• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Eklentiler

• 3A9BBAF6-82FD-46B7-9178-A47ACC73000B.jpeg
    3A9BBAF6-82FD-46B7-9178-A47ACC73000B.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 64
  • 9A6892D0-C995-49CD-9F7A-A7F2E5F32D82.jpeg
    9A6892D0-C995-49CD-9F7A-A7F2E5F32D82.jpeg
    68,6 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar guuuunaaayyydddiinnn 🥰🥰🥰 ateşim 36.9 du bu sabah 🥰 toplanın @Papatyamaviss Rosebelle Rosebelle imagination forever imagination forever B balbadem1 @beyond Ginnys Ginnys @Sevm57 melegim can melegim can T TASUU fnd_50 fnd_50 @Kristialia Mervenur277 Mervenur277 Eymen01 Eymen01 @cicekperisi12 @savascii L Larendee @Semaaaaa42 ay daha kim varsa hepinizi eklemeye çalıştım gönül koymayın nolur hepinizi seviyorum 🥰🌸 çok şükür çizgiyi gördüm , bugün sağlık ocağına bir kan versem mi bilemedim bugün de dişçi randevum vardı 🤭 ikili eklediğim üstteki dün akşamki alttaki yenisi
Ayyyy canım benim benim çok çok sevindim kızzz nasılda belirgin maşallah saglıkla tutunsun inşallah diş felanda yaptırma ertele doktoruna sor canım. Bak birde yumurtlama gününü kaçırdım diyordun öncesi sonrası farketmez oldu mu oldu çok şükürrr darısı bizlere inşallah 🥰🥰🥰🥰

Bende sanki hafif gölge gördüm gibi yarına test yapmaya devam inşallah koyulasır🥰🥰🥰
İnşallah canım koyulaşır beta çok hızlı artıyor benimde adetime 4 gün varken böyle çıkmıştı hatta ben duramdım 3 saat sonra tekrar yaptım daha net görüyordum canım 🤗🤗

Kızlar guuuunaaayyydddiinnn 🥰🥰🥰 ateşim 36.9 du bu sabah 🥰 toplanın @Papatyamaviss Rosebelle Rosebelle imagination forever imagination forever B balbadem1 @beyond Ginnys Ginnys @Sevm57 melegim can melegim can T TASUU fnd_50 fnd_50 @Kristialia Mervenur277 Mervenur277 Eymen01 Eymen01 @cicekperisi12 @savascii L Larendee @Semaaaaa42 ay daha kim varsa hepinizi eklemeye çalıştım gönül koymayın nolur hepinizi seviyorum 🥰🌸 çok şükür çizgiyi gördüm , bugün sağlık ocağına bir kan versem mi bilemedim bugün de dişçi randevum vardı 🤭 ikili eklediğim üstteki dün akşamki alttaki yenisi
Canım benim gayet net görünüyo inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniiii ☺️💕💖🙏
pozitifbiri pozitifbiri yaaaa gözün aydın, sen enişteye güven 😅😅😅😅sağlıkla gelsin🤰🤰🤱🤱🤱benim ateşim de 36.8 çıktı yine bakalım bat bugün fnd_50 fnd_50 Eymen01 Eymen01 @Semaaaaa42
Test ne zaman yapıcaksın canım inşallah adet yerine bebiş gelir 🙏💕
Benim test yıne negatıf.yok demı benım goremedıgım çizgi fln 😊bat 28 i.bakalım daha var umudu kaybetmek yok💃☺️ pozitifbiri pozitifbiri
Mervenur277 Mervenur277 T TASUU cans16 cans16 Nuhra2 Nuhra2 fnd_50 fnd_50 Eymen01 Eymen01
Canım ilk bakmaya ikincisinde görür gibi oldum daha bat a varmış inşallah koyulaşır 🙏💕

Biz de seni çok çoook seviyoruz canım benim.kendimin sonucu gibi sevindim inan.saglik ocağına kesinlikle git bence beta değerini falan da takip ettir... ay ne güzel ya güne güzel haberler ile baslamak😍

Regl olmama 3 gün var testler bu şekilde çıkıyor. Şoktayım bende çünkü sadece 1 sefer deneyebildik. Gerçekten kafandan silince oluyormuş ya. 7 aydır deniyoruz. Yarın sabaha randevu aldım doktordan. 🫠
Hay maşallah gözün aydın canım benim.gercekten sakinlik psikoloji her şeyi etkiliyor ne güzel bir haber daha. Sabah doktordan çıkınca yaz ayrıntıları

Canım benim tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh ❤️❤️❤️

Allahım senin ateşini yerim bennnnnnnn 😍😍 ay nasıl mutlu oldum bir bilsen gözümü açtım direkt buraya girdim test yaptın mı diye. ❤️❤️❤️ kendim gibi sevindim inşallah sağlıkla ilerler kucağına sağlıkla alırsın canım benim🤩
yaaaa kuzum benim :) en kısa zamanda hepinizin kucagını doldursun Rabbim. Sabah kana gittim duramadım. Dişçiye de gidicem ama belki ertelerim tedavısını acil deil zaten.

Benim test yıne negatıf.yok demı benım goremedıgım çizgi fln 😊bat 28 i.bakalım daha var umudu kaybetmek yok💃☺️ pozitifbiri pozitifbiri
Mervenur277 Mervenur277 T TASUU cans16 cans16 Nuhra2 Nuhra2 fnd_50 fnd_50 Eymen01 Eymen01
kuzum sağdakinde bir karartı gördüm ben ayrıca filtrelide de gördüm ama bikaç gün daha bekle B HCG artsın biraz varsa da . Roll test yap 🤣 Ay şaka gibi ya dandik dediğim test ben, şoka uğrattı. Geç yazdım çocukları okula bırak işe gel araçtaydım kusura bakmayın cnm

Gözün aydın olsun kuzummmm sağlıkla gelsin inşallah ne güzel bir sabah mesajı aldım böyle maşallah maşallah tabiki kan ver çizgin çıkmış net olarak kan ver dişçiyi salla çok sevindim 🥰🌸💕

Back