KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bat gününmü bugün bekle belki gelmez üstüne görme falan oluyormus ya benim gecikmemin 2. Günü bugun normal gebelik testi yaptim simdi cok silik bi cizgi cikti gene yani bende varsada çok küçük simdi gidip kan vercem varmi yokmu ogrencem yeter beaaa :)))

Kızlar oğlumla kızım infuleza olmuş şimdi doktordan geldik büyük ihtimalle banada geçti ilaç icmem de sorun olur mu

Kızlar oğlumla kızım infuleza olmuş şimdi doktordan geldik büyük ihtimalle banada geçti ilaç icmem de sorun olur mu
Canım bence doktorunla gorusmen daha iyi olur belki gebelere farklı bir ilaç verirler ya da doktorunun bazı önerileri olur hiç değilse mesaj üzerinden doktoruna sormanda fayda var

Benide ekleyelim aralık grubana ay bitti adetim hala gelmedi gebelikte yok boş boş bekliyoruz işte

Kızlar kan pıhtılaşma testimin sonucu çıkmış sonucu atsam anlıyanınız çıkarmı acaba ya çok gerildim merak ettim

Kızlar bilenler yorum yapabili
gecmıs olsun bıtanem sımdıden.sanırım kan(tramboz) ve kardıyovaskuler bazı durumlar acısından pozıtıf cıkmıs en dogru tedavı ve sonucu doktorun soyleyecektır sana.tedavı olmadan bebegınde bazı rahatsızlıklar erken dogum ve bazı hastalıklar olabılır.en dogru sekılde tedavı olursun tıp artık cok ılerledı o yuzden kafanı takma.benım cok yakın arkadasımda da heterozıgot cıkmıstı bazı testeler kan pıhtılasması vardı ondada sımdı hamıle bazı tedavıler uyguluyorlar.tekrardan gecmıs olsun dualarımız senınle..bu testı yaptırmaya nasıl karar verdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…