- 18 Haziran 2022
- 4.262
- 5.986
- 88
Kız ver ver basbaya var koyulasmis yaa çok mutlu oldum sağlıkla kucahina al inşallah canım benimKızlar guuuunaaayyydddiinnnateşim 36.9 du bu sabah toplanın @Papatyamaviss Rosebelle imagination forever @kubuss @beyond @Ginnys @Sevm57 @melegim can @TASUU @fnd_50 @Kristialia Mervenur277 @Eymen01 @cicekperisi12 @savascii @Larendee @Semaaaaa42 ay daha kim varsa hepinizi eklemeye çalıştım gönül koymayın nolur hepinizi seviyorum çok şükür çizgiyi gördüm , bugün sağlık ocağına bir kan versem mi bilemedim bugün de dişçi randevum vardı ikili eklediğim üstteki dün akşamki alttaki yenisi
Ay kız ben seninkinde hafif karartı gördüm sanki var gibiBenim test yıne negatıf.yok demı benım goremedıgım çizgi flnbat 28 i.bakalım daha var umudu kaybetmek yok pozitifbiri
Mervenur277 @TASUU cans16 @Nuhra2 @fnd_50 @Eymen01
Daha ıyı bebısm o zamana daha bellı olurimagination forever benim testler daha gelmedi sanırım ben cumartesi sabahına kayicam
Sabırsızlanıyorum amaDaha ıyı bebısm o zamana daha bellı olur
Yaaa çok sevindim tebrik ederiiimmKızlar guuuunaaayyydddiinnnateşim 36.9 du bu sabah toplanın @Papatyamaviss Rosebelle imagination forever @kubuss @beyond @Ginnys @Sevm57 @melegim can @TASUU @fnd_50 @Kristialia Mervenur277 @Eymen01 @cicekperisi12 @savascii @Larendee @Semaaaaa42 ay daha kim varsa hepinizi eklemeye çalıştım gönül koymayın nolur hepinizi seviyorum çok şükür çizgiyi gördüm , bugün sağlık ocağına bir kan versem mi bilemedim bugün de dişçi randevum vardı ikili eklediğim üstteki dün akşamki alttaki yenisi
Canım bunalr böcek isirigina benziyoKuzular yüzümden sonra şimdide kolumda elımde kaşıntı kabarıklık çıktı allah allaah çok ilginç ya((
Egzama falan olabilir mi canım acabaKuzular yüzümden sonra şimdide kolumda elımde kaşıntı kabarıklık çıktı allah allaah çok ilginç ya((
Sanki hafifsen bir gölge görüyorum ben canımBenim test yıne negatıf.yok demı benım goremedıgım çizgi flnbat 28 i.bakalım daha var umudu kaybetmek yok pozitifbiri
Mervenur277 @TASUU cans16 @Nuhra2 @fnd_50 @Eymen01
canım alerji olmuşsun sanki yediğin bişey dokunmuşta olabilir bu aralar farklı bişey yedinmiKuzular yüzümden sonra şimdide kolumda elımde kaşıntı kabarıklık çıktı allah allaah çok ilginç ya((
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallahKızlar guuuunaaayyydddiinnnateşim 36.9 du bu sabah toplanın @Papatyamaviss Rosebelle imagination forever @kubuss @beyond @Ginnys @Sevm57 @melegim can @TASUU @fnd_50 @Kristialia Mervenur277 @Eymen01 @cicekperisi12 @savascii @Larendee @Semaaaaa42 ay daha kim varsa hepinizi eklemeye çalıştım gönül koymayın nolur hepinizi seviyorum çok şükür çizgiyi gördüm , bugün sağlık ocağına bir kan versem mi bilemedim bugün de dişçi randevum vardı ikili eklediğim üstteki dün akşamki alttaki yenisi
Yumurtadan şüphelendim kuzum,sabah yumurta yemıstım.canım alerji olmuşsun sanki yediğin bişey dokunmuşta olabilir bu aralar farklı bişey yedinmi
Test yapmadan hıcbırımız bılemeyız cnm bı test yap ogrenırsın ınsallahKızlae merhaba,
Geçen gün şunu yazmıştım:
Merhaba, adet başlangıcından 11 ve 12 gün korunmasız ilişki yaşadık. Takvime göre yumurtlama dönemimdi zaten akıntım da vardı o günlerde. Yaklaşık 1 hafta sonrası bir gece uykusuzluk ama gündüzleri kafam gidiyor böyle uykudan bayılıyorum iş yerinde ve ayakta duramıyorum yorgunluk çöküyor. Sizce gebelik durumu olabilir mi? Şu an bata 6 gün var ama genelde yazdan 2-4 gün erken geliyor. Ek olarak yüz ve boyun bölgemde sivilcelenme mevcut
Bugün karın ağrım var ama adet tarihim de yarın olarak görünüyor apple de ancak iş yerinde idrarım baya koyu geldi hamilelik başında kasık ağrısı olur mı adet gününe yakın merak ettim :))
Yüzündekiler de mi böyleydi bu biraz böcek ısırığına benziyor evet sivrisinek bu ara çok var geçen gün bende böyle kalktım sivrisinek gördüm sonraKuzular yüzümden sonra şimdide kolumda elımde kaşıntı kabarıklık çıktı allah allaah çok ilginç ya((
İdrarın koyu olması ile gebelik bağlantısı mı var?Kızlae merhaba,
Geçen gün şunu yazmıştım:
Merhaba, adet başlangıcından 11 ve 12 gün korunmasız ilişki yaşadık. Takvime göre yumurtlama dönemimdi zaten akıntım da vardı o günlerde. Yaklaşık 1 hafta sonrası bir gece uykusuzluk ama gündüzleri kafam gidiyor böyle uykudan bayılıyorum iş yerinde ve ayakta duramıyorum yorgunluk çöküyor. Sizce gebelik durumu olabilir mi? Şu an bata 6 gün var ama genelde yazdan 2-4 gün erken geliyor. Ek olarak yüz ve boyun bölgemde sivilcelenme mevcut
Bugün karın ağrım var ama adet tarihim de yarın olarak görünüyor apple de ancak iş yerinde idrarım baya koyu geldi hamilelik başında kasık ağrısı olur mı adet gününe yakın merak ettim :))
Aynen canım bir doktor randevusu al görün doktora alerji falan olabilir başka bir şey de olabilirYumurtadan şüphelendim kuzum,sabah yumurta yemıstım.
Mervenur277 kuzum bı anda cıktı gozumun onunde bocek olamaz o yuzden sabah bısey yoktu,kahvaltıdan sonra oldu
cans16 canım yuzumdekılerden bende şüphelendim yiyecekle baglantılı olabılır,bu ay oldu ılk kez bende anlamadım dr a gıderım haftaya
Yüzüm boyle oluyor kuzum yanma kabarıklık degısık bıseylerYüzündekiler de mi böyleydi bu biraz böcek ısırığına benziyor evet sivrisinek bu ara çok var geçen gün bende böyle kalktım sivrisinek gördüm sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?