KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kız ver ver basbaya var koyulasmis yaa çok mutlu oldum sağlıkla kucahina al inşallah canım benim

Kızlae merhaba,
Geçen gün şunu yazmıştım:
Merhaba, adet başlangıcından 11 ve 12 gün korunmasız ilişki yaşadık. Takvime göre yumurtlama dönemimdi zaten akıntım da vardı o günlerde. Yaklaşık 1 hafta sonrası bir gece uykusuzluk ama gündüzleri kafam gidiyor böyle uykudan bayılıyorum iş yerinde ve ayakta duramıyorum yorgunluk çöküyor. Sizce gebelik durumu olabilir mi? Şu an bata 6 gün var ama genelde yazdan 2-4 gün erken geliyor. Ek olarak yüz ve boyun bölgemde sivilcelenme mevcut
Bugün karın ağrım var ama adet tarihim de yarın olarak görünüyor apple de ancak iş yerinde idrarım baya koyu geldi hamilelik başında kasık ağrısı olur mı adet gününe yakın merak ettim :))

Kuzular yüzümden sonra şimdide kolumda elımde kaşıntı kabarıklık çıktı allah allaah çok ilginç ya ((

Eklentiler

• 34AB6A43-8634-4223-AA68-BC2CBC408E7B.jpeg
    50,2 KB · Görüntüleme: 45
  • 67C9F0FB-FBC9-4FE9-8855-15A3F25FCB6D.jpeg
    77,9 KB · Görüntüleme: 48
Yaaa çok sevindim tebrik ederiiimm

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallah

canım alerji olmuşsun sanki yediğin bişey dokunmuşta olabilir bu aralar farklı bişey yedinmi
Yumurtadan şüphelendim kuzum,sabah yumurta yemıstım.
Mervenur277 kuzum bı anda cıktı gozumun onunde bocek olamaz o yuzden sabah bısey yoktu,kahvaltıdan sonra oldu
cans16 canım yuzumdekılerden bende şüphelendim yiyecekle baglantılı olabılır,bu ay oldu ılk kez bende anlamadım dr a gıderım haftaya

Test yapmadan hıcbırımız bılemeyız cnm bı test yap ogrenırsın ınsallah

İdrarın koyu olması ile gebelik bağlantısı mı var?
Susuzluktan diye biliyorum şdrar renginn koyuluğunu.
Benimde öyle de bu üç gündür ondan merak ettim.
Ve akıntımda artış var.

Aynen canım bir doktor randevusu al görün doktora alerji falan olabilir başka bir şey de olabilir

Yüzündekiler de mi böyleydi bu biraz böcek ısırığına benziyor evet sivrisinek bu ara çok var geçen gün bende böyle kalktım sivrisinek gördüm sonra
Yüzüm boyle oluyor kuzum yanma kabarıklık degısık bıseyler

Eklentiler

• 09CB1E12-9DD7-47BD-9D32-14538C55F902.jpeg
    88 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…