öyle bi göğüs ağrısı değil ama dokununca bi acıma var yani önceki aylarda yoktuda 7 8 aydır bilemedim yanii :)beni en çok şüphelendiren aylar sonra zortlayan göğüs ağrım oldu... :)
Ben gene olursam bel ağrımdan anlarım sanırım o başka resmen, akıntım bugunde var şeffaflaşmış baya acaba gelıyor muuubeni en çok şüphelendiren aylar sonra zortlayan göğüs ağrım oldu... :)
senin yumurtlamadan kaç gün sonra olmuştu ağrınöyle bi göğüs ağrısı değil ama dokununca bi acıma var yani önceki aylarda yoktuda 7 8 aydır bilemedim yanii :)
senin yumurtlamadan kaç gün sonra olmuştu göğüste ağrı hatırlıyormusnbeni en çok şüphelendiren aylar sonra zortlayan göğüs ağrım oldu... :)
senin yumurtlamadan kaç gün sonra olmuştu göğüste ağrı hatırlıyormusn
Aynen canım bide nedeni bulundu en azından. Başlarda biraz zorlanıyorsun ama sonra alışıyorsun iğnenin ucu küçücük zaten takdığına deymez sonu çok güzel oluyor hep öyle düşün unutuyorsun sonra bebeğini kucağına aldıktan sonra benim bir kızım var iki yaşında çok şükür şimdi ikinciyi istiyorm inşallahCanım malesef bendede pıhtılaşma çıktı hamile kalır kalmaz iğneye başlamam gerekiyormuş. Yinede şükür ediyorum en azından tedavisi olan bişey
benimde 6. gün bugün hadi hayırlısı bakalm bekleyip göreceğiz :)12 si yumurtlama ben 17 sine işaret koymuşum göğüs agrısına.
Gözümüz gönlümüz açıldıBakın teyceleri testlerim geldi bitane yaptım. Bu kardeşimiz ilk kez bu testlerde bu çizgiyi görüyor çok mutludaha koyu çizgiler size çıksın amin Allah immm
İnşallah nasip olur canım ,Aynen canım bide nedeni bulundu en azından. Başlarda biraz zorlanıyorsun ama sonra alışıyorsun iğnenin ucu küçücük zaten takdığına deymez sonu çok güzel oluyor hep öyle düşün unutuyorsun sonra bebeğini kucağına aldıktan sonra benim bir kızım var iki yaşında çok şükür şimdi ikinciyi istiyorm inşallah
Canım hayırla gelsin inşallah çok mutlu oldum
Canım hayırla gelsin inşallah çok mutlu oldum
Valla canım benim hcg 4den 4.87 ye yükselmiş tshda baya yükselmiş anlamadım dün sabah vermistim kan iste bugun hala gelmedi adetimS Semaaaaa42 baktın mı e-nabıza bence yine de bak onlar girmiyorki sisteme, laborantlar sisteme giriyor.
Canım kaset test yap, artimed algılıyor 4 ve üstünü kan daha yıpratıcıValla canım benim hcg 4den 4.87 ye yükselmiş tshda baya yükselmiş anlamadım dün sabah vermistim kan iste bugun hala gelmedi adetim(
Hee bir bebe doğacaktı bugünmervoooş geldımı testlerın :) doğurdumu sağsağlim görümcen sevdın mi bebişiii kucaklayıp :) test delısı oldum yarappım
eveet :) doğmuştur inşallah saglıklı bısekılde :)Hee bir bebe doğacaktı bugünMervenur277
canım özel cumartesı oglene kadar calısıyor.sonrasında alamazlar.çok hafif akıntıyı degılde kırmızı lekelenme geldıgınde baslangıc sayarım ben.o testlerı adetın 3. gunude yapıyorlar merak etme.bır sıkınt ıolmaz.pzrtesı erkenden gıdersınMerhaba kızlar ben doktora gittim bugün doktor kan aldı be adetin 2. Günü gel yeniden kan alıcaz dedi ama ben bugün doktor dönüşü kahverengi akıntı yaşadım bunun sonu adete dönecek hep böyle oluyor çünkü acaba bugün adetin 1. Günü mü oluyor bu durumda yoksa yarın mı birde her iki şekilde de hafta sonuna denk geliyor kan alırlar mı ki ?
pozitifbiri imagination forever T TASUU fnd_50 Mervenur277 ve diğer görüp bilgisi olan arkadaşlarım
bildiğim esas kanamanın olduğu gün 1. gün sayılıyorMerhaba kızlar ben doktora gittim bugün doktor kan aldı be adetin 2. Günü gel yeniden kan alıcaz dedi ama ben bugün doktor dönüşü kahverengi akıntı yaşadım bunun sonu adete dönecek hep böyle oluyor çünkü acaba bugün adetin 1. Günü mü oluyor bu durumda yoksa yarın mı birde her iki şekilde de hafta sonuna denk geliyor kan alırlar mı ki ?
pozitifbiri imagination forever T TASUU fnd_50 Mervenur277 ve diğer görüp bilgisi olan arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?