- 14 Mayıs 2021
- 4.897
- 10.023
- 158
Daha once hıc hamıle kalmadıysan bı dr a gorunursun kuzucum o zaman.canını sıkmaBen labaquick kullanıyorum bu ay denk de getirdik yine olmadı
Bende ordan aldım ovulasyonuBu ates işini hiç anlayamadım ben çok karmasık geliyoreger bu ay olmadıysa bıdahakı aya ovulasyon alalım bence topluca bı sıte varmıs ınstada tum arkadaslar ordan alıyo hep patır patır pozıtıf ordan alacagım mınnak kurabıyeler mı ne
Hafif bi gölge var gibi ama fotoğraftan mı öyle bilmiyorum canımGünaydın.. bir negatif'de benden gelsin o zaman tam olsun.Hadi kızlar Aralığa gidelim bence iki günde pozitife döner mi bilmiyorum ki ya.. yıldım yeminle test görmek istemiyorum uzun bi süre
pozitifbiri @TASUU B balbadem1 cans16 Mervenur277
Şu PTT AVM de 38 liraya 10 tane artimed test var onu sipariş edeceğim cumadan başla yapacağım silik çıkarsa netlesene kadar teste devam çıkmazsa adeti bekleyeceğim bakalimmm nolcakkkDaha once hıc hamıle kalmadıysan bı dr a gorunursun kuzucum o zaman.canını sıkma
Onunki gölge var var bende gördümpozitifbiri benim ilk yaptığım test gibi çok minik gölge var telefondan çıkmıyor elimizde olsa sağa sola tutup görürüz bence minnacık ufacık var gibi
Galiba alttaki kuruma çizgisi canım gercekten sana ve herkese bir tavsiye en geç 20 dakikadan sonra bakmayın testlere çöpe atın çünkü çok yoruyor insanıGünaydın kızlar üstteki simdi yaptığım alttaki dün gece… gerçekten artık hiç bişeye anlam veremiyorum sıkıldımmmm
Merhaba ben de yeni geldim gruba. Profilinde görünce merak ettim.cocuklarin kac yaşında. Ben de 3. Çocuk istiyorumKızlar benden size tavsiye bırakın ateşi ovulasyonu bunlar gerçekten çok strese sokuyor insanı ve hormonları çok etkiliyor bir boş bir dolu yapışın kocalarınızın yakasına illaki tutar allah nasip ederse günde yarım avakado havuş ceviz bal çörek otu yiyin ve mfk bittiiii allah rast getirsin isteyen herkese ve bana en kısa zamanda nasip olsun inşallahbak şu düşükten sonraki adetim bitsin full çalışma sonra başlarım testler yapmaya ben hamile kalmak için ne ateş ne ovulasyon hiç birşey yapmadım adet bitimi 1 boş 1 dolu devammmm
pozitifbiri benim ilk yaptığım test gibi çok minik gölge var telefondan çıkmıyor elimizde olsa sağa sola tutup görürüz bence minnacık ufacık var gibi
Merhaba ben de yeni geldim gruba. Profilinde görünce merak ettim.cocuklarin kac yaşında. Ben de 3. Çocuk istiyorum
Ama ilk yaptığımda gördüm canım ben çizgiyi bekledikçe koyulaştı sadece. Bak böyleydi ilk yaptığımdaGaliba alttaki kuruma çizgisi canım gercekten sana ve herkese bir tavsiye en geç 20 dakikadan sonra bakmayın testlere çöpe atın çünkü çok yoruyor insanı
şimdi bi bakayım da önerilen bi dr varsa bulup gideyim aslında bebek düşünmeden önce gittik bir sorun yok denildi ama bakalım yine gideyimDaha once hıc hamıle kalmadıysan bı dr a gorunursun kuzucum o zaman.canını sıkma
Maşallah canm benımBende ordan aldım ovulasyonu
Bana ekim ayında doktor sen yumurtlamamışsın dedi tembellik var dedi ben o gün ağla ağla zaten panik atak var anksiyeteyle olmicak gibi algıladım sonra aksam karar verdim düzenli gideceğim diye hem ovülasyon testi yaptım ama şöyle bir durum var biz her gün ilişkiye girdik.
Zaten ovülasyon yapmasaydım bile her gün ilişkiye girdiğimiz için yakalamış olacaktı
Benim sonuç aldım durum her gün ilişkiye girmek oldu artı her gün ilişkiye girmek sperm kalitesini öldürür diyorlar pek inanmıyorum çünkü biz her ilişkide kayganlaştırıcı kullanıyoruz, onun üzerinde spermleri yavaşlatır diye ibare var hatta onu yeni gördüm ona rağmen bence her gün yaptığımız için kaldım.2 çok yakın arkadaşım da biri doğum yaptı ikisi de her gün ilişkiye girerek o ay hamile kaldılar ama her gün örneğin birinde akşam bazı günler sabahı ilişkiye girdiler ama hiçbir günü boş geçmediler elbetteki sadece yumurtlama dönemi tutmuştur muhakkak ama en net olanı bu bence doktorda zaten ara vermeyin demişti ne zaman canınız istiyorsa yapın kural yok demişti biz her gün yaptık bence öyle tuttu
Her gün havuç yedim, egzersiz yaptım
Ha bir de diğer ben polikistikoverliyim.. allahım herkese nasip etsin tüm grubumuza
İlişkiyi kurallı gitmeyin görev gibi değil yaptıkça yapın bi de öyle deneyin bebiş olunca zaten yapamayacağız öyle her gün
At bakım filtre yapım ben benimkini filtreledim benimkinde bile var ama ateşi bekliyorum ben
Ay demek sadece ben görmemişim karartıyı herkes görmüşcanım yumjurtlama bana göre 12 si, ateşime göre 14. onun üstüne luteal fazım 11 gün sürüyor. yani ya yarın ya cuma olmam lazım N.Ş.A. da
Kızlar benden size tavsiye bırakın ateşi ovulasyonu bunlar gerçekten çok strese sokuyor insanı ve hormonları çok etkiliyor bir boş bir dolu yapışın kocalarınızın yakasına illaki tutar allah nasip ederse günde yarım avakado havuş ceviz bal çörek otu yiyin ve mfk bittiiii allah rast getirsin isteyen herkese ve bana en kısa zamanda nasip olsun inşallahbak şu düşükten sonraki adetim bitsin full çalışma sonra başlarım testler yapmaya ben hamile kalmak için ne ateş ne ovulasyon hiç birşey yapmadım adet bitimi 1 boş 1 dolu devammmm
Merhaba canım hoşgeldin. 2 kızım var canım birisi 14 digeri 8 canımMerhaba ben de yeni geldim gruba. Profilinde görünce merak ettim.cocuklarin kac yaşında. Ben de 3. Çocuk istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?