- 14 Mayıs 2021
- 4.897
- 10.024
- 158
aglama aglama kuzucum.evet hepımız tek cızgı malesef sabah sabah..sonrakı maclara bakcaz artık olmadı aralıga bomba hazırlancaz :)Ay bu ne Allah aşkına ya hepimiz mi böyle ağlıcam sinirden
aglama aglama kuzucum.evet hepımız tek cızgı malesef sabah sabah..sonrakı maclara bakcaz artık olmadı aralıga bomba hazırlancaz :)
Evet yapar bende de var bekliyorum öyleBen agrilara dayanamadim kan verdim bebek yok ama kist falan var galiba kist agri yapiyor demi bilgin varmı
Ateş düşünce geliyorum diyor zaten maalesefgunaydinnnn tabii ki negatifAralık bizi bekler ateş de düştü zaten iki güne kalmaz dahabda düşer adetim gelir sanirim. Yine fertility haklı mı çıktı ne 14 u yumurtlama demişti ben o günü discart etmiştim 13 sinden emindim ama o 14 u demişti sanırım öyle oldu. Benim lutealim 11 gün cunku. Bakacegiz. @TASUU fnd_50 Papatyamaviss @Deepblues @melegim can sevayd imagination forever @Mervenur277 @Larsvontrier ve daha adını yazamadigim tüm fıstıklar.
Hakkında hayırlısı olsun kuzummm aralık hepimize iyi gelir inşallahpozitifbiri @canancan11 @Eymen01 fnd_50 sevayd @Semaaaaa42 ve diğer hanım kızlar test yaptım ve negatif oğlanı lavaboya kaldırmak için uyanmıştım. Sanırım Aralık grubuna uzun ince bir yol gözüktü bana
Ateş düşünce geliyorum diyor zaten maalesefhakkında hayırlısı olsun kuzum ben de bugün doktora gideceğim kadın doğuma. Allahtan bir şey olmazsa eşim de yarın sperm testine gidecek inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Ay inşallah aşkım inşallahaayyy hayırlı haberlerle gelin bebişimmmm
Evet o ilk an o üzüntüyü hepimiz yaşıyoruz o yüzden hiç üzülme demeyeceğim sana. Ama umut hep var sağlığımız yerinde olduğu müddetçe. İnşallah hayırla sağlıkla gelir bebişlerimiz kuzumBenden de koca bir negatif o kadar üzüldüm ki suan güne rezalet başladım
İnşallah bebeğim gerçekten bu ay oldu sanmıştım hatta hayalet de olsa silik de olsa bi çizgi görürüz sanmıştım ama çok keskin biz negatifi görünce yıkıldım yapacak birşey yok elbette ki ama insan bazen engelleyemiyor duygularını Allah hepimize bir an önce versinEvet o ilk an o üzüntüyü hepimiz yaşıyoruz o yüzden hiç üzülme demeyeceğim sana. Ama umut hep var sağlığımız yerinde olduğu müddetçe. İnşallah hayırla sağlıkla gelir bebişlerimiz kuzum
benım 6 gun var :) hala umut var degıl mıKızlar regle kaç gün var test yapanlar?
kuzum gunaydın dr a gorunun esınde sende.eğer bır sorun varsa çözülür Allahn izniyle dr hormon testı hsg ve sperm testı yapar.belkı vıtamın verır yumurta destekleyıcı.bızde hıc sorun cıkmamıstı hsg cekıldıgı ay hamıle kalmıstım(bence hsg yolları temızlemıstı) ama myomdan oturu sorunlar olmustu.İnşallah Allahım gonlune gore versın en kısa zamanda.Kızlar günaydın reglim tam gününde geldi moralim o kadar bozukki instagrama bir giriyorum benden sonra evlenen herkes hamile nedense bu sene hep bebekli storiler hamile storileri ya imreniyorum o kadar çok özeniyorum ki bu ay takmadım yine olmadı..Umut hepimiz için her ay var ama 7 aydır olcak olsa olurdu diyorum normal yolla bilmiyorum ovüasyon bi kere kullandım onuda doğru düzgün saatinde yapmadım önerebileceğiniz bi yöntem vs varsa denemek isterimmm
Gidicem ama bende anksiyete var panik oluyprum korkuyorum hastanelerden kötü bişey çıkıcak canım acıycak diyekuzum gunaydın dr a gorunun esınde sende.eğer bır sorun varsa çözülür Allahn izniyle dr hormon testı hsg ve sperm testı yapar.belkı vıtamın verır yumurta destekleyıcı.bızde hıc sorun cıkmamıstı hsg cekıldıgı ay hamıle kalmıstım(bence hsg yolları temızlemıstı) ama myomdan oturu sorunlar olmustu.İnşallah Allahım gonlune gore versın en kısa zamanda.
yok yok hıc acımıyor merak etme.zaten dıger testler kanla bakılıyor.hsg dede hafıf anestezı altında oluyor hıcbırsey anlamıyorsun bıle.sonrasında da hıcbır acı duymuyorsun merak etme canım.Gidicem ama bende anksiyete var panik oluyprum korkuyorum hastanelerden kötü bişey çıkıcak canım acıycak diye
Kızlar regle kaç gün var test yapanlar?
Senin filtreli karartıyı ben de gördümCanım benim Ateşler yumurtlamaya 14 ü diyordu oynadım değiştirdim biraz 12 si yaptım. Çünkü belirtilerim 12 si yumurtladıgımı hissettirdi.
O tabloya göre bugun dpo 10. yani yum sonrası 10.gün. ben 11. gün adet olurum normalde.
Ama eğer onun dediği dogruysa (ki genelde öyle oluyor.) 14 ünde yumurtladın demişti bana. Buna göre de 25.gün adet olmam lazım yani Cuma. Yok eğer benim hissettiğim doğru ise yani belirtileri doğru takip ettiysem eğer yarın olmam lazım.
Bugün çok silik gibi de olsa bir karartı gördüm ben ama ümitlenmiyorum.
Cuma sabahına kadar olmazsam arkadaşlarla bir test furyası daha olur.
Zaten adet olursam ben Aralık a kaçar kızlar
Kız daha çıkmaz. 3 gün kala kaset teste bakalımbenım 6 gun var :) hala umut var degıl mı
Asko bende gıdıcem çok mal ılerlıyor vücudum suan persembe sabahtan baksın bakalım doktor bısey dıyecekmıAteş düşünce geliyorum diyor zaten maalesefhakkında hayırlısı olsun kuzum ben de bugün doktora gideceğim kadın doğuma. Allahtan bir şey olmazsa eşim de yarın sperm testine gidecek inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Kız daha çıkmaz. 3 gün kala kaset teste bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?