KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kanka bu yerleşme kanaması adet tarihinde gelmiyor muydu, yerleşme daha önce olması gerekmez mi ,o zaman beta da regl tarihinde salgılanıyorsa milletin erken gebelik testinde nasıl pozitif geliyor,8yillik ebeyim ama bu ayrıntıları bilmiyorum gerçekten,

işte eşlerimiz biraz farkında degiller durumun ama anlattıkları en küçük şey bile etkiliyor bizi ne yapalım biz kimseye sormuyoruz bişey var mı diye ama nedense bizimkini cok soruyorlar

ya ben gecen söylemiştim cuma günü bana da leke gibi bişey oldu haatta adet sandım kesildi ama o gun test negatifti yerleşmemi diye düşündüm ama o konuda hiç fikrim yok yarın bat günü bakalım ne olacak

Evet vardi ama kanda 2.40 cikti acaba yukselir mi adetime kadar 5 gune
Canım seni üzmek istemiyorum ama benim testim seninkinden bile belli bir silikti bende 3 gün arayla aynı çıktı testte herkes tebrik etti kan verdim 2 çıktı o kadar kötü bi hisdiki benim ki kesinlikle yükselmiyor doktor var olsaydı çıkardı yok hatta rahmin bile kalınlaşmamış gebe diyecek kadar dedi o yüzden artık siliklere inanmıyorum bu olay yüzünden kafama taka taka kendimi hamile sanarak yükselir kan diye düşüne düşüne adetim kesildi bi buçuk aydır olamıyorumda doktora gittim tarlusal verdi mecbur kullandım yarın birgün adet olurum İnşAllah testler hep kasetti bazen idrardaki protein silik çıkartabiliyor dedi dr yıkıldım yaa 2 aydır adet bile olamıyorum

Kızlar Adetlerim çok düzensiz hormonlarda bir şey yok diyorlar yaşım 24 1 senelik evliyim kist yok PKO tanısı koyamıyorlar artık bebeği geçtim her ay dolu dolu güzel bir adet olmak istiyorum yaa düzenli şuan dr tarlusal verdi tekrar kanamanın 3. Günü gideceğim kan vereceğim bakacaklar işte ama doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum sizce bana ne tedavi önerirler yada bana önerileriniz var mı Allah için düzenli her ay yumurtalama adet için boy 164 kilo 61,5 sizce bu ay klomen kullanıp iğne vurunayım mı çatlatma iğnesi yada doğal bir şeyler var mı bildiğiniz yaa

Ben aslinda umutlanmiyordum ama 2. Çizgi baya belirgindi hatta dün aksam bi daha yapmistim dahada belirgin olmustu ayri ayri yapinca o beni biraz yikti cikmayinca kanda

Klomen bana iyi geldi kürtajdan sonra tekrar hamile kalmak için gittim klomen adetimi düzeltti fakat kist yapabiliyor o yüzden canım doktorun sana gerekli tedaviyi verir her bünyede aynı etki olmaz allah gönlümüze göre hayırlısını versin canım

Şimdi benim vücudumda ne eksik onu bilmiyorum ki vitamin değerlerim kan değerlerim hepsi de pik ama gebelik açısından neye ihtiyacım var bilmiyorum
Canım benşmde eksik degil ama mfk ürünleri birşeyleri yoluna koyuyor nasıl oluyorsa bence panega ile başla dene canım fodegada çok iyi omega 3 folat felan var

Amin İnşAllah teşekkür ederim umarım banada iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…