- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 33
- 32
Farkli test aldim yarin onunlada denicem adet olmazsam cumada kan vercem tekrardanBence adet gününde yap eğer olmazsan yarın ilk idrarla yapacaksan eğer farklı marka test al emin olmak için bu iki test sanırım aynı marka
Biz popüleriz ondan benceişte eşlerimiz biraz farkında degiller durumun ama anlattıkları en küçük şey bile etkiliyor bizi ne yapalım biz kimseye sormuyoruz bişey var mı diye ama nedense bizimkini cok soruyorlar
Hayıt macunu kullan canım hem hormonları düzenliyor hemse dolu dolu adet oluyırsunKızlar Adetlerim çok düzensiz hormonlarda bir şey yok diyorlar yaşım 24 1 senelik evliyim kist yok PKO tanısı koyamıyorlar artık bebeği geçtim her ay dolu dolu güzel bir adet olmak istiyorum yaa düzenli şuan dr tarlusal verdi tekrar kanamanın 3. Günü gideceğim kan vereceğim bakacaklar işte ama doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum sizce bana ne tedavi önerirler yada bana önerileriniz var mı Allah için düzenli her ay yumurtalama adet için boy 164 kilo 61,5 sizce bu ay klomen kullanıp iğne vurunayım mı çatlatma iğnesi yada doğal bir şeyler var mı bildiğiniz yaa
Benim de bugün veya yarın en geç bat.bakalim dün suruntu halinde kahverengi geldi ama devamı yokya ben gecen söylemiştim cuma günü bana da leke gibi bişey oldu haatta adet sandım kesildi ama o gun test negatifti yerleşmemi diye düşündüm ama o konuda hiç fikrim yok yarın bat günü bakalım ne olacak
C Lıfe mı kullansam diyorum düzenli içeriğinde hayıt macunu çörekotu çam balı vs varHayıt macunu kullan canım hem hormonları düzenliyor hemse dolu dolu adet oluyırsun
Amh testine baktırdınız mı kızlar.Son 2-3ay içinde tam 5tane kadın doğumcuya muayene oldum.hepsi bişey yok diyor da sorun yok yani hormonlar da gayet iyi çıktı ama işte yaş faktöründen beklemek istemiyorum
Benim daha çıkmadı sonuçAmh testine baktırdınız mı kızlar.
Kullan canım olur hayıt zaten eskiden kadınların hamile kalmak için kullandıkları bitki ben macununu kullanıyorum aynı içerigi bal felan hepsi varC Lıfe mı kullansam diyorum düzenli içeriğinde hayıt macunu çörekotu çam balı vs var
Adetimle başlayayayım o zaman İnşAllahKullan canım olur hayıt zaten eskiden kadınların hamile kalmak için kullandıkları bitki ben macununu kullanıyorum aynı içerigi bal felan hepsi var
Güzel çıkar inşallah canım ondada bi sıkımtı yoksa zamanı var demekki canım allah ne zamn naip ederse en kısa zamanda nasip olur şnşallah saglıklı sıhtatli. Ben kaldım hamile düşük yaptım öylede ayrı bi zor tekrar düzene binmesi zaman alıyorBenim daha çıkmadı sonuç
Başla canım yumurtlamaya faydası çokAdetimle başlayayayım o zaman İnşAllah
Çok teşekkür ederim İnşAllah olur faydasıBaşla canım yumurtlamaya faydası çok
İnşallah canım benim Allah hepimize nasip etsinGüzel çıkar inşallah canım ondada bi sıkımtı yoksa zamanı var demekki canım allah ne zamn naip ederse en kısa zamanda nasip olur şnşallah saglıklı sıhtatli. Ben kaldım hamile düşük yaptım öylede ayrı bi zor tekrar düzene binmesi zaman alıyor
Beklenen adet tarihinden daha önce olurmuş canım döllenmeden en fazla 12 gün sonra yerleşme oluyormuş en az 6 7 gün o yüzden bat tan daha önce olurmuş yerleşme benim okuduklarım böyle tabi bunlar ortalama sonuçta illaki istisnalar olur geç ya da erken döllenme falanKanka bu yerleşme kanaması adet tarihinde gelmiyor muydu, yerleşme daha önce olması gerekmez mi ,o zaman beta da regl tarihinde salgılanıyorsa milletin erken gebelik testinde nasıl pozitif geliyor,8yillik ebeyim ama bu ayrıntıları bilmiyorum gerçekten,
Bugün her lavaboya gittiğimde acaba oldummu diye baktım yok regl olacam hissi sürekli var bide baş ağrısı çok oldu yarına bisey olmazsa sabah bi test yapacam hatta beraber yapalım bakarsın bize de gol olurBenim de bugün veya yarın en geç bat.bakalim dün suruntu halinde kahverengi geldi ama devamı yok
Ahh bu insanlar.. bekarken niye evlenmiyorsun diye baskı yaparlar. Evlenirsin çocuğun mu olmuyor diye baskı yaparlar. Birinci çocuğu dogurursun ikinci için geç kalmayın diye baskı yaparlar. Bi salın bizi yaa..ah bu çevre baskısı gözü kör olsun :) ilk zamanlar o kadar çok vardı ki resmn benden çok sayıyorlardı günleri :)) bende şimdiye göre daha çok takıyordum kafama bu baskılarıda yapanlarn çoğu yakın çevrem kötülüklerinden değildi biliyorum ama belli bir zamandan sonra strese sebep oluyordu
İyilik yapıyoruz adı altında biraz sıkıyorlar sadeceAhh bu insanlar.. bekarken niye evlenmiyorsun diye baskı yaparlar. Evlenirsin çocuğun mu olmuyor diye baskı yaparlar. Birinci çocuğu dogurursun ikinci için geç kalmayın diye baskı yaparlar. Bi salın bizi yaa..
2008 de evlendim 5 sene çocuk yapmadım. Hadi artık dediler 1.cocuk oldu. İkinciyi düşünmüyordum. Yaşım 37 çocuğum 9 yaşında. Şimdi ikinciyi yap artık 40 yaşına geliyorsun diye baskı görüyorum.İyilik yapıyoruz adı altında biraz sıkıyorlar sadece
Milletin istekleri bitmez ki ister dururlar2008 de evlendim 5 sene çocuk yapmadım. Hadi artık dediler 1.cocuk oldu. İkinciyi düşünmüyordum. Yaşım 37 çocuğum 9 yaşında. Şimdi ikinciyi yap artık 40 yaşına geliyorsun diye baskı görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?