- 11 Ekim 2022
- 465
- 638
- 18
Kanka bu yerleşme kanaması adet tarihinde gelmiyor muydu, yerleşme daha önce olması gerekmez mi ,o zaman beta da regl tarihinde salgılanıyorsa milletin erken gebelik testinde nasıl pozitif geliyor,8yillik ebeyim ama bu ayrıntıları bilmiyorum gerçekten,Adet kadar şiddetli değil ama benzeri ağrı olurmuş
Şüphelenirsen test yap
Ben de ilk kahverengi akıntı gelince bir umut yerleşmemi acaba dedim ama boş hayal oldu
Senşn ki yerleşmedir inşallah ben bayağı araştırmıştım
Ped kirletecek kadar yoğun olmazmış yerleşme ya kahve hafif akıntı ya da pembe olacak bi kaç gün sürebilir . Yerleşmeden sonra da beta hcg salgılanmaya başlıyor test yaparsan bikaç güne çıkar yani
Evet vardi ama kanda 2.40 cikti acaba yukselir mi adetime kadar 5 gune
işte eşlerimiz biraz farkında degiller durumun ama anlattıkları en küçük şey bile etkiliyor bizi ne yapalım biz kimseye sormuyoruz bişey var mı diye ama nedense bizimkini cok soruyorlarEşlerimiz bunları söylerken bizi ne kadar strese soktuğunun farkında değiller bence bilseler hiç anlatmazlar ben öyle düşünüyorumgeçen eşimin iş yerinde de birinin eşi hamileymis yeni yani,doktora gitcez falan demiş ,eşim de hayırlı olsun demiş ,adam eşime demiş ki senin ne zaman olacak çok sinir bozucu değil mi, hayırlısı olsun demiş o da hayırlı zamanda ,yani ayıp ya koca adam ne soruyorsun milletin üremesini belki adamın problemi var dimi
ya ben gecen söylemiştim cuma günü bana da leke gibi bişey oldu haatta adet sandım kesildi ama o gun test negatifti yerleşmemi diye düşündüm ama o konuda hiç fikrim yok yarın bat günü bakalım ne olacakKanka bu yerleşme kanaması adet tarihinde gelmiyor muydu, yerleşme daha önce olması gerekmez mi ,o zaman beta da regl tarihinde salgılanıyorsa milletin erken gebelik testinde nasıl pozitif geliyor,8yillik ebeyim ama bu ayrıntıları bilmiyorum gerçekten,
Canım seni üzmek istemiyorum ama benim testim seninkinden bile belli bir silikti bende 3 gün arayla aynı çıktı testte herkes tebrik etti kan verdim 2 çıktı o kadar kötü bi hisdiki benim ki kesinlikle yükselmiyor doktor var olsaydı çıkardı yok hatta rahmin bile kalınlaşmamış gebe diyecek kadar dedi o yüzden artık siliklere inanmıyorum bu olay yüzünden kafama taka taka kendimi hamile sanarak yükselir kan diye düşüne düşüne adetim kesildi bi buçuk aydır olamıyorumda doktora gittim tarlusal verdi mecbur kullandım yarın birgün adet olurum İnşAllahEvet vardi ama kanda 2.40 cikti acaba yukselir mi adetime kadar 5 gune
Sabah ilk idrarla yine yapicamYükselebilir cnm idrar testi yapsana tekrar bakalım tekrar çizgi çıkacak mı bir teyit etmiş olursun
Ben aslinda umutlanmiyordum ama 2. Çizgi baya belirgindi hatta dün aksam bi daha yapmistim dahada belirgin olmustu ayri ayri yapinca o beni biraz yikti cikmayinca kandaCanım seni üzmek istemiyorum ama benim testim seninkinden bile belli bir silikti bende 3 gün arayla aynı çıktı testte herkes tebrik etti kan verdim 2 çıktı o kadar kötü bi hisdiki benim ki kesinlikle yükselmiyor doktor var olsaydı çıkardı yok hatta rahmin bile kalınlaşmamış gebe diyecek kadar dedi o yüzden artık siliklere inanmıyorum bu olay yüzünden kafama taka taka kendimi hamile sanarak yükselir kan diye düşüne düşüne adetim kesildi bi buçuk aydır olamıyorumda doktora gittim tarlusal verdi mecbur kullandım yarın birgün adet olurum İnşAllahtestler hep kasetti bazen idrardaki protein silik çıkartabiliyor dedi dr yıkıldım yaa 2 aydır adet bile olamıyorum
Klomen bana iyi geldi kürtajdan sonra tekrar hamile kalmak için gittim klomen adetimi düzeltti fakat kist yapabiliyor o yüzden canım doktorun sana gerekli tedaviyi verir her bünyede aynı etki olmaz allah gönlümüze göre hayırlısını versin canımKızlar Adetlerim çok düzensiz hormonlarda bir şey yok diyorlar yaşım 24 1 senelik evliyim kist yok PKO tanısı koyamıyorlar artık bebeği geçtim her ay dolu dolu güzel bir adet olmak istiyorum yaa düzenli şuan dr tarlusal verdi tekrar kanamanın 3. Günü gideceğim kan vereceğim bakacaklar işte ama doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum sizce bana ne tedavi önerirler yada bana önerileriniz var mı Allah için düzenli her ay yumurtalama adet için boy 164 kilo 61,5 sizce bu ay klomen kullanıp iğne vurunayım mı çatlatma iğnesi yada doğal bir şeyler var mı bildiğiniz yaa
Canım benşmde eksik degil ama mfk ürünleri birşeyleri yoluna koyuyor nasıl oluyorsa bence panega ile başla dene canım fodegada çok iyi omega 3 folat felan varŞimdi benim vücudumda ne eksik onu bilmiyorum ki vitamin değerlerim kan değerlerim hepsi de pik ama gebelik açısından neye ihtiyacım var bilmiyorum
Tamam canım teşekkür ederimCanım benşmde eksik degil ama mfk ürünleri birşeyleri yoluna koyuyor nasıl oluyorsa bence panega ile başla dene canım fodegada çok iyi omega 3 folat felan var
Benim kini görsen net çizgiydi yani seninki bayagı silik bile herkes hamilesin diye tebrik etti
Amin İnşAllah teşekkür ederim umarım banada iyi gelirKlomen bana iyi geldi kürtajdan sonra tekrar hamile kalmak için gittim klomen adetimi düzeltti fakat kist yapabiliyor o yüzden canım doktorun sana gerekli tedaviyi verir her bünyede aynı etki olmaz allah gönlümüze göre hayırlısını versin canım❤
Insllah cannm nasipBenim kini görsen net çizgiydi yani seninki bayagı silik bile herkes hamilesin diye tebrik ettiOlsun canım üzülmeyelim artık birdahaki aya hayırlı sağlıklıca olur hepimizindir İnşAllah
canım birde umutlandırmak istemem ama benim adetim geçmişti senin adetine varmış daha adet olmazsan bide o gün yap test yinede çünkü hatırladım şimdi ben geciktim diye yapmıştım senin daha günün varmışInsllah cannm nasip
Düzenli mi adetlerinInsllah cannm nasip
Duzenli adetim 5 gün var dahaDüzenli mi adetlerin
Bence adet gününde yap eğer olmazsan yarın ilk idrarla yapacaksan eğer farklı marka test al emin olmak için bu iki test sanırım aynı markaDuzenli adetim 5 gün var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?