- 11 Ekim 2022
- 465
- 638
- 18
Aminnnnn.en çok da bunların diline duscez diye vallahi strese giriyoruz, bizim yakında sorcaak kimsemiz yok ama eşime dedim soran olursa şuan düşünmüyoruz de,hadsizler yadurumlarımız cok benzermişyeniyiz olur diye doktora gitmedim hiç cünkü adetlerim çok düzenli regl dönemide cok agrım sızımda olmaz ama olmuyor bu ayda olacam gibi duruyor randevu aldım bakalım regl olunca bi görünecem bizim cevreden de kim görse bişey yokmu deyip duruyor artık moralim çok bozuluyor rabbim kimsenin diline düşürmesin ne zor bir durummuş
Teşekkür ederim canımmfk da zten öyle diyor eş paketi pahalı geliyorsa panecae ile başlayın diyor istersen instagramda sisteme yaz onlar yönlendirirler seni
ya zaten onlar yüzünden strese giriyorum hepsi bulundumuz ildeler cok şükür yakın oturmuyoruz ama yine görüyoruz tabi dogal olarak ilk soru bişey yokmuAminnnnn.en çok da bunların diline duscez diye vallahi strese giriyoruz, bizim yakında sorcaak kimsemiz yok ama eşime dedim soran olursa şuan düşünmüyoruz de,hadsizler ya
birde yakın otursanız artık hergün varmı birşey varmı birşeyya zaten onlar yüzünden strese giriyorum hepsi bulundumuz ildeler cok şükür yakın oturmuyoruz ama yine görüyoruz tabi dogal olarak ilk soru bişey yokmu
bide gecende eşim komşumuzu görmüş aynı dönemde evlenmişiz eşim tanıyor eşi hamile galiba yani büyük iltimalle çok daha yenidir ama hamilelik giymiş eşim diyor sanki herkes anlasın diye normal eşim hiç farketmez böyle şeyleri olur olmaz duyunca kendimi garip hissettimAminnnnn.en çok da bunların diline duscez diye vallahi strese giriyoruz, bizim yakında sorcaak kimsemiz yok ama eşime dedim soran olursa şuan düşünmüyoruz de,hadsizler ya
yükselir daha cok yeniymiş 5 gün varmış regle normalde bu kadar erken testlerde bile cıkmazKizlar sabah beta icin kan verdim sonuç 2.40 adetime 5 gun var sizce yukselir mi
Insllah yukselir moralim cok bozulduyükselir daha cok yeniymiş 5 gün varmış regle normalde bu kadar erken testlerde bile cıkmaz
adetle atılır ilaca vs gerek yok dedi düşünmeyin onu stres yapmayın dedi benim gibi birine :)) adetim normal oldu bugun lekelenme başladı 3 4 güne olurm herhalde o zman gidicem bakalm
Adet kadar şiddetli değil ama benzeri ağrı olurmuşyerleşme kanamasında adetteki gibi ağrı kramp tarzı şeyler oluyormu
inşallah gitmiştir bakalım normal adet oldum hatta ikinciyede oldum bakalm görücez kontrolde inşallah gitmiştir( bana da öyle dedi işte adette gider adet olunca gel dedi. Ama adetim sadece bir günnve simsiyah oldu siyah olunca ben de kisttir dşye sevinmiştim ama kontrolde gitmediğini gördük aohra ilaç cerdi bu ay bekle önce kist gitsin dedi
Senin hiç gerek kalmaz inşallah gider adetle çok can sıkıcı bir durum
benm zatn adet öncesi 3 4 gün leke olup sonra adet olur bugnde lekelenme zamanm adet olursam iki gündür adet olcakmışm gibi ağrı vardı ara ara bugnde leke geldi işte adet öncesi lekemi yerleşmemi bilemedm zamnla görücez hayırlısnı inşallahAdet kadar şiddetli değil ama benzeri ağrı olurmuş
Şüphelenirsen test yap
Ben de ilk kahverengi akıntı gelince bir umut yerleşmemi acaba dedim ama boş hayal oldu
Senşn ki yerleşmedir inşallah ben bayağı araştırmıştım
Ped kirletecek kadar yoğun olmazmış yerleşme ya kahve hafif akıntı ya da pembe olacak bi kaç gün sürebilir . Yerleşmeden sonra da beta hcg salgılanmaya başlıyor test yaparsan bikaç güne çıkar yani
Canım naptın doktra gittin mi bebisi gördün mü?Günaydın kızlar, gebelik belirtileriyle güzel bir gün olsun
Kizlar sabah beta icin kan verdim sonuç 2.40 adetime 5 gun var sizce yukselir mi
bide gecende eşim komşumuzu görmüş aynı dönemde evlenmişiz eşim tanıyor eşi hamile galiba yani büyük iltimalle çok daha yenidir ama hamilelik giymiş eşim diyor sanki herkes anlasın diye normal eşim hiç farketmez böyle şeyleri olur olmaz duyunca kendimi garip hissettim
Eşlerimiz bunları söylerken bizi ne kadar strese soktuğunun farkında değiller bence bilseler hiç anlatmazlar ben öyle düşünüyorumbide gecende eşim komşumuzu görmüş aynı dönemde evlenmişiz eşim tanıyor eşi hamile galiba yani büyük iltimalle çok daha yenidir ama hamilelik giymiş eşim diyor sanki herkes anlasın diye normal eşim hiç farketmez böyle şeyleri olur olmaz duyunca kendimi garip hissettim
Evet vardi ama kanda 2.40 cikti acaba yukselir mi adetime kadar 5 guneİdrar testin pozitif degilmiydi canım senin gölge vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?