KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Slm kizlar bugun doktora gittim ve kese var bebk yok demislerdi ve bugun kesenenin icinde kucuk birsey gorundu bbebk olarak goruyorum emin deilim tamda dedi 4 gun sonra tekrar gelirsen goruruz buyurse bebektir zaten ayni ise bos gebelik tedavisini konusur dedi adet gununden hesapladigimzda 5 haftalik olmasi lazim ama seninki cok kucuk bende adet bitiminden iliski durumunu falan anlatinca gec dollenme olabilir dedi dusuk tehlikesi icinde ilac verdi pazartesi gununu bekliyoruz tum bekleyenlere isteyenlere saglikla verdisn insllh

Canımmm ınsallaaah saglıkla görürsün bebegını

İyi akşamlar, benim testim pozitif çıktı bugün yaptım. 1 kasımda adetim başlamıştı. Cumartesiye doktor randevusu aldım acele mi ettim acaba? Çalıştığım için kan da veremem o güne kadar. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hayırlı ugurlu olsun bi kontrol olmaktan zarar gelmezhem kan tahlılıde vermıs olursunuz

Bu ay hem adet olup hemde pizitifmi gordunuz masallh diyelm bence pozitiften sonra almaniz iyi olmus hayirlisi olsun hakinda

Bu ay hem adet olup hemde pizitifmi gordunuz masallh diyelm bence pozitiften sonra almaniz iyi olmus hayirlisi olsun hakinda
Evet ya 1 kasımda adet olmuştum, iki korumasız ilişki oldu 10 gün sonrası 2 gün gecikince şüphe duydum. Aşırı sivilcelenme ağrım ve halsizlik oldu ampul yandı bende. Allah herkese hayırlı zamanında versin inşallah sağlıkla

Son adet tarihimiz aynıymış, hayırlı uğurlu olsun ben de aynı sizin gibiyim bugün beta verdim binden yüksek çıktı. Ağustos annelerine de gelin

Bat tarihiniz kaçtı? Ya da yumurtlama günü biliyor muydunuz hayırlı olsun tebriklerr

pozitifbiri canım seni görmemişim çok tebrik ederim çok sevindim senin adına sağlıkla büyüsün inşallah. Kocan geri çekilmiyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum sanki öyle diyordun neler yaptın nelere dikkat ettin

Son adet tarihimiz aynıymış, hayırlı uğurlu olsun ben de aynı sizin gibiyim bugün beta verdim binden yüksek çıktı. Ağustos annelerine de gelin
Teşekkür ederim siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben de cumartesi kan vereceğim bakalım. Hala şoktayım kasık ağrılarım oluyor benim birkaç dk olup geçiyor normal midir acaba

Teşekkür ederim siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben de cumartesi kan vereceğim bakalım. Hala şoktayım kasık ağrılarım oluyor benim birkaç dk olup geçiyor normal midir acaba
Normal cnm bebek yerlesrken agri yapar kasilmalar krplar normal seyler saglikca kucaginiza alin insllh

Bat tarihiniz kaçtı? Ya da yumurtlama günü biliyor muydunuz hayırlı olsun tebriklerr
Bat 25 i görünüyordu uygulamada, ama hep takvime göre 4 gün önce gelirdi. Appleda takip ettim cumartesi bat görünüyordu. Yumurtlama 11-12-13 kasım gibi tahmin ediyorum. 11-12 de ilişki oldu hep riskli yaptığımız için bu ay da olmaz diyordum bu ay olmuş. Aşırı planlı değildi açıkçası daha şoktayım

Bemde boş gebelik yaşadım canım düşükle sonuçlandı inşallah seninki öyle olmaz

Benimde 11 Kasım yumurtlamaydı o gün sadece ilişki oldu içime doğmuş aynı sayılırız siz daha önce test yapmış mıydınız peki yeni öğrenmişsiniz bende regl olmadım daha kasık ağrım var diğer belirtilerim yok pazartesi sabah testim gölge çıktı ertesi gün çıkmadı bir şey başka testimde kalmadı bende bekleyim bari dedim ümidim de yok tek gün olduğu için pek size de sürpriz olmuş ama demek ki beklenmedik anlarda da olabiliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…