• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Ablalarım gebelik belirtisi var diye gittim kadın doğuma yumurta tembelliği çıktı yıkıldım folidoce verdi bir de antibiyotik sizce hızlandırır mı bi bilgisi olan var mı aranızda hamile kalan var mı kullandıktan sonra? 19 yaşındayım ve 4 aylık evliyim. 🥺

Arkadaslar siliz cizgi goruyorum sizcede var mi ? Test artimed ilk 10 dkkada cikti yarin vveya persembe adet gunum. Dunde yapmitstim hic silik cikmamiati sizde goruyor musunuz?

Eklentiler

• 20221129_095345.jpg
    20221129_095345.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba benim bat 3 gün gecikti akşam belim ve kasığım ağrıdı akıntım da var test için beklemeli miyim? Ya da tahlil yaptırsam da çıkar mı beta acaba?

Kızlar merhaba dün kah tahlili yaptırmıştım tsh 5.45 çıkmış bu değere ilaç yazarmı sağlık ocağı acaba

@Hic98 @Eozlemtsn @Kaktushane @Giraffiee @Cesmedeva @mavilihayat00 @marythebaby @jetese N Nur594 B balbadem1 @deniizzzzz @Nypmha D didom65 @Demgey3 @babylovev @Semaaaaa42 @melegim can @nisan97 @onbirmayis beyons beyons Beyazmelek11 Beyazmelek11 @hasgrl

Selam kızlar nasılsınız tek tek hepinizi etiketledim 🥰 sizlerden güzel haberler bekliyorum . Listeyi güncelleyebilmem için lütfen beni Rosebelle Rosebelle şeklinde etiketleyin. Yoksa yazdıklarınızı takip etmem çok zor. Bu liste site tarafından otomatik yapılmadı hepsini teker teker kendim hazırlıyorum sizler için. Çoğu arkadaşımız beni etiketlemiyor ve bu kadar konuşma sayfası içinde tek tek bulmaya çalışıyorum kim ne durumda diye 🤭 etiketleyenlere çok teşekkür ederim. Şimdi listemizde şuan etiketlediklerim kaldı sadece. Sizlerden tatlış güzel haberler bekliyorum dilerim her şey gönlünüzce olsun 🌹
Kusura bakma canım ben etiketlemeyi unutmuşum. Malesef 25 Kasım'da regl oldum 😓 Rosebelle Rosebelle
İnşallah Aralık ayında isteyen herkesle birlikte bende güzel haberi alırım 🤲

Üzülmek , durmak yok devamkeeee, o minnoş buraya gelecek Allahın izniyle :) Sizi Aralık grubuna alalım zaten Kasım ın son demleri bunlar :D Artık ben de tek topic takip etmek istiyorum 😂 o gün aralıktaki birine burdan cevap yazmışım hatlar karışmış 😂
Rosebelle Rosebelle canım bende kırmızıları yedim bugün herseyin hayırlısı🙏😢

Üzülmek , durmak yok devamkeeee, o minnoş buraya gelecek Allahın izniyle :) Sizi Aralık grubuna alalım zaten Kasım ın son demleri bunlar :KK70: Artık ben de tek topic takip etmek istiyorum 😂 o gün aralıktaki birine burdan cevap yazmışım hatlar karışmış 😂
Kuzucum çok kalabalık olunca takıp edemez oldum bende aralık ayını😊😊oyuzden daha sakın takıp edebılecegım bı konu actım😘😘😘senı ay sonundaa inş pozıtıfı alınca etıketlerız😊🙏

@Hic98 @Eozlemtsn @Kaktushane @Giraffiee @Cesmedeva @mavilihayat00 @marythebaby @jetese N Nur594 B balbadem1 @deniizzzzz @Nypmha D didom65 @Demgey3 @babylovev @Semaaaaa42 @melegim can @nisan97 @onbirmayis beyons beyons Beyazmelek11 Beyazmelek11 @hasgrl

Selam kızlar nasılsınız tek tek hepinizi etiketledim 🥰 sizlerden güzel haberler bekliyorum . Listeyi güncelleyebilmem için lütfen beni Rosebelle Rosebelle şeklinde etiketleyin. Yoksa yazdıklarınızı takip etmem çok zor. Bu liste site tarafından otomatik yapılmadı hepsini teker teker kendim hazırlıyorum sizler için. Çoğu arkadaşımız beni etiketlemiyor ve bu kadar konuşma sayfası içinde tek tek bulmaya çalışıyorum kim ne durumda diye 🤭 etiketleyenlere çok teşekkür ederim. Şimdi listemizde şuan etiketlediklerim kaldı sadece. Sizlerden tatlış güzel haberler bekliyorum dilerim her şey gönlünüzce olsun 🌹
Rosebelle Rosebelle ben bugün regl oldum cnm 😢

Back