• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Eki Görüntüle 3164790 gebelik olsaydı yükselmesi mi gerekti bugün de 36.7 çıktı pozitifbiri pozitifbiri
Kuzum senin için yorum yapmaya erken adet gününü görmemiz lazım. Çünkü adet ateşini bilmiyoruz sen ölçmeye devam et , belki senin gebelik ateşin 36.7 olur işte tam olarak adet günü ateşe başlayın diye bunun için diyorum. Ama olsun yin de düşük değil bu da güzel umut verici
Benden de koca bir negatif o kadar üzüldüm ki suan güne rezalet başladım 😢
Kız niye öyle diyorsun kendi kendini yeme bak bidaa test yapmam senle 😂 iyi düşünüyoruz canısı , enseyi karartmak yok yola devam
Asko bende aynı karartı gordum gıbı oldum ama napıyoruz heveslenmiyoruz pozitifbiri pozitifbiri
Tabiisi bebişim bende şu an sıfır ümit adet bekliyorum o derece , belki Rabbim gebeliksiz bir ay daha tadını çıkar , ye iç gez toz diyordur bana bilemem ki 😂

Kuzum senin için yorum yapmaya erken adet gününü görmemiz lazım. Çünkü adet ateşini bilmiyoruz sen ölçmeye devam et , belki senin gebelik ateşin 36.7 olur işte tam olarak adet günü ateşe başlayın diye bunun için diyorum. Ama olsun yin de düşük değil bu da güzel umut verici

Kız niye öyle diyorsun kendi kendini yeme bak bidaa test yapmam senle 😂 iyi düşünüyoruz canısı , enseyi karartmak yok yola devam

Tabiisi bebişim bende şu an sıfır ümit adet bekliyorum o derece , belki Rabbim gebeliksiz bir ay daha tadını çıkar , ye iç gez toz diyordur bana bilemem ki 😂
Tamam o zaman bekleyelim bakalım adet beklemek ne kadar zor yaaa

Neden olmasınnnn 😂😂 benım saçma sapan tabloma bak hele böyle gördükçe gülesin geliyor 😂😂😂

Eklentiler

• E37C4FA3-ED21-4310-A2BD-B1B09F9FE3C1.png
    E37C4FA3-ED21-4310-A2BD-B1B09F9FE3C1.png
    154,4 KB · Görüntüleme: 38
Burdan sonra bir fırlarsa varyaaaaa :KK70: Yerinde olsam bu aralar her gece kop kop :KK70:
Bu akşam yapalım dıye düşünüyorum kanımda kaynıyor adamı bulamadım kı yapayım 😂 lh testlerı negatıf , en alttakı dün 😂

Eklentiler

• E95350B7-7970-42C9-81EE-F97478F27AA7.jpeg
    E95350B7-7970-42C9-81EE-F97478F27AA7.jpeg
    71,4 KB · Görüntüleme: 39
Tüh seninde mi negatifff iyi ki yapmamisim bende kız bize daha çok erken çok ondan negatifitir belki cuma beraber yapıyoz😂
bebişimm aynen cuma sabah beraber yapıyoruzz:) ben baay suphelenmstm yuzumde acayıp seylercıktı ama hayırlısı olmadı bıdakı maclara bakacaz artık :))

pozitifbiri pozitifbiri evet ama yınede cok heveslenmıstım :D eşim kesın demıstır sabahın köründe telefonuda alıp tuvalette napıyo ıkı saattr bu kız dıye :D

seni bi de benim yüzümü gör :D
bebişimm aynen cuma sabah beraber yapıyoruzz:) ben baay suphelenmstm yuzumde acayıp seylercıktı ama hayırlısı olmadı bıdakı maclara bakacaz artık :))

pozitifbiri pozitifbiri evet ama yınede cok heveslenmıstım :KK70: eşim kesın demıstır sabahın köründe telefonuda alıp tuvalette napıyo ıkı saattr bu kız dıye :KK70:

nerde ki bacım adam 😂
İş bulamadı hala dün çok geç geldi görüşmeler yapıyor çoksa yorgundu bende ses etmedim hıc tablodan da bı cacık anlamadım bu ay zaten yapsak mı beklesekmi napsak kafa karışık persembe doktora gözükecem bı yetısebılırsem oda oğlumun okuluna uğrayacağım bırde

Back