- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden dış gebelikten suphelenıyorsunMoralım bozuldu ya durduk yerde bu aksam ( ya yenıde dıs gebelık olursa fln dıye saçma saçma psıkolojıye bagladım
O kadar mı belli oluyor, sabah 6.15 te yaptığım testÇok kurumuş gibi pütürlü gözüküyor canım testte sıkıntı mı var ya da çok mu bekledi
Evet acemilikten normal test sandım o yüzden şaşırdım nasıl yok diyeYumurta testı canimms
Gecen sene geçirdim de..çok korkmuştum.şimdi tekrar bebek denıyoruz ya ya yınelerse dıye korkuyorum canım..Neden dış gebelikten suphelenıyorsun
Smear adet degılken oluyor,kadın dogum muanesı duruma gore ne zaman ıstersen olabılıyor.Kızlar ya Smear ve kadın doğum muayenesi adetliyken mı oluyor
Hormon testi istiyorsan adetin 2. Günü çagırıyorlar. Ama smear ve rutin kontrol için adetli olman gerekmiyor canısıKızlar ya Smear ve kadın doğum muayenesi adetliyken mı oluyor
Bebiş test bitince hergun bambambam ilişki yansın geceler, sonuçta bilemeyiz hangi gün o büyük gün diimiAy ne zaman ıkı üç tane test kaldı
Bebişim sabit bir saatin olsun hep o saatte ölç mümkünse sabah ilk kalkış. Diğerleri çok geçerli değil malum.pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss sabah yazamadım testi yapıp yattım. 1 saat sonra kalkış saatinde ölçtüm 36.8 çıkmıştı, az öncede 37 ve ben son 3 4 adeti 26 günden lekelenme ile oluyordum. Bu gün lekelenme bekledim ama tık yok
Yarın sabah sızde benle test yapınpozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss sabah yazamadım testi yapıp yattım. 1 saat sonra kalkış saatinde ölçtüm 36.8 çıkmıştı, az öncede 37 ve ben son 3 4 adeti 26 günden lekelenme ile oluyordum. Bu gün lekelenme bekledim ama tık yok
Canım ben progesteron ve karindan muayene için adetliyken gittim smear bilmiyorum amaKızlar ya Smear ve kadın doğum muayenesi adetliyken mı oluyor
Yumurtlama dönemi net bılıyormusun geç döllenmedir belkıArkadaşlar iyi akşamlar size bir şey sormak istiyorum. Adetim 2 gun geciktikten sonra erken hamilelik testi ve normal test yaptım negatif çıktı. Gecikmenin 4.gununde normal test negatif ama erken hamilelik testi pozitif çıktı. Yarin kan test vereceğim ama bu belirsizlik canimi sıktı siz ne diyorsunuz
Evet biliyorum ama art arda yaptigim testlerden biri pozitif diğeri negatif çıktı yaYumurtlama dönemi net bılıyormusun geç döllenmedir belkı
Kizlar adetime 10 gün var ama dünden beri sağ kasigim baya agriyor 10gun oncesinden boyle belirti olabilir mi sizce
Testlerınızın fotograflarını atabılırmısınız? Gec dollenme olduysa normal test o yuzden gostermıyor olabılırArkadaşlar iyi akşamlar size bir şey sormak istiyorum. Adetim 2 gun geciktikten sonra erken hamilelik testi ve normal test yaptım negatif çıktı. Gecikmenin 4.gununde normal test negatif ama erken hamilelik testi pozitif çıktı. Yarin kan test vereceğim ama bu belirsizlik canimi sıktı siz ne diyorsunuz