KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar avokado gerçekten işe yarıyor bence dün bi tane yedim bugün çizgi çıktı

Teşekkür ederim ya telefondan ekle diyince eklemiyor evde iki bilgisayar var ama hiç kullanmıyorum işten güçten fırsat olmuyor, şimdi işteyim ordaki bilgisayardan attim
cok iyi olmuş ayrıca cok silikte degil benim kide öyleydi hadi bakalım gelsin bebişler inşaallah :):)

ben hiç yiyemiyorum onu nasıl yedın bişey mi karıştırdın tutunmada işe yarıyormuş galiba öyle yazanlarda vardı
Ben de yiyemiyorum da bebeğe giden yolda herşey mübah yemedim de yuttum aslına,bı kaşık alıp üstüne su içtim bitene kadar

Benimde aynı şekil oldu 5.4 hafta idi en son gittigimde sonra 7. Haftada kanamam olunca gittim bebek yok dediler sonrada düşük yaptım zaten benim iki kızım var bu 3. Düşük daha önce hiç düşügüm olmadı ama düşük sonrası daha çabuk hamile kalınır diyorlar inşallah öyledir canım hiç canımızı sıkmayalım ben inanıyorum bunay olmazsa diger ay hamileyiz inşallah

Son adet tarihin ne zaman canıım hamile kalınca hemen bana haber ver merakta bırakma

ben hiç yiyemiyorum onu nasıl yedın bişey mi karıştırdın tutunmada işe yarıyormuş galiba öyle yazanlarda vardı
Canım avakadoyu ben bal ile denedim begenmedim limon sık içine sarımsak döv bol tuz üzerine dök ye mis oluyor valla agzım sulandı

Son adet tarihin ne zaman canıım hamile kalınca hemen bana haber ver merakta bırakma
12 Ekim oldum en son bakalım tekrar ovülasyon tarihi bitip ardından yine adet olmazsam düzene girip hamile şansım olsun diye dua ediyorum. Yazarım yazarım hepimiz için dua ediyorum.

Bende sade bir şekilde yiyemem ama 10 numara tarif veriyorum dene ve kesin beğeneceksin. Bir avokado bir muz ikisinide ez bir yemek kaşığı bal koy içine istersen ceviz, kaju, badem vs.. sevdiğin şeylerden kır koy vitamin deposu olur.

bu tarifi sevdim yapacam yememiz lazım çok işe yarıyor diyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…