- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Canım tanıdığım sayılır. kadın dogumcunun birine yazdım instadan da temizlenince gelin demişCanım ben progesteron ve karindan muayene için adetliyken gittim smear bilmiyorum ama
Hayır kuzum sanmam,o kadar erken belirti vermez , yumurtlama olabilir.Kizlar adetime 10 gün var ama dünden beri sağ kasigim baya agriyor 10gun oncesinden boyle belirti olabilir mi sizce
Anladım canım benim de öğrenmem iyi oldu gideceğim zaman bilirimCanım tanıdığım sayılır. kadın dogumcunun birine yazdım instadan da temizlenince gelin demiş
Hayır kuzum sanmam,o kadar erken belirti vermez , yumurtlama olabilir.
Gecmis olsun cnm bidakine insllh bebgin seninle olurKızlar ben elendim, sonucum negatif bebek tutunamadı..Rosebelle
Kız nerelerdesin sen sesin soluğun çıkmıyoooGecmis olsun cnm bidakine insllh bebgin seninle olur
Hic sorma hastaneye gidip geliyorum bnm oglan hastalandi onla ugrasiyorum anca giridimKız nerelerdesin sen sesin soluğun çıkmıyooo
Çok mutlu oldum canım dualarım seninle inşallah görürsün keseyi de bebisi de en kısa zamandaİyi aksamlar kizlar doktor kucuk bir kese gormustu iki gunde bir kan tahlili istedi ve dun kan degerim 99.8 den 510 yukselmis degerlerin guzel yukseliyor dedi 10 gun sonra buyuk ihtimalle gozukur dedi dualarinizi bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl durumuHic sorma hastaneye gidip geliyorum bnm oglan hastalandi onla ugrasiyorum anca giridim
İnsllh cnm tesekur edrim tek tek okuyamadim sen bebis varmiydi sendemi bekleyenlerdenmisinÇok mutlu oldum canım dualarım seninle inşallah görürsün keseyi de bebisi de en kısa zamanda
İyi cok sukur biraz toparlandiÇok geçmiş olsun canım şimdi nasıl durumu
Bekliyorum canım bendeİnsllh cnm tesekur edrim tek tek okuyamadim sen bebis varmiydi sendemi bekleyenlerdenmisin
Kac gunun kaldi bat gectimiBekliyorum canım bende
Bugünü saymazsak canım beş günüm var daha bat 28 KasımKac gunun kaldi bat gectimi
Ya Perşembe ya cuma test yapicam ama ne zaman elimde olursa artık testlerKac gunun kaldi bat gectimi
Amin canım sağolasın. Psoriatik artrit adı sedef bağlı iltihapli eklem romatizmasi malesefİnşallah canım allah gönlüne göre versin çok geçmiş olsun hastalıgın neydi canım önemli bir şey degildir inşqllah
İnsllh allh gonlundekini versin cnm allh kimsenin kucagini bos koymasinBugünü saymazsak canım beş günüm var daha bat 28 Kasım
Gec dolenme deilse ise inllsh cikar ama bata bir hafta gectikten sonra yap derim bekleyebilirsen tabiYa Perşembe ya cuma test yapicam ama ne zaman elimde olursa artık testler
Amin canım benim inşallahİnsllh allh gonlundekini versin cnm allh kimsenin kucagini bos koymasin
Kız toplu aldım on tane çıkmazsa gecikmesini beklerim dayanamam ki göğüsler çok hassas yumurtlama dönemi de kanama oldu degerlendirdik her günü umitliydim bu ay bakalımGec dolenme deilse ise inllsh cikar ama bata bir hafta gectikten sonra yap derim bekleyebilirsen tabi
Benim de büyük 4. Sınıf küçük anaokulunda.Allahim hayırlısını nasip etsin insallah. Senin de gönlüne göre versin rabbimCanım ben 35 imi yeni doldurdum kuzularim da biri 6.5 yaşında bire gidiyor diğeri 9 yaşında 3 e gidiyor teyzesibizde de ben çok istiyorum ama eşim çekimser , kafasının biraz daha rahatlamasını istiyormuş Allah gönlüne göre versin canım
Evet evet 7.30 ölçüyorum, ama bu sabah 6 da uyandım oğlana baktım test falan yaptım sonra tekrar yatağa girişBebiş test bitince hergun bambambam ilişkiyansın geceler, sonuçta bilemeyiz hangi gün o büyük gün diimi
Bebişim sabit bir saatin olsun hep o saatte ölç mümkünse sabah ilk kalkış. Diğerleri çok geçerli değil malum.
Ben akşam ölçüyorum o da sabaha göre arada yarım derece fark oluyor adetim gelecek diye anlıyorum. Misal buna göre eğer sen de öyleysen(ki bu kişiye göre değişir) yarım derece düş, 36.5-36.6 olacak yarın sabah ateşin.
Senin adet ateşin ne ? Günü bırak.
Ben mesela 36.2, 36.3 görünce geliyor adet , kaçıncı gün olursa olsun. Dün akşam 37 ydi hatırlarsan. Sabah 36.6 çıktı. Tam tahminimdeki gibi. Bu akşam da 36.8 çıktı yani sabah 36.4 en kotu görürüz bende
Ya yarın ya diğer gün iyice düşer ve adet teyzem gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?