KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

canım regl kanamasının 2-7 gün arasında sürmesi normal derler genelde. Benim ilk 2 gün kanamalı olur mesela sonra lekelenme gibi 2- 3 gün daha sürer
Benimde oyle kuzum ilk 3 gun yogun sonra leke leke ama ne bileyim cokmus gibi geliyor bana da

Bende bu ay doktora gittim düşük sonrası 3 ayda 5 kere adet oldum normal dışı hala düşük ile alakalı diye düşünüyorum. Doktor amh ve hormon testlerime baktı hormon testleri güzel çıktı amh 1.13 çıktı doktor beni bir korkuttu etkisinden hala çıkamadım. Yumurta rezerve düşüklüğü var erken menopoza girersin çocuk istiyorsan korunma dedi. Bende düşükten beri hiç korumadığımı söyledim. Bakalım inşallah bu ay şu güzel haberleri birbirimize vermek nasip olsun. ❤

Hiç korkma canım ben 0.68 amh ile hamile kaldım ne kadar düşsede adet fazla olman bencede düşük ike alakalı doktorlar zaten insanları tesekli etme yerine kırkudan başka hiç bir şey vermiyor benim doktorum aksine kalabilirsin hamile demişti bende ona innamamıştım bu fsh ile amh ile nasıl kalırım ki dedim ama kaldım acaba düşük neden olur ki amhım düşük oldugu için yumurta mı kalitesiz acaba sen ne zaman kaç haftalıkken düşüj yaptın

Gerçekten öyle şifa bulmaya gidip bütün enerjimi sömürdü insan daha anlayışlı olarak konuşmalı biz birer makine değilim insanız ve o düşürdüğü duygudan günlerdir çıkmak için uğraşıyorum. 5+4te kese gördüm bir hafta sonra düşük olduğu 6 haftada düştü diyebiliriz yani. Ve ben 3 yıllık evliyim ilk kez çocuk yapmaya hazır hissettik kendimizi ve ilk denemede ilk ayda hamile kaldım. Ve ilk hamilelikte düşük oranı hep daha yüksek olduğunu da araştırdım. Hatta düşük sonrası doğal bir durum deyip, 3 düşük olmadan araştırmaya gidilmez normal karşılanır diyende doktorum.

nihayet canım gözün aydın yarına pik görürsün bugunden degerlendir :) resimde atabilmişsin sonunda :)
Teşekkür ederim ya telefondan ekle diyince eklemiyor evde iki bilgisayar var ama hiç kullanmıyorum işten güçten fırsat olmuyor, şimdi işteyim ordaki bilgisayardan attim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…