- 22 Mart 2022
- 185
- 218
- 33
- 28
iyi aman öyle olsun beklemek çok zor ya cumaya kadar sabredecegım o zaman mecburen :) eşimden önce buraya haber salacam zaten silik çizgi fln çıkarsa :)))
Benim sat 4 Aralık kızımı 30 Kasım'da öğrenmiştim 3 sene öncebakalım buda öyle olacak mı tabi testi 2 Aralık gibi yapmayı düşünüyorum
Aramıza hoş geldin mi desek ne desek bilemedimGünaydın.. bir negatif'de benden gelsin o zaman tam olsun.Hadi kızlar Aralığa gidelim bence iki günde pozitife döner mi bilmiyorum ki ya.. yıldım yeminle test görmek istemiyorum uzun bi süre
pozitifbiri T TASUU B balbadem1 cans16 Mervenur277
ben de 7 sene önce 26 kasım bat tarihimdi, oğlum geldi son batmış
Yeni şeyler deneyeceğimiz daha dikkatli ilerleyeceğimiz bir ay geliyor diyelim naapalım :) hosbuldukAramıza hoş geldin mi desek ne desek bilemedim
Kız daha ne denicez bana da diyin bari yaYeni şeyler deneyeceğimiz daha dikkatli ilerleyeceğimiz bir ay geliyor diyelim naapalım :) hosbulduk
Ben soğan kürü deniycem adet bitiminden yumurtlamaya kadar onun dışında tavsiyelere açığım Allah ne verdiyse deneyelim tüm tuşlara aynı anda basalımKız daha ne denicez bana da diyin bari ya
Senin şimdi adet tarihin ne zaman cnm sabah ki teste efekte ben de karartı gördüm
Senin şimdi adet tarihin ne zaman cnm sabah ki teste efekte ben de karartı gördüm
İş bulamadı hala dün çok geç geldi görüşmeler yapıyor çoksa yorgundu bende ses etmedim hıc tablodan da bı cacık anlamadım bu ay zaten yapsak mı beklesekmi napsak kafa karışık persembe doktora gözükecem bı yetısebılırsem oda oğlumun okuluna uğrayacağım bırde
Agrimi yapiyo cok bacalarima falan vurdu 1 haftadir böyleyim belim kasiklarim cok agriyoEvet yapar bende de var bekliyorum öyle
Onu ben de araştırmıştım ama kist olunca faydalı diyorlar ay ne biliyim ya Ben de doktor randevusu aldımBen soğan kürü deniycem adet bitiminden yumurtlamaya kadar onun dışında tavsiyelere açığım Allah ne verdiyse deneyelim tüm tuşlara aynı anda basalım
Bu ates işini hiç anlayamadım ben çok karmasık geliyorCanım ama ateşim düştü yukselmezse nanaytüm karartilar birleşse yine bişey olmaz
Ben erken gebelik mi yapsam bi tane de yaCanım ama ateşim düştü yukselmezse nanaytüm karartilar birleşse yine bişey olmaz
Ben labaquick kullanıyorum bu ay denk de getirdik yine olmadıBu ates işini hiç anlayamadım ben çok karmasık geliyoreger bu ay olmadıysa bıdahakı aya ovulasyon alalım bence topluca bı sıte varmıs ınstada tum arkadaslar ordan alıyo hep patır patır pozıtıf ordan alacagım mınnak kurabıyeler mı ne
Korkma kuzum inşallah sen güzel haberler verirsin bize biz nanaygünaydın kızlar bugün baktım hep negatif testler benim daha var ama bende şimdiden korkuyorum test yapmaya
Canım ikisinde de bekliyorsun aslında da bana ovulasyon daha eziyet geliyor. Bu masrafsız sabah erken uyandıgında yataktan kalkmadan ölç bitti gitti. zamanla mantıgını da kavrıyorsun. İnan tadına varsan bırakamazsın. Gebelik düşünmeye başladım heyecanla aldım termometreyi elime.Bu ates işini hiç anlayamadım ben çok karmasık geliyoreger bu ay olmadıysa bıdahakı aya ovulasyon alalım bence topluca bı sıte varmıs ınstada tum arkadaslar ordan alıyo hep patır patır pozıtıf ordan alacagım mınnak kurabıyeler mı ne
Canım yap istersen ama ne diyim bilemedimBen erken gebelik mi yapsam bi tane de ya
Canım ikisinde de bekliyorsun aslında da bana ovulasyon daha eziyet geliyor. Bu masrafsız sabah erken uyandıgında yataktan kalkmadan ölç bitti gitti. zamanla mantıgını da kavrıyorsun. İnan tadına varsan bırakamazsın. Gebelik düşünmeye başladım heyecanla aldım termometreyi elime.ha kocam kaçıyor o ayrı arada yakalarsam bikaç ilişki işte ona tutunup gidiyore
Canım yap istersen ama ne diyim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?