• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar bir şey soracağım, Bebe time test markasıyla ilgili bilgisi olan var mı? dün 2 tane yapmıştım onunla. 25-30 dakika sonra pembe ikinci çizgiyi çıkarıyordu. Bugun baska markayla yaptım çıkmadı.

melegim can melegim can kuzu ben ateş ölçmeye aşığım bırakmam :D şaka bir yana , kuzum akşama maç olur mu olmaz mı adet bugun gelir mi gelmez mi ben onu bile biliyorum o yüzden bırakmam.😂 O benim düzenimi gösteriyor.

Agrimi yapiyo cok bacalarima falan vurdu 1 haftadir böyleyim belim kasiklarim cok agriyo
O derece ağrı yapmaz yani o boyuta gelmesi kasıklara bıçak saplanır gibi olması aşağıya inmesi hele bir de kusma da oluyorsa zaten kist patlaması o ya zehirlenip ölcen ya acilden ameliyata gircen başıma geldiğinden ötürü biliyorum. O kadar ağrı normal değil en iyisi bir an önce doktora görünmek

Canım ikisinde de bekliyorsun aslında da bana ovulasyon daha eziyet geliyor. Bu masrafsız sabah erken uyandıgında yataktan kalkmadan ölç bitti gitti. zamanla mantıgını da kavrıyorsun. İnan tadına varsan bırakamazsın. Gebelik düşünmeye başladım heyecanla aldım termometreyi elime. 😂 ha kocam kaçıyor o ayrı 😂 arada yakalarsam bikaç ilişki işte ona tutunup gidiyore :KK70:

Canım yap istersen ama ne diyim bilemedim 😂
Benım bıraz akıntım gelmıs bugun acaba ogun bugunmuuuuu

Eklentiler

• B93C40D6-E552-4269-94B2-DBBC47D2AEBF.png
    B93C40D6-E552-4269-94B2-DBBC47D2AEBF.png
    907,3 KB · Görüntüleme: 56
Back