cidden bebisimiz o yüzden olmuyor.
Hemen panik yapıp enseyi karartmak istemiyorum ama yumurtlama belirtileri başlamasına rağmen testi bembeyaz görmem çok ilginç gerçekten başıma ilk defa geliyor 😳😳😳

Astrolojiye bende çok ilgiliyimdir ama yıne de bilgileri senım kadartoplayamam 😂 ilgi alanı mı sadece senın için astrolojı 🙈
Hobi gibi kuzum profesyonel anlamda yani iş olarak yapmıyorum ama çok sevdiğim için eğitim falan aldım hala da alıyorum 💙
Asil isim çok aşırı yoğun vakit ayırmakta zorlanıyorum aslında keşke daha çok vaktim olsa daha güzel ilerlerdim 🥲🥲🥲

ya sorma insanı çok geriyor,sanki zorunluymuşuz gibi hissediyoruz :KK48:
Ye hiç sorma kuzu 😅

Nice güzel yaşlar canım benimm
Teşekkürler canimmm 😍

Bende çok kararsız kaldım acaba daha çok stres yaptırır mı bana diye.😇 Ama okuduklarımdan sonra en kötü sorarım yardımcı olurlar diyerek aldım bugün 3. ovülasyon testimi yapıcam bir kaç güne çift çizgi görürüm diye hissediyorum bakalım. 🙆🏼‍♀️
Bu ay olmazsa diğer ay alırım bakım bir de onu deneriz 😅

Yaa iyi ki doğdun nice mutlu senelerin olsun. Çoğalarak büyüsün ailen inşallah 🤗
Hediyeyi herkes tahmin etti sanki😇
Ayy canım benim amin 🤭 Allah hepimizin gönlüne göre versin 🤲

😂😂🤭

Yumurtlama oldumu pelı 😍
Bilmem olmuştu bikac gün önce sanki ama yakaladim mi bilmiyorum 😂

Ahaha ben oyuzden ateş artı ovulasyon bu ay tüm elımdekılerı degerlendırıyorum😂😂 nıce mutlu güzel yaşların olsun kuzummm 😍❤️❤️💕
Valla sanırım ben de öyle yapacam öbür ay 🤭

İyi ki doğdun canım 😍😍💙🙏
Hediyen tutmuştur inşallah 😌😌😌
Hayirliysa inşallah kuzu 😅 teşekkürler 🤗

İyi ki doğdun kuzum❤️ Ahahaha ucuza yırtmış seninki desene😂😂 attığınız gol olsun inşallah
Kiz ben teraziyim. Çok aramam öyle onu almış bunu yapmış ama yani çok istememesine rağmen bunu yapması bence büyük jestti 😅 manevi hediye 😅

Hobi gibi kuzum profesyonel anlamda yani iş olarak yapmıyorum ama çok sevdiğim için eğitim falan aldım hala da alıyorum 💙
Asil isim çok aşırı yoğun vakit ayırmakta zorlanıyorum aslında keşke daha çok vaktim olsa daha güzel ilerlerdim 🥲🥲🥲
Ya bende çok ıstedım biliyormuşun ilgim de var bana on ayak ol 😂

Ye hiç sorma kuzu 😅

Teşekkürler canimmm 😍

Bu ay olmazsa diğer ay alırım bakım bir de onu deneriz 😅

Ayy canım benim amin 🤭 Allah hepimizin gönlüne göre versin 🤲

😂😂🤭

Bilmem olmuştu bikac gün önce sanki ama yakaladim mi bilmiyorum 😂

Valla sanırım ben de öyle yapacam öbür ay 🤭

Hayirliysa inşallah kuzu 😅 teşekkürler 🤗

Kiz ben teraziyim. Çok aramam öyle onu almış bunu yapmış ama yani çok istememesine rağmen bunu yapması bence büyük jestti 😅 manevi hediye 😅
Tablodaolmus gıbı gelmedı bana ya pek omcekı aylardan daha ıyı bılırsın sen 😂

Ya bende çok ıstedım biliyormuşun ilgim de var bana on ayak ol 😂
Ilgın varsa başla bir yerden canım valla ama şu var çok sakin kafa ve zaman isteyen bir şey ilk başlarda çözmesi mantık yürütmesi her şeyi aklında tutması zor oluyor günü gününe ders çalışmak ayrıca kaynak kitaplar alıp oralardan da desteklemen lazım. O yüzden eğer hayatının biraz yoğun tempolu kafası dolu döneminde isen hiç başlama çok zorlar daha sakin zamanları bekle derim yoksa sıkılıp bırakma durumun olabilir 🤣
Hiç kursa gitmeden kitaplardan okuyarak öğrenenler de var tabii temel seviyeyi güzel kitaplardan da öğrenebilirsin bir yere kadar ama bir hocadan eğitim almak daha sağlam oluyor bence 🤗

