KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Canım ben progesteron ve karindan muayene için adetliyken gittim smear bilmiyorum ama
Canım tanıdığım sayılır. kadın dogumcunun birine yazdım instadan da temizlenince gelin demiş

Kizlar adetime 10 gün var ama dünden beri sağ kasigim baya agriyor 10gun oncesinden boyle belirti olabilir mi sizce
Hayır kuzum sanmam,o kadar erken belirti vermez , yumurtlama olabilir.

İyi aksamlar kizlar doktor kucuk bir kese gormustu iki gunde bir kan tahlili istedi ve dun kan degerim 99.8 den 510 yukselmis degerlerin guzel yukseliyor dedi 10 gun sonra buyuk ihtimalle gozukur dedi dualarinizi bekliyorum
Çok mutlu oldum canım dualarım seninle inşallah görürsün keseyi de bebisi de en kısa zamanda

İnsllh allh gonlundekini versin cnm allh kimsenin kucagini bos koymasin
Amin canım benim inşallah
Gec dolenme deilse ise inllsh cikar ama bata bir hafta gectikten sonra yap derim bekleyebilirsen tabi
Kız toplu aldım on tane çıkmazsa gecikmesini beklerim dayanamam ki göğüsler çok hassas yumurtlama dönemi de kanama oldu degerlendirdik her günü umitliydim bu ay bakalım

Benim de büyük 4. Sınıf küçük anaokulunda.Allahim hayırlısını nasip etsin insallah. Senin de gönlüne göre versin rabbim

Evet evet 7.30 ölçüyorum, ama bu sabah 6 da uyandım oğlana baktım test falan yaptım sonra tekrar yatağa giriş 7.30 ölçünce 36.8 çıktı, sabahı ben de merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…