KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Anladım canım teşekkür ederim . Çok çalışmamız lazım

Kizlar gunaydin bir sorum olacak. Benim adetlerim genelde cok kanamali gecer gun olarak standart duzeyde 5 gun surer. Sizlerde de kanamali mi oluyor bir rahatsizlik mi bu bilginiz var midir ?

Benimde en son dogum yapalı 8 yıl oldu canım bende iki sezeryan dogum yaptım 13 gerçekten yüksek degil düzenli adet oluyorsan kalırsın mutlaka yumurtan çatlıyorsa eger ben hayıt macununu ınstgram sayfasından aldım bursa narlıdere organik sayfanın ismi ama ondan hariç yine bir doktor var dr mfk onun eş paketin ürünlerini kullanıyorum vitamin destegi onunla hamile kalan çok canım ben şansımı hepsinde denedim oldu ama düşük yaptım şimdi yine deniyorum düşügün kıçı içinde kalır derler hemen hamile kalırsın anlamında inşallah sende bedne en kısa zamanda saglıkla kalırız hamile canım

Canım dün sordum zaten neden kaçak dövüşüyorsun dedim , zamanını bekliyorum dedi. Neyin zamanı dedim. Hislerimi diyor. Hissedince bana da söyle de boşa beklemeyim dedim. Farkedersin zaten diyor. Yani tamamen kapalı değil, bu da güzel artık napalım :) dün ve bugün hala yumurta akı ve kremsi akıntım devam ediyor. 2 gün önce müthişko bir gece geçirdik ama işte sonu yine aynı,adam dışarda Allahım hayırlıysa insaallah o geceki bir damladan olur amin

valla ben keyfini çıkarıyorum artık beraberliklerin Olacaksa da keyifli bir ilişkinin arkasına olsun isterim. Onun bile etkilediğini düşünüyorum. YAsmini bırakınca benim istek de geri geldi sanki ruh gibi yapmış yasmin beni

Kizlar gunaydin bir sorum olacak. Benim adetlerim genelde cok kanamali gecer gun olarak standart duzeyde 5 gun surer. Sizlerde de kanamali mi oluyor bir rahatsizlik mi bu bilginiz var midir ?
canım regl kanamasının 2-7 gün arasında sürmesi normal derler genelde. Benim ilk 2 gün kanamalı olur mesela sonra lekelenme gibi 2- 3 gün daha sürer

Aynen valla yasmin resmen belamizi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…