🥺🥺🥺🥺
Eğer dedikleri gibi olgun yumurtaya pozitif veriyorsa bu test sadece ben aylarca laboquick te yalancı pozitif gördüm ve o yüzden hamile kalmadım belki de, yumurtam zaten erken çatlıyor diye şüphelerim vardı belki de yumurtanın yeterince gelişmemesi problemim var cidden bebisimiz o yüzden olmuyor.
Hemen panik yapıp enseyi karartmak istemiyorum ama yumurtlama belirtileri başlamasına rağmen testi bembeyaz görmem çok ilginç gerçekten başıma ilk defa geliyor 😳😳😳
Aynısı bende de oldu iki aydır

🥺🥺🥺🥺
ÜZülme kuzum doktora planladığımdan erken gidersin ve basit bi ilaçla vs çözülebilecek bir problemse hallolur belki. Ya da bu ay geç yumurtlayacaksındır bakalım her şeyin hayırlısı🙏🏻🙏🏻

Aynısı bende de oldu iki aydır
Umarım yumurtlama olmuyorsa ya da olmayacaksa da geçici dönemsel bir şeydir ya kafam çok acayip karıştı bakalım asıl gün takvime göre Pazar ya da Pazartesi çift çizgi bu iki günde goremezsem ben de doktora giderim artık 😐

ÜZülme kuzum doktora planladığımdan erken gidersin ve basit bi ilaçla vs çözülebilecek bir problemse hallolur belki. Ya da bu ay geç yumurtlayacaksındır bakalım her şeyin hayırlısı🙏🏻🙏🏻
Öyle tabii ki kuzum zaten ben cidden sadece hayırlısını istiyorum en başından beri hakkımızda hayırlı değilse Allah nasip etmesin zaten çocuk falan ben eşimle hayatımdan da mutluyum 💙🥲 mutluluğumuza mutluluk katacaksa, gelecek olan da burada mutluluk bulacaksa gelsin bir bebek yoksa Allah ne bizi ne de onu yorsun
Öyle yapicam artık canım heralde bu ay yumurtlama goremezsem giderim doktora sanırım en azından ne olduğunu öğreneyim belki de her ay her ay ovulasyon testiyle boşuna uğraşıyorum yani yoruyorum kendimi onu anlamış oluruz hiç değilse

umarım görürüm ama ya 🥺🙏🍀

Ben de öyle düşündüm,bence dediğin gibi
Kızlar bir şey soracam şimdi ben ayın 5 inde düşük yaptım 13 ekimde kanamam tamamen kesildi 16 sından itibaren 3 gün ymurta akı kıvamında yogun akıntım geldi sizce düşükten 10 gün sonra tekrar yumurtlama olmuş olabilir mi

Proloktin yüksekligi gögüs agrısını yapar
Yumurtlama geçti o yüzden diğer adeti bekleyeceğim bilgin var mı prolaktin testi ne zaman yapılıyor diye bir sonraki adetten sonra gidip yapacağım prl testi hsg de doktor bir sene dolsun demisti hsg de cektirecegim bakalım sorun var miymiş

Yumurtlama geçti o yüzden diğer adeti bekleyeceğim bilgin var mı prolaktin testi ne zaman yapılıyor diye bir sonraki adetten sonra gidip yapacağım prl testi hsg de doktor bir sene dolsun demisti hsg de cektirecegim bakalım sorun var miymiş
Bana adetin 2. Günü yapılmıştı canım başka konuda bilgim yok benim ki 15 çıktı doktor normal dedi

Bana adetin 2. Günü yapılmıştı canım başka konuda bilgim yok benim ki 15 çıktı doktor normal dedi
Bende bi 6 ay önce hormon testi yaptırdım ama doktor prolaktin testi yapmamış ama göğüs agrim da yoktu o sıralar bu iki aydır goguslerime dokunamiyorum gebelikte yok ben doktorla bı iletişime geceyim o halde

Bende bi 6 ay önce hormon testi yaptırdım ama doktor prolaktin testi yapmamış ama göğüs agrim da yoktu o sıralar bu iki aydır goguslerime dokunamiyorum gebelikte yok ben doktorla bı iletişime geceyim o halde
Şuan bende de gögüs agrısı var şiş gibi düşükten sonra inmişti biraz ama şuan tekrar şişiyor hamile gibi agrıyor ondan sordum canım prolokdib yüksekligi gögüs agrısı mı yapıyor diye

Back