- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
pozitifbiri @Papatyamaviss @fnd_50 @canancan11 @Semaaaaa42 Eymen01 @Cey1an imagination forever Rosebelle @mucizeOldu @lckystr @lavinya Nuhra2 diğer canım kızlar bir heves sabah test aldım ama şimdi eve geldim ve kırmızı kartı yemişim ben Aralık grubuna kayar. Ama ayın sonuna kadar buradayım. Sizlerin takibindeyim inşallah. Zati çalışmalarda ayın başında başlar
Bir çok gebelik oluştu lakin sonradan düşük olduysa kan pıhtılaşması dan supheleniyorlar canımgecmıs olsun bıtanem sımdıden.sanırım kan(tramboz) ve kardıyovaskuler bazı durumlar acısından pozıtıf cıkmıs en dogru tedavı ve sonucu doktorun soyleyecektır sana.tedavı olmadan bebegınde bazı rahatsızlıklar erken dogum ve bazı hastalıklar olabılır.en dogru sekılde tedavı olursun tıp artık cok ılerledı o yuzden kafanı takma.benım cok yakın arkadasımda da heterozıgot cıkmıstı bazı testeler kan pıhtılasması vardı ondada sımdı hamıle bazı tedavıler uyguluyorlar.tekrardan gecmıs olsun dualarımız senınle..bu testı yaptırmaya nasıl karar verdın?
anladım kuzum.neysekı tedavısı var,bu sıralar cok duyuyoruz malesef böyle şeyleriBir çok gebelik oluştu lakin sonradan düşük olduysa kan pıhtılaşması dan supheleniyorlar canım
Canım 1 senelik uğraşın sonucunda tam kavuştuk dediğimiz bebeğimizin 10 haftalıkken kalbi durdu bende 2. Kez aynı sorunu yaşamamak için genetik bölümüne gidip test yaptırdımgecmıs olsun bıtanem sımdıden.sanırım kan(tramboz) ve kardıyovaskuler bazı durumlar acısından pozıtıf cıkmıs en dogru tedavı ve sonucu doktorun soyleyecektır sana.tedavı olmadan bebegınde bazı rahatsızlıklar erken dogum ve bazı hastalıklar olabılır.en dogru sekılde tedavı olursun tıp artık cok ılerledı o yuzden kafanı takma.benım cok yakın arkadasımda da heterozıgot cıkmıstı bazı testeler kan pıhtılasması vardı ondada sımdı hamıle bazı tedavıler uyguluyorlar.tekrardan gecmıs olsun dualarımız senınle..bu testı yaptırmaya nasıl karar verdın?
Canım her sabah ölçtüğün ateşi yaz, ilk dönem adet dönemi zaten ateş düşük seyreder.(7 gün kdr) Sonra Yumurtlama döneminde ateş yükselir(özellikle yumurtladıgın gün). Sonra eger gebelik varsa yüksekte kalır. adet gelecekse yeniden düşer.Mantıgı buHamile olduğumuzu anlamamız için ateş mi ölçüyoruz bu tablo nasıl çıkıyor
korkma kuzum etrafımızda var bıkac arkadasım onlarda kayıplar yasadı ,doktorun sana en guzel tedavıyı soyleyecekler ıyıkıde yaptırmıssın ..Canım 1 senelik uğraşın sonucunda tam kavuştuk dediğimiz bebeğimizin 10 haftalıkken kalbi durdu bende 2. Kez aynı sorunu yaşamamak için genetik bölümüne gidip test yaptırdım
Canım senin şimdi söylediğin şey tam olarak ne oluyor pıhtılaşma dan dahamı farklı bişeykorkma kuzum etrafımızda var bıkac arkadasım onlarda kayıplar yasadı ,doktorun sana en guzel tedavıyı soyleyecekler ıyıkıde yaptırmıssın ..
