KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Hayıt macunu kullan canım hem hormonları düzenliyor hemse dolu dolu adet oluyırsun

ya ben gecen söylemiştim cuma günü bana da leke gibi bişey oldu haatta adet sandım kesildi ama o gun test negatifti yerleşmemi diye düşündüm ama o konuda hiç fikrim yok yarın bat günü bakalım ne olacak
Benim de bugün veya yarın en geç bat.bakalim dün suruntu halinde kahverengi geldi ama devamı yok

C Lıfe mı kullansam diyorum düzenli içeriğinde hayıt macunu çörekotu çam balı vs var
Kullan canım olur hayıt zaten eskiden kadınların hamile kalmak için kullandıkları bitki ben macununu kullanıyorum aynı içerigi bal felan hepsi var

Benim daha çıkmadı sonuç
Güzel çıkar inşallah canım ondada bi sıkımtı yoksa zamanı var demekki canım allah ne zamn naip ederse en kısa zamanda nasip olur şnşallah saglıklı sıhtatli. Ben kaldım hamile düşük yaptım öylede ayrı bi zor tekrar düzene binmesi zaman alıyor

İnşallah canım benim Allah hepimize nasip etsin

Beklenen adet tarihinden daha önce olurmuş canım döllenmeden en fazla 12 gün sonra yerleşme oluyormuş en az 6 7 gün o yüzden bat tan daha önce olurmuş yerleşme benim okuduklarım böyle tabi bunlar ortalama sonuçta illaki istisnalar olur geç ya da erken döllenme falan

Benim de bugün veya yarın en geç bat.bakalim dün suruntu halinde kahverengi geldi ama devamı yok
Bugün her lavaboya gittiğimde acaba oldummu diye baktım yok regl olacam hissi sürekli var bide baş ağrısı çok oldu yarına bisey olmazsa sabah bi test yapacam hatta beraber yapalım bakarsın bize de gol olur

Ahh bu insanlar.. bekarken niye evlenmiyorsun diye baskı yaparlar. Evlenirsin çocuğun mu olmuyor diye baskı yaparlar. Birinci çocuğu dogurursun ikinci için geç kalmayın diye baskı yaparlar. Bi salın bizi yaa..

Ahh bu insanlar.. bekarken niye evlenmiyorsun diye baskı yaparlar. Evlenirsin çocuğun mu olmuyor diye baskı yaparlar. Birinci çocuğu dogurursun ikinci için geç kalmayın diye baskı yaparlar. Bi salın bizi yaa..
İyilik yapıyoruz adı altında biraz sıkıyorlar sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…