KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Günaydın.. bir negatif'de benden gelsin o zaman tam olsun. Hadi kızlar Aralığa gidelim bence iki günde pozitife döner mi bilmiyorum ki ya.. yıldım yeminle test görmek istemiyorum uzun bi süre
pozitifbiri T TASUU B balbadem1 cans16 Mervenur277

Eklentiler

• 4C8B255E-D8B6-4193-8635-598716D5BCFB.jpeg
    188,7 KB · Görüntüleme: 36
Benim sat 4 Aralık kızımı 30 Kasım'da öğrenmiştim 3 sene önce bakalım buda öyle olacak mı tabi testi 2 Aralık gibi yapmayı düşünüyorum

Kız cumaya kdr adet olmazsam senle yaparız yine :) ne kaldı ki bugunu sayma. 2 gün
iyi aman öyle olsun beklemek çok zor ya cumaya kadar sabredecegım o zaman mecburen :) eşimden önce buraya haber salacam zaten silik çizgi fln çıkarsa :)))

ben de 7 sene önce 26 kasım bat tarihimdi, oğlum geldi son batmış
Benim sat 4 Aralık kızımı 30 Kasım'da öğrenmiştim 3 sene önce bakalım buda öyle olacak mı tabi testi 2 Aralık gibi yapmayı düşünüyorum

Ay demek sadece ben görmemişim karartıyı herkes görmüş canım yumjurtlama bana göre 12 si, ateşime göre 14. onun üstüne luteal fazım 11 gün sürüyor. yani ya yarın ya cuma olmam lazım N.Ş.A. da
Senin şimdi adet tarihin ne zaman cnm sabah ki teste efekte ben de karartı gördüm

Evet yapar bende de var bekliyorum öyle
Agrimi yapiyo cok bacalarima falan vurdu 1 haftadir böyleyim belim kasiklarim cok agriyo

Canım ama ateşim düştü yukselmezse nanay tüm karartilar birleşse yine bişey olmaz
Bu ates işini hiç anlayamadım ben çok karmasık geliyor eger bu ay olmadıysa bıdahakı aya ovulasyon alalım bence topluca bı sıte varmıs ınstada tum arkadaslar ordan alıyo hep patır patır pozıtıfordan alacagım mınnak kurabıyeler mı ne

Ben labaquick kullanıyorum bu ay denk de getirdik yine olmadı

Canım ikisinde de bekliyorsun aslında da bana ovulasyon daha eziyet geliyor. Bu masrafsız sabah erken uyandıgında yataktan kalkmadan ölç bitti gitti. zamanla mantıgını da kavrıyorsun. İnan tadına varsan bırakamazsın. Gebelik düşünmeye başladım heyecanla aldım termometreyi elime. ha kocam kaçıyor o ayrı arada yakalarsam bikaç ilişki işte ona tutunup gidiyore
Ben erken gebelik mi yapsam bi tane de ya
Canım yap istersen ama ne diyim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…