KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Eklentiler

• 3A9BBAF6-82FD-46B7-9178-A47ACC73000B.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 64
  • 9A6892D0-C995-49CD-9F7A-A7F2E5F32D82.jpeg
    68,6 KB · Görüntüleme: 63
Ayyyy canım benim benim çok çok sevindim kızzz nasılda belirgin maşallah saglıkla tutunsun inşallah diş felanda yaptırma ertele doktoruna sor canım. Bak birde yumurtlama gününü kaçırdım diyordun öncesi sonrası farketmez oldu mu oldu çok şükürrr darısı bizlere inşallah

Bende sanki hafif gölge gördüm gibi yarına test yapmaya devam inşallah koyulasır
İnşallah canım koyulaşır beta çok hızlı artıyor benimde adetime 4 gün varken böyle çıkmıştı hatta ben duramdım 3 saat sonra tekrar yaptım daha net görüyordum canım

Canım benim gayet net görünüyo inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniiii
pozitifbiri yaaaa gözün aydın, sen enişteye güven sağlıkla gelsinbenim ateşim de 36.8 çıktı yine bakalım bat bugün fnd_50 Eymen01 @Semaaaaa42
Test ne zaman yapıcaksın canım inşallah adet yerine bebiş gelir
Canım ilk bakmaya ikincisinde görür gibi oldum daha bat a varmış inşallah koyulaşır

Biz de seni çok çoook seviyoruz canım benim.kendimin sonucu gibi sevindim inan.saglik ocağına kesinlikle git bence beta değerini falan da takip ettir... ay ne güzel ya güne güzel haberler ile baslamak

Regl olmama 3 gün var testler bu şekilde çıkıyor. Şoktayım bende çünkü sadece 1 sefer deneyebildik. Gerçekten kafandan silince oluyormuş ya. 7 aydır deniyoruz. Yarın sabaha randevu aldım doktordan.
Hay maşallah gözün aydın canım benim.gercekten sakinlik psikoloji her şeyi etkiliyor ne güzel bir haber daha. Sabah doktordan çıkınca yaz ayrıntıları

Canım benim tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh

yaaaa kuzum benim :) en kısa zamanda hepinizin kucagını doldursun Rabbim. Sabah kana gittim duramadım. Dişçiye de gidicem ama belki ertelerim tedavısını acil deil zaten.

kuzum sağdakinde bir karartı gördüm ben ayrıca filtrelide de gördüm ama bikaç gün daha bekle B HCG artsın biraz varsa da . Roll test yap Ay şaka gibi ya dandik dediğim test ben, şoka uğrattı. Geç yazdım çocukları okula bırak işe gel araçtaydım kusura bakmayın cnm

Gözün aydın olsun kuzummmm sağlıkla gelsin inşallah ne güzel bir sabah mesajı aldım böyle maşallah maşallah tabiki kan ver çizgin çıkmış net olarak kan ver dişçiyi salla çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…