Moral bozmuyorum canlar, Rabbim ne zaman kısmet ettiyse o zaman gelir kuzuuuMoral bozmak yok canım Aralık ayı inşallah uğurlu gelecek sana
Bu grubu kapayalım gideriz cano, merak ederim kızlarıBende aralıktayım canım haydi gideliim
Hayırlısı olsun canımpozitifbiri Papatyamaviss @fnd_50 cans16 S Semaaaaa42 @Eymen01 @Cey1an imagination forever Rosebelle @mucizeOldu @lckystr @lavinya @Nuhra2 diğer canım kızlar bir heves sabah test aldım ama şimdi eve geldim ve kırmızı kartı yemişim ben Aralık grubuna kayar. Ama ayın sonuna kadar buradayım. Sizlerin takibindeyim inşallah. Zati çalışmalarda ayın başında başlar
Alalım adını aralıga kuzum ordan devamke napalımpozitifbiri Papatyamaviss @fnd_50 cans16 S Semaaaaa42 @Eymen01 @Cey1an imagination forever Rosebelle @mucizeOldu @lckystr @lavinya @Nuhra2 diğer canım kızlar bir heves sabah test aldım ama şimdi eve geldim ve kırmızı kartı yemişim ben Aralık grubuna kayar. Ama ayın sonuna kadar buradayım. Sizlerin takibindeyim inşallah. Zati çalışmalarda ayın başında başlar
Bat gününmü bugün bekle belki gelmez üstüne görme falan oluyormus ya benim gecikmemin 2. Günü bugun normal gebelik testi yaptim simdi cok silik bi cizgi cikti gene yani bende varsada çok küçük simdi gidip kan vercem varmi yokmu ogrencem yeter beaaa :)))pozitifbiri Papatyamaviss @fnd_50 cans16 S Semaaaaa42 @Eymen01 @Cey1an imagination forever Rosebelle @mucizeOldu @lckystr @lavinya @Nuhra2 diğer canım kızlar bir heves sabah test aldım ama şimdi eve geldim ve kırmızı kartı yemişim ben Aralık grubuna kayar. Ama ayın sonuna kadar buradayım. Sizlerin takibindeyim inşallah. Zati çalışmalarda ayın başında başlar
Burayı hep takipteyiim..Bu grubu kapayalım gideriz cano, merak ederim kızları
Canım çok geçmiş olsun, bildiğim ona ilaç vermiyorlar zaten, bol bol dinlenin, c vitamin ve bol suu.Kızlar oğlumla kızım infuleza olmuş şimdi doktordan geldik büyük ihtimalle banada geçti ilaç icmem de sorun olur mu
Canım bence doktorunla gorusmen daha iyi olur belki gebelere farklı bir ilaç verirler ya da doktorunun bazı önerileri olur hiç değilse mesaj üzerinden doktoruna sormanda fayda varKızlar oğlumla kızım infuleza olmuş şimdi doktordan geldik büyük ihtimalle banada geçti ilaç icmem de sorun olur mu
pozitifbiri test sonucun ne oldu canimmm
Geçmiş olsun canımCanım henüz adet görmedim kürtajın üzeriden 32 gün geçti sadece fotoğrafları yarım saat sonra felan çektim ama çizgiler direk çıkmıştı. Kürtaj etkisi muhtemelen yeni gebelik olsaydı çizginin dün koyulaşması lazımdı
Hamile olduğumuzu anlamamız için ateş mi ölçüyoruz bu tablo nasıl çıkıyorBuyrun maşallah 3. Bebişimin ateş tablosu
Benide ekleyelim aralık grubanapozitifbiri Papatyamaviss @fnd_50 cans16 S Semaaaaa42 @Eymen01 @Cey1an imagination forever Rosebelle @mucizeOldu @lckystr @lavinya @Nuhra2 diğer canım kızlar bir heves sabah test aldım ama şimdi eve geldim ve kırmızı kartı yemişim ben Aralık grubuna kayar. Ama ayın sonuna kadar buradayım. Sizlerin takibindeyim inşallah. Zati çalışmalarda ayın başında başlar
at kuzu bakalımKızlar kan pıhtılaşma testimin sonucu çıkmış sonucu atsam anlıyanınız çıkarmı acaba ya çok gerildim merak ettim
Kızlar bilenler yorum yapabilirmiat kuzu bakalım
gecmıs olsun bıtanem sımdıden.sanırım kan(tramboz) ve kardıyovaskuler bazı durumlar acısından pozıtıf cıkmıs en dogru tedavı ve sonucu doktorun soyleyecektır sana.tedavı olmadan bebegınde bazı rahatsızlıklar erken dogum ve bazı hastalıklar olabılır.en dogru sekılde tedavı olursun tıp artık cok ılerledı o yuzden kafanı takma.benım cok yakın arkadasımda da heterozıgot cıkmıstı bazı testeler kan pıhtılasması vardı ondada sımdı hamıle bazı tedavıler uyguluyorlar.tekrardan gecmıs olsun dualarımız senınle..bu testı yaptırmaya nasıl karar verdın?Kızlar bilenler yorum yapabili
ama dedıgım gıbı en dogru sonucu doktorun paylasacaktr senınle.bızımkısı sadece bır yorum.hersey cok ıyı olsun senın ıcın ınsallahKızlar bilenler yorum yapabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?