KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Masallah baya koyu çok iyi çok şaşırdım şu an bu kadar erken bu kadar koyu çıkmasına sağlıkla kucagina al inşallah canım benim belirti falan var mıydı
Bende çok şaşkınım. Ağrım falan hiç olmadı. Sadece en sevdiğim şeyi bile yesem bir anda çok acayip bir bulantı oluyor ateşim de 36.7 kasıklarda çok çok hafif bir batma var. Bakalım yarın ne diyecek doktor 9:30 da randevum heyecandan uyuyamıyorum. Allah isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Canım adeti bı kaç gün gecikir kiminde hiç gecikmez gebelik oluşur beta yükselir sonra sağlıksız bir gebelik olduğu için vücut embriyoyu dışarı atar ve adet kanaması gibi kanamn başlar ama genelde kimyasal gebelik kanaması adete göre daha uzun ve daha sancılı olur
S Semaaaaa42

Amin inşallah canım benim de kasıklarda ağrı ve göğüste hassasiyet var bende test sipariş ettim reglime henüz var ama yapacağım testler gelince

Tesekkur ederim canım

Canım inşallah önümüzdeki aylarda olur senin için dua ediyorum neredesin ben de yurt dışında yaşıyorum Fransa'dayim

Kızlar guuuunaaayyydddiinnn ateşim 36.9 du bu sabah toplanın Papatyamaviss Rosebelle imagination forever B balbadem1 B beyond Ginnys Sevm57 melegim can T TASUU fnd_50 B Buffalosos Mervenur277 Eymen01 C cicekperisi12 savascii L Larendee S Semaaaaa42 ay daha kim varsa hepinizi eklemeye çalıştım gönül koymayın nolur hepinizi seviyorum çok şükür çizgiyi gördüm , bugün sağlık ocağına bir kan versem mi bilemedim bugün de dişçi randevum vardı ikili eklediğim üstteki dün akşamki alttaki yenisi

Eklentiler

• IMG_20221124_063515.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20221124_063643.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 77
Canım aynı testi kullanıyoruz fotoğrafları kaç dakika sonra çeksin adetinin kaçıncı günündesin inşaallah çizgi koyulaşır
Canım henüz adet görmedim kürtajın üzeriden 32 gün geçti sadece fotoğrafları yarım saat sonra felan çektim ama çizgiler direk çıkmıştı. Kürtaj etkisi muhtemelen yeni gebelik olsaydı çizginin dün koyulaşması lazımdı

Sen o dişçi randevunu jinekoloji ile değiş canım ateşin istediğin gibi olmuş zaten çizgi çok çok belirgin ben varım diyor gözün aydın resmen attığın gol olmuş ya darısı hepimizin başına inşallah

Allahım senin ateşini yerim bennnnnnnn ay nasıl mutlu oldum bir bilsen gözümü açtım direkt buraya girdim test yaptın mı diye. kendim gibi sevindim inşallah sağlıkla ilerler kucağına sağlıkla alırsın canım benim

Canım benim çok sevindim gözün aydın olsun bugün sabahtan kan ver bekleme bence koş kooş kız

Hayırlı olsun inşaallah çok mutlu oldum ver bence kan bende vercem bugün saglik ocagina yarin belli oluyomus ama olsun :))

Kuzumm çook sevındım yaa hadı hayırlı ugurlu olsun

Beni ekle bir daha paylaş çok küstüm kuzucum çok sevindim hemen koş tahlileeee

Günaydın valla burda ben varım diyen birşeyler görünüyor hadi el ele kan vermeye gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…