pik zaten ayın 19 du o gunu degerlendirdim dün degerlendiremedim bugün degerlendiririm artık sizi mi kıracam :)Pik günü ardındaki 2 günü de değerlendirin derim fırsatınız varsa kaçırmayın
Katılıyorum canim böyle yapilmasina
Benimde oyle kuzum ilk 3 gun yogun sonra leke leke ama ne bileyim cokmus gibi geliyor bana dacanım regl kanamasının 2-7 gün arasında sürmesi normal derler genelde. Benim ilk 2 gün kanamalı olur mesela sonra lekelenme gibi 2- 3 gün daha sürer
Güzel bebis haberi bekliyoruz sizden topiğin ilk hamişi yapcaz sizipik zaten ayın 19 du o gunu degerlendirdim dün degerlendiremedim bugün degerlendiririm artık sizi mi kıracam :)
Bende bu ay doktora gittim düşük sonrası 3 ayda 5 kere adet oldum normal dışı hala düşük ile alakalı diye düşünüyorum. Doktor amh ve hormon testlerime baktı hormon testleri güzel çıktı amh 1.13 çıktı doktor beni bir korkuttu etkisinden hala çıkamadım. Yumurta rezerve düşüklüğü var erken menopoza girersin çocuk istiyorsan korunma dedi. Bende düşükten beri hiç korumadığımı söyledim. Bakalım inşallah bu ay şu güzel haberleri birbirimize vermek nasip olsun. ❤Ben en son nisanda yaptırdım canım 19 du amh degerim de 0.68 sonra hayıt macunu aldım çok duymuştum hormonları düzenledigini krunmayı bıraktım düzensiz 3 ay kullandım dedim bakalım faydası olmuş mu adet olunca tahlil yaptırim dedim amaa adet olmadım yaptıramadım çünkü hamile oldugumu ögrendim (bu arada düşük yaptım 15 gün önce ) yani ögrenemedim düşüp düşmedigini ay sonuna adet olursam eger yaptıracagım testlerimi. Ne kadar yükselirse o kadar yaklaşıyorsun canım menopoza ama her ay adet görüyorsan hamile kalabilirsin allahın izni ile
Hiç korkma canım ben 0.68 amh ile hamile kaldım ne kadar düşsede adet fazla olman bencede düşük ike alakalı doktorlar zaten insanları tesekli etme yerine kırkudan başka hiç bir şey vermiyor benim doktorum aksine kalabilirsin hamile demişti bende ona innamamıştım bu fsh ile amh ile nasıl kalırım ki dedim ama kaldım acaba düşük neden olur ki amhım düşük oldugu için yumurta mı kalitesiz acaba sen ne zaman kaç haftalıkken düşüj yaptınBende bu ay doktora gittim düşük sonrası 3 ayda 5 kere adet oldum normal dışı hala düşük ile alakalı diye düşünüyorum. Doktor amh ve hormon testlerime baktı hormon testleri güzel çıktı amh 1.13 çıktı doktor beni bir korkuttu etkisinden hala çıkamadım. Yumurta rezerve düşüklüğü var erken menopoza girersin çocuk istiyorsan korunma dedi. Bende düşükten beri hiç korumadığımı söyledim. Bakalım inşallah bu ay şu güzel haberleri birbirimize vermek nasip olsun. ❤
ay inşaallah :) hepimiz olalım hamiş :)Güzel bebis haberi bekliyoruz sizden topiğin ilk hamişi yapcaz sizi
Bu arada ilk hamilelik mi olcak nasip olursaay inşaallah :) hepimiz olalım hamiş :)
evet ilk olacak sizinde ilk miBu arada ilk hamilelik mi olcak nasip olursa
Gerçekten öyle şifa bulmaya gidip bütün enerjimi sömürdü insan daha anlayışlı olarak konuşmalı biz birer makine değilim insanız ve o düşürdüğü duygudan günlerdir çıkmak için uğraşıyorum. 5+4te kese gördüm bir hafta sonra düşük olduğu 6 haftada düştü diyebiliriz yani. Ve ben 3 yıllık evliyim ilk kez çocuk yapmaya hazır hissettik kendimizi ve ilk denemede ilk ayda hamile kaldım. Ve ilk hamilelikte düşük oranı hep daha yüksek olduğunu da araştırdım. Hatta düşük sonrası doğal bir durum deyip, 3 düşük olmadan araştırmaya gidilmez normal karşılanır diyende doktorum.Hiç korkma canım ben 0.68 amh ile hamile kaldım ne kadar düşsede adet fazla olman bencede düşük ike alakalı doktorlar zaten insanları tesekli etme yerine kırkudan başka hiç bir şey vermiyor benim doktorum aksine kalabilirsin hamile demişti bende ona innamamıştım bu fsh ile amh ile nasıl kalırım ki dedim ama kaldım acaba düşük neden olur ki amhım düşük oldugu için yumurta mı kalitesiz acaba sen ne zaman kaç haftalıkken düşüj yaptın
kızz biz baştan elendik o zaman bata 1 hafta kaldı benimGüzel bebis haberi bekliyoruz sizden topiğin ilk hamişi yapcaz sizi
Evet ilk olcak inşallah. 5 aydır deniyoruz bakalımevet ilk olacak sizinde ilk mi
Yaaa tamam tamam herkes bu topikte hamile olsun o zaman ilki sonu olmasınkızz biz baştan elendik o zaman bata 1 hafta kaldı benimtopiğin ilk hamişi beyons olursa biz yandık
ay aşk olsun bat tarihi erken diye oyle dedi kaktus sen benden de öncesin hiç heyecan yapmıyorsun ama benim gibi :)kızz biz baştan elendik o zaman bata 1 hafta kaldı benimtopiğin ilk hamişi beyons olursa biz yandık
sat tarih:19 ekimCanım bat tarihin nedir?
Aramıza hoşgeldinizhepinizi ekledim listemize
Nihayet ben de ovulasyon tesinde iki çizgiyi gördüm ama silik yani ikincsiikızz biz baştan elendik o zaman bata 1 hafta kaldı benimtopiğin ilk hamişi beyons olursa biz yandık
Nihayet ben de ovulasyon tesinde iki çizgiyi gördüm ama silik yani ikikızz biz baştan elendik o zaman bata 1 hafta kaldı benimtopiğin ilk hamişi beyons olursa biz yandık
Nihayet ben de ovulasyon tesinde iki çizgiyi gördüm ama silik yani iki
bu şekilde yani ikinci çizgi silikNihayet ben de ovulasyon tesinde iki çizgiyi gördüm ama silik yani iki
nihayet canım gözün aydın yarına pik görürsün bugunden degerlendir :) resimde atabilmişsin sonunda :)Nihayet ben de ovulasyon tesinde iki çizgiyi gördüm ama silik yani iki
İnanır mısın o resmi senin için attımnihayet canım gözün aydın yarına pik görürsün bugunden degerlendir :) resimde atabilmişsin sonunda :)
Teşekkür ederimnihayet canım gözün aydın yarına pik görürsün bugunden degerlendir :) resimde atabilmişsin sonunda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?