bu pıhtılasmanın tipleri var kuzum o kadar detayını bilmiyorum,ama tedavısı oldugunu bılıyorum.iyiki yaptırmıssın.şimdi ona gore yolunu cızersınCanım senin şimdi söylediğin şey tam olarak ne oluyor pıhtılaşma dan dahamı farklı bişey
Tamam canım teşekkür ederimbu pıhtılasmanın tipleri var kuzum o kadar detayını bilmiyorum,ama tedavısı oldugunu bılıyorum.iyiki yaptırmıssın.şimdi ona gore yolunu cızersın
Evet canım gebelik boyunca kan sulandırıcı veriyorlar ama benim her yeni gebeye önerim pıhtılaşmayı fark edene kadar ilk haftalarda sabah akşam limonlu su icmelerini öneriyorum doğal kan sulandirici o Saraçoğlu diyoranladım kuzum.neysekı tedavısı var,bu sıralar cok duyuyoruz malesef böyle şeyleri
Canım benim kuzenim üç düşük yaşadı bir gebeliği cinsiyete kadar belliydi kan pıhtılaşması çıkmış bunda doktor kan sulandırıcı iğne vermiş kızı o şekilde doğdu gayet de sağlıklı kan pihtilasmasinin çaresi var biraz yorucu bir gebelik olabilir belki ama sonunda inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın çocuğunu kucagina bir yaşına girdi kuzenimin kızıCanım senin şimdi söylediğin şey tam olarak ne oluyor pıhtılaşma dan dahamı farklı bişey
Hayırlısı olsun canım inşallah aralıkta alırsın güzel haberipozitifbiri @Papatyamaviss @fnd_50 @canancan11 @Semaaaaa42 Eymen01 @Cey1an imagination forever Rosebelle @mucizeOldu @lckystr @lavinya Nuhra2 diğer canım kızlar bir heves sabah test aldım ama şimdi eve geldim ve kırmızı kartı yemişim ben Aralık grubuna kayar. Ama ayın sonuna kadar buradayım. Sizlerin takibindeyim inşallah. Zati çalışmalarda ayın başında başlar
Rica ederim canımimagination forever Mervenur277 kızlar şimdi doktorumla konuştum pıhtılaşma çıkmış dediğiniz gibi bidaki gebelikte iğne kullanacakmışım iyiki yaptırmışım gerçektende ya Niqu sana ayrıca teşekkür ederim canım
Peki TSH ve FSH kaç olmalı hamile kalabilmek için biliyor musunuz benim TSH 2.500 FSh 6 normal dedi doktor yaa ama bence daha düşük olmalı sanki diye düşünüyorumMerhaba canım adetlerim düzenliydi ama çok az oluyordum 2 gün felan anca ped kullanıyorsum diger 5 gün leke leke. Hayıt macunu kullandım canım galiba o düzene koydu fshı. Şuna test yaptırdım normal bir günde adet degildim 4 çıktı fsh. Evet dogal yolla kaldım canım
Rica ederiz canım aynen iyi ki yapmışsın yoksa diğer gebeliklerde sonlanirdi ignelerini aksatmadan kullan lütfen birdahaki gebeligindeimagination forever Mervenur277 kızlar şimdi doktorumla konuştum pıhtılaşma çıkmış dediğiniz gibi bidaki gebelikte iğne kullanacakmışım iyiki yaptırmışım gerçektende ya Niqu sana ayrıca teşekkür ederim canım
Hiç aksatmam canım yeterki olsunRica ederiz canım aynen iyi ki yapmışsın yoksa diğer gebeliklerde sonlanirdi ignelerini aksatmadan kullan lütfen birdahaki gebeliginde
Ben de iğne kullanıyorum şu an canım, oğlumu da gebelik boyunca iğne kullanarak kucağıma aldım. Ama doktorunla kesin konuş ben hamilelik öncesi iğne kullanmaya başladım, doktorum kanı cıvıtmamız lazım demişti. Gerçekten de bir gebeliğimde öğrenince başladım ancak düştü, plansız gebelik riskli yaniHiç aksatmam canım yeterki olsun
pozitifbiri canım hayırlı olsun gözün aydın sen kavuştun 3. Bebene darısı bize inşallah benımkı zor artık ama hayırlısı Allah'tan umut kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?