• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Moralım bozuldu ya durduk yerde bu aksam :(( ya yenıde dıs gebelık olursa fln dıye saçma saçma psıkolojıye bagladım 😢

Ay ne zaman ıkı üç tane test kaldı 😂😂
Bebiş test bitince hergun bambambam ilişki 😅 yansın geceler, sonuçta bilemeyiz hangi gün o büyük gün diimi 🤪

pozitifbiri pozitifbiri fnd_50 fnd_50 Papatyamaviss Papatyamaviss sabah yazamadım testi yapıp yattım. 1 saat sonra kalkış saatinde ölçtüm 36.8 çıkmıştı, az öncede 37🤷 ve ben son 3 4 adeti 26 günden lekelenme ile oluyordum. Bu gün lekelenme bekledim ama tık yok🤔🤔
Bebişim sabit bir saatin olsun hep o saatte ölç mümkünse sabah ilk kalkış. Diğerleri çok geçerli değil malum.
Ben akşam ölçüyorum o da sabaha göre arada yarım derece fark oluyor adetim gelecek diye anlıyorum. Misal buna göre eğer sen de öyleysen(ki bu kişiye göre değişir) yarım derece düş, 36.5-36.6 olacak yarın sabah ateşin.
Senin adet ateşin ne ? Günü bırak.
Ben mesela 36.2, 36.3 görünce geliyor adet , kaçıncı gün olursa olsun. Dün akşam 37 ydi hatırlarsan. Sabah 36.6 çıktı. Tam tahminimdeki gibi. Bu akşam da 36.8 çıktı yani sabah 36.4 en kotu görürüz bende 🤗
Ya yarın ya diğer gün iyice düşer ve adet teyzem gelir 🤭

Arkadaşlar iyi akşamlar size bir şey sormak istiyorum. Adetim 2 gun geciktikten sonra erken hamilelik testi ve normal test yaptım negatif çıktı. Gecikmenin 4.gununde normal test negatif ama erken hamilelik testi pozitif çıktı. Yarin kan test vereceğim ama bu belirsizlik canimi sıktı siz ne diyorsunuz

Arkadaşlar iyi akşamlar size bir şey sormak istiyorum. Adetim 2 gun geciktikten sonra erken hamilelik testi ve normal test yaptım negatif çıktı. Gecikmenin 4.gununde normal test negatif ama erken hamilelik testi pozitif çıktı. Yarin kan test vereceğim ama bu belirsizlik canimi sıktı siz ne diyorsunuz
Yumurtlama dönemi net bılıyormusun geç döllenmedir belkı

Testlerınızın fotograflarını atabılırmısınız? Gec dollenme olduysa normal test o yuzden gostermıyor olabılır

Back