Selam canım Aralık grubuna kaydolmalısınRosebelle benide eklermisin sat9kasım bat8aralık
Hayır izmirde yapıyorum
Valla ne iyiliği yapıyorlar akıllarını kendilerine saklasinlar o olmayan akıllarınıİyilik yapıyoruz adı altında biraz sıkıyorlar sadece
:)) doğru diyorsun bu konular herkes için aynı olmayabiliyor kimisi hiç takmıyor ama kimisi içinde hassas olabiliyorValla ne iyiliği yapıyorlar akıllarını kendilerine saklasinlar o olmayan akıllarını
canım 3 gün gecikmiş test yaparsan illaki çıkarMerhaba benim bat 3 gün gecikti akşam belim ve kasığım ağrıdı akıntım da var test için beklemeli miyim? Ya da tahlil yaptırsam da çıkar mı beta acaba?
Siz hamilede olsanız ovulasyon takıp etmesenızde gelın kuzularAralıkta ovulasyon takıbı yapacak arkadasları aralık ayı ovulasyon takıp edecekler grubuna gelın kuzular
Canım ben baktım ama bulamadım grubu . Bende ovülasyonla takip edicem. Benim döngü baya bi karıştı çünkü
Etıketledım senı kuzumCanım ben baktım ama bulamadım grubu . Bende ovülasyonla takip edicem. Benim döngü baya bi karıştı çünkü
Kusura bakma canım ben etiketlemeyi unutmuşum. Malesef 25 Kasım'da regl oldum@Hic98 @Eozlemtsn @Kaktushane @Giraffiee @Cesmedeva @mavilihayat00 @marythebaby @jetese N Nur594 B balbadem1 @deniizzzzz @Nypmha D didom65 @Demgey3 @babylovev @Semaaaaa42 @melegim can @nisan97 @onbirmayisbeyons Beyazmelek11 @hasgrl
Selam kızlar nasılsınız tek tek hepinizi etiketledimsizlerden güzel haberler bekliyorum . Listeyi güncelleyebilmem için lütfen beni Rosebelle şeklinde etiketleyin. Yoksa yazdıklarınızı takip etmem çok zor. Bu liste site tarafından otomatik yapılmadı hepsini teker teker kendim hazırlıyorum sizler için. Çoğu arkadaşımız beni etiketlemiyor ve bu kadar konuşma sayfası içinde tek tek bulmaya çalışıyorum kim ne durumda diye etiketleyenlere çok teşekkür ederim. Şimdi listemizde şuan etiketlediklerim kaldı sadece. Sizlerden tatlış güzel haberler bekliyorum dilerim her şey gönlünüzce olsun
Kuzucum çok kalabalık olunca takıp edemez oldum bende aralık ayınıÜzülmek , durmak yok devamkeeee, o minnoş buraya gelecek Allahın izniyle :) Sizi Aralık grubuna alalım zaten Kasım ın son demleri bunlarArtık ben de tek topic takip etmek istiyorum o gün aralıktaki birine burdan cevap yazmışım hatlar karışmış
@Hic98 @Eozlemtsn @Kaktushane @Giraffiee @Cesmedeva @mavilihayat00 @marythebaby @jetese N Nur594 B balbadem1 @deniizzzzz @Nypmha D didom65 @Demgey3 @babylovev @Semaaaaa42 @melegim can @nisan97 @onbirmayisbeyons Beyazmelek11 @hasgrl
Selam kızlar nasılsınız tek tek hepinizi etiketledimsizlerden güzel haberler bekliyorum . Listeyi güncelleyebilmem için lütfen beni Rosebelle şeklinde etiketleyin. Yoksa yazdıklarınızı takip etmem çok zor. Bu liste site tarafından otomatik yapılmadı hepsini teker teker kendim hazırlıyorum sizler için. Çoğu arkadaşımız beni etiketlemiyor ve bu kadar konuşma sayfası içinde tek tek bulmaya çalışıyorum kim ne durumda diye etiketleyenlere çok teşekkür ederim. Şimdi listemizde şuan etiketlediklerim kaldı sadece. Sizlerden tatlış güzel haberler bekliyorum dilerim her şey gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?