Canım 2 doktora sordum normal beni takip eden kadın doğum doktorum hamilelik başlayınca dedi diğer doktorda kalp atışını duyunca dediBen de iğne kullanıyorum şu an canım, oğlumu da gebelik boyunca iğne kullanarak kucağıma aldım. Ama doktorunla kesin konuş ben hamilelik öncesi iğne kullanmaya başladım, doktorum kanı cıvıtmamız lazım demişti. Gerçekten de bir gebeliğimde öğrenince başladım ancak düştü, plansız gebelik riskli yani
İki hormon sonucunda güzel çıkmış kuzum tsh 3 den yukarı olmayacak tiroid hormonu FSH de 10 dan yukarı olmayacak benimki 15 çıktı oyüzden bu ay bıraz üzüldüm aktardan hayıt meyvesi ektrası aldım duzenlıyormus bakalım faydası olacakmı seninki çok iyi amaPeki TSH ve FSH kaç olmalı hamile kalabilmek için biliyor musunuz benim TSH 2.500 FSh 6 normal dedi doktor yaa ama bence daha düşük olmalı sanki diye düşünüyorum
Evet biliyorum demekki sende bir sıkıntı yokmuş hemen tuttu maşallah ben 1 senedir istiyorum hem hormonlar da sıkıntı çıktı hemde polip çıktı o alınmadan gebelık oluşmazmış olsa bile düşer miş oyüzden dedim umudum yok dıyeolmasa benim olmazdı ilişkilerimin seyrekliğini ve eşimin duruşunu biliyorsun kuzum. Allah nasip ederse olur, olmaz diye birşey yok. Duayı ve ümidi bırakmak yok.
Canım ama benim adetim çok düzensiz hiç bir doktor bilemiyor ne olduğumu kist yok yumurtan tembel diyorlar bende ilaç kullanmıyorum sağlıklı besleniyorum o yüzden kendim düşürmeye çalışıyorum çok kötü bir şey eğer adetim düzenli olsa gebe kalabilirim ama adet olamıyorum yumurtam çatlamıyor tembelliktenİki hormon sonucunda güzel çıkmış kuzum tsh 3 den yukarı olmayacak tiroid hormonu FSH de 10 dan yukarı olmayacak benimki 15 çıktı oyüzden bu ay bıraz üzüldüm aktardan hayıt meyvesi ektrası aldım duzenlıyormus bakalım faydası olacakmı seninki çok iyi ama
Bugün adet oldum canımİnşAllah değildir canımSabah ilk idrarınla da test yap 10-15 dk sonra foto Çek ona bakalım çok bekleyeni ciddiye alma üzülme sonra
Yok canım gayet normal ikiside güzel foliküler fazda fsh 5 den aşagı olmıcak adet bitiminden sonra tekrar yğkselişe geçiyor zaten canım. Hamile kalabikmek için 5 den aşagı 10 dan yukarı olmaması gerekiyor fsh canım . Tsh de hamile iken 2.5dan yukarı olmaması gerekiyor olsa bile ilaç ile düşüyor zatenPeki TSH ve FSH kaç olmalı hamile kalabilmek için biliyor musunuz benim TSH 2.500 FSh 6 normal dedi doktor yaa ama bence daha düşük olmalı sanki diye düşünüyorum
Teşekkür ederim canımCanım her sabah ölçtüğün ateşi yaz, ilk dönem adet dönemi zaten ateş düşük seyreder.(7 gün kdr) Sonra Yumurtlama döneminde ateş yükselir(özellikle yumurtladıgın gün). Sonra eger gebelik varsa yüksekte kalır. adet gelecekse yeniden düşer.Mantıgı bu
Her şey gönlünce olsun@rosebel
Amin canım çok saolAlmanyadayım insan burda tek olmagini görünce konusunca daha iyi oluyor yanlız olmadigini anliyor Rabbım sağlıkli hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah aralik ayi gurubu varmi ona gecim artık
@pozitifbir canım herkesin gözü kulağı sen de...heyecanla bekliyoruzzzzz
pozitifbiri kan sonucu çıktı mı ben kaçırdım mu çok yoğundu bugün öğretmenler günü programları sürdü akşama kadar çok okuyamadım giremedim
Ha kuzum onu bilemicem valla yaEvet biliyorum demekki sende bir sıkıntı yokmuş hemen tuttu maşallah ben 1 senedir istiyorum hem hormonlar da sıkıntı çıktı hemde polip çıktı o alınmadan gebelık oluşmazmış olsa bile düşer miş oyüzden dedim umudum yok dıye
Bebeğim benim de gözüm kulağım halk sağlığı sayfasında ama yok yok yok. Diğerleri düştü bhcg hala yok@pozitifbir canım herkesin gözü kulağı sen de...heyecanla bekliyoruzzzzz
Burdayım bebiş eşime de söyledim valla duygusallaşti kız yerim
Hayırlı olsun inşallahRegl’in gecikti mi?
Hayırlı olsun canım gerçekten çok sevindim vatana millete ailesine hayırlı bi evlat olsun
Evet şimdi soyle kac gunde bır adet oluyorsun ve yumurtlama gunun ne zamandı ve hangı gunlerı korunmasız degerlendırmıstınBeklenen regl dün ya da yarındi tam tarih söyleyemiyorum ama uygulamanın günü ile uyumlu görünüyor beta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?