KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bir çok gebelik oluştu lakin sonradan düşük olduysa kan pıhtılaşması dan supheleniyorlar canım

Canım 1 senelik uğraşın sonucunda tam kavuştuk dediğimiz bebeğimizin 10 haftalıkken kalbi durdu bende 2. Kez aynı sorunu yaşamamak için genetik bölümüne gidip test yaptırdım

Hamile olduğumuzu anlamamız için ateş mi ölçüyoruz bu tablo nasıl çıkıyor
Canım her sabah ölçtüğün ateşi yaz, ilk dönem adet dönemi zaten ateş düşük seyreder.(7 gün kdr) Sonra Yumurtlama döneminde ateş yükselir(özellikle yumurtladıgın gün). Sonra eger gebelik varsa yüksekte kalır. adet gelecekse yeniden düşer.Mantıgı bu

Canım 1 senelik uğraşın sonucunda tam kavuştuk dediğimiz bebeğimizin 10 haftalıkken kalbi durdu bende 2. Kez aynı sorunu yaşamamak için genetik bölümüne gidip test yaptırdım
korkma kuzum etrafımızda var bıkac arkadasım onlarda kayıplar yasadı ,doktorun sana en guzel tedavıyı soyleyecekler ıyıkıde yaptırmıssın ..

anladım kuzum.neysekı tedavısı var,bu sıralar cok duyuyoruz malesef böyle şeyleri
Evet canım gebelik boyunca kan sulandırıcı veriyorlar ama benim her yeni gebeye önerim pıhtılaşmayı fark edene kadar ilk haftalarda sabah akşam limonlu su icmelerini öneriyorum doğal kan sulandirici o Saraçoğlu diyor

Canım senin şimdi söylediğin şey tam olarak ne oluyor pıhtılaşma dan dahamı farklı bişey
Canım benim kuzenim üç düşük yaşadı bir gebeliği cinsiyete kadar belliydi kan pıhtılaşması çıkmış bunda doktor kan sulandırıcı iğne vermiş kızı o şekilde doğdu gayet de sağlıklı kan pihtilasmasinin çaresi var biraz yorucu bir gebelik olabilir belki ama sonunda inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın çocuğunu kucagina bir yaşına girdi kuzenimin kızı

Peki TSH ve FSH kaç olmalı hamile kalabilmek için biliyor musunuz benim TSH 2.500 FSh 6 normal dedi doktor yaa ama bence daha düşük olmalı sanki diye düşünüyorum

Rica ederiz canım aynen iyi ki yapmışsın yoksa diğer gebeliklerde sonlanirdi ignelerini aksatmadan kullan lütfen birdahaki gebeliginde

Hiç aksatmam canım yeterki olsun
Ben de iğne kullanıyorum şu an canım, oğlumu da gebelik boyunca iğne kullanarak kucağıma aldım. Ama doktorunla kesin konuş ben hamilelik öncesi iğne kullanmaya başladım, doktorum kanı cıvıtmamız lazım demişti. Gerçekten de bir gebeliğimde öğrenince başladım ancak düştü, plansız gebelik riskli yani

olmasa benim olmazdı ilişkilerimin seyrekliğini ve eşimin duruşunu biliyorsun kuzum. Allah nasip ederse olur, olmaz diye birşey yok. Duayı ve ümidi bırakmak yok.
pozitifbiri canım hayırlı olsun gözün aydın sen kavuştun 3. Bebene darısı bize inşallah benımkı zor artık ama hayırlısı Allah'tan umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…