- 22 Mart 2022
- 185
- 218
- 33
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gördüm bende anlamadım şimdi canım istersen iki gün sonra tekrar ilk idrarla yapAma ilk yaptığımda gördüm canım ben çizgiyi bekledikçe koyulaştı sadece. Bak böyleydi ilk yaptığımda
Çok iyi fiyat ben az önce bir tane erken gebeliğe 50 TL verdimŞu PTT AVM de 38 liraya 10 tane artimed test var onu sipariş edeceğim cumadan başla yapacağım silik çıkarsa netlesene kadar teste devam çıkmazsa adeti bekleyeceğim bakalimmm nolcakkk
Benimde öyle yumurtlamaya gelene kadar yoruldu adam öyle bende ki de can diyor valla kafam almıyor artıkMaşallah canm benımben hergun zor (( bizimki eve kendını zor atıyor yorgun argın,sabahları yapmayı dusunuyorum bu ay
Benim dediğim kaset test canım ve ücretsiz kargo ben de gördüm çok sevindimÇok iyi fiyat ben az önce bir tane erken gebeliğe 50 TL verdim
Şaka gibi valla fiyatlar şokBenim dediğim kaset test canım ve ücretsiz kargo ben de gördüm çok sevindim
Kontrol ettin mi siteyiŞaka gibi valla fiyatlar şok
O derece ağrı yapmaz yani o boyuta gelmesi kasıklara bıçak saplanır gibi olması aşağıya inmesi hele bir de kusma da oluyorsa zaten kist patlaması o ya zehirlenip ölcen ya acilden ameliyata gircen başıma geldiğinden ötürü biliyorum. O kadar ağrı normal değil en iyisi bir an önce doktora görünmekAgrimi yapiyo cok bacalarima falan vurdu 1 haftadir böyleyim belim kasiklarim cok agriyo
Ben alıyorum burda da ben yazdım belkı ordan görmüştür canım guvenılır sıteKontrol ettin mi siteyi
evet gördüm kuzum ama almıyorum hiçbişey doktora gidicem birdeKontrol ettin mi siteyi
Benım bıraz akıntım gelmıs bugun acaba ogun bugunmuuuuuCanım ikisinde de bekliyorsun aslında da bana ovulasyon daha eziyet geliyor. Bu masrafsız sabah erken uyandıgında yataktan kalkmadan ölç bitti gitti. zamanla mantıgını da kavrıyorsun. İnan tadına varsan bırakamazsın. Gebelik düşünmeye başladım heyecanla aldım termometreyi elime. ha kocam kaçıyor o ayrı arada yakalarsam bikaç ilişki işte ona tutunup gidiyore
Canım yap istersen ama ne diyim bilemedim
Bende prodoctor erken gebelik testiyle öğrendim Bi yap varsa çıkarCanım erken gebelik testi yapsam varsa çıkar mı .dün kaset testim negatifti .çok merak ediyorum. Bugünde Pembe su gibi bisey geldi peçeteye sildikce .devamı gelmedi
Gayet net görünüyooosavascii Buda benden gelsın
Kırmızıları görene kadar umut var biraz sabır sadecepozitifbiri @canancan11 Eymen01 @fnd_50 sevayd @Semaaaaa42 ve diğer hanım kızlar test yaptım ve negatif oğlanı lavaboya kaldırmak için uyanmıştım. Sanırım Aralık grubuna uzun ince bir yol gözüktü bana
Adete kac gun kala yapmıstınız acaba testiBende prodoctor erken gebelik testiyle öğrendim Bi yap varsa çıkar
Tabbiii kız akıntı sana yardım etsin diye var zatiBenım bıraz akıntım gelmıs bugun acaba ogun bugunmuuuuu