Canımmm ınsallaaah saglıkla görürsün bebegınıSlm kizlar bugun doktora gittim ve kese var bebk yok demislerdi ve bugun kesenenin icinde kucuk birsey gorundu bbebk olarak goruyorum emin deilim tamda dedi 4 gun sonra tekrar gelirsen goruruz buyurse bebektir zaten ayni ise bos gebelik tedavisini konusur dedi adet gununden hesapladigimzda 5 haftalik olmasi lazim ama seninki cok kucuk bende adet bitiminden iliski durumunu falan anlatinca gec dollenme olabilir dedi dusuk tehlikesi icinde ilac verdi pazartesi gununu bekliyoruz tum bekleyenlere isteyenlere saglikla verdisn insllh
İnsllh cnmCanımmm ınsallaaah saglıkla görürsün bebegını
Hayırlı ugurlu olsunİyi akşamlar, benim testim pozitif çıktı bugün yaptım. 1 kasımda adetim başlamıştı. Cumartesiye doktor randevusu aldım acele mi ettim acaba? Çalıştığım için kan da veremem o güne kadar. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim ben de şaşkınım zaten anca alışırım o güne kadar fikreHayırlı ugurlu olsunbi kontrol olmaktan zarar gelmez hem kan tahlılıde vermıs olursunuz
Bu ay hem adet olup hemde pizitifmi gordunuzİyi akşamlar, benim testim pozitif çıktı bugün yaptım. 1 kasımda adetim başlamıştı. Cumartesiye doktor randevusu aldım acele mi ettim acaba? Çalıştığım için kan da veremem o güne kadar. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet ya 1 kasımda adet olmuştum, iki korumasız ilişki oldu 10 gün sonrası 2 gün gecikince şüphe duydum. Aşırı sivilcelenme ağrım ve halsizlik oldu ampul yandı bende. Allah herkese hayırlı zamanında versin inşallah sağlıklaBu ay hem adet olup hemde pizitifmi gordunuzmasallh diyelm bence pozitiften sonra almaniz iyi olmus hayirlisi olsun hakinda
Evet ya 1 kasımda adet olmuştum, iki korumasız ilişki oldu 10 gün sonrası 2 gün gecikince şüphe duydum. Aşırı sivilcelenme ağrım ve halsizlik oldu ampul yandı bende. Allah herkese hayırlı zamanında versin inşallah sağlıkla
Bat tarihiniz kaçtı? Ya da yumurtlama günü biliyor muydunuz hayırlı olsun tebriklerrİyi akşamlar, benim testim pozitif çıktı bugün yaptım. 1 kasımda adetim başlamıştı. Cumartesiye doktor randevusu aldım acele mi ettim acaba? Çalıştığım için kan da veremem o güne kadar. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallahSon adet tarihimiz aynıymış, hayırlı uğurlu olsun ben de aynı sizin gibiyim bugün beta verdim binden yüksek çıktı. Ağustos annelerine de gelin
Hayirli olsun cnm sanandaSon adet tarihimiz aynıymış, hayırlı uğurlu olsun ben de aynı sizin gibiyim bugün beta verdim binden yüksek çıktı. Ağustos annelerine de gelin
Normal cnm bebek yerlesrken agri yapar kasilmalar krplar normal seyler saglikca kucaginiza alin insllhTeşekkür ederim siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallahben de cumartesi kan vereceğim bakalım. Hala şoktayım kasık ağrılarım oluyor benim birkaç dk olup geçiyor normal midir acaba
İnşallah çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızNormal cnm bebek yerlesrken agri yapar kasilmalar krplar normal seyler saglikca kucaginiza alin insllh
Bat 25 i görünüyordu uygulamada, ama hep takvime göre 4 gün önce gelirdi. Appleda takip ettim cumartesi bat görünüyordu. Yumurtlama 11-12-13 kasım gibi tahmin ediyorum. 11-12 de ilişki oldu hep riskli yaptığımız için bu ay da olmaz diyordum bu ay olmuş. Aşırı planlı değildi açıkçası daha şoktayımBat tarihiniz kaçtı? Ya da yumurtlama günü biliyor muydunuz hayırlı olsun tebriklerr
Bemde boş gebelik yaşadım canım düşükle sonuçlandı inşallah seninki öyle olmazSlm kizlar bugun doktora gittim ve kese var bebk yok demislerdi ve bugun kesenenin icinde kucuk birsey gorundu bbebk olarak goruyorum emin deilim tamda dedi 4 gun sonra tekrar gelirsen goruruz buyurse bebektir zaten ayni ise bos gebelik tedavisini konusur dedi adet gununden hesapladigimzda 5 haftalik olmasi lazim ama seninki cok kucuk bende adet bitiminden iliski durumunu falan anlatinca gec dollenme olabilir dedi dusuk tehlikesi icinde ilac verdi pazartesi gununu bekliyoruz tum bekleyenlere isteyenlere saglikla verdisn insllh
Teşekkürler canımHayirli olsun cnm sananda
Benimde 11 Kasım yumurtlamaydı o gün sadece ilişki oldu içime doğmuş aynı sayılırızBat 25 i görünüyordu uygulamada, ama hep takvime göre 4 gün önce gelirdi. Appleda takip ettim cumartesi bat görünüyordu. Yumurtlama 11-12-13 kasım gibi tahmin ediyorum. 11-12 de ilişki oldu hep riskli yaptığımız için bu ay da olmaz diyordum bu ay olmuş. Aşırı planlı değildi açıkçası daha şoktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?