- 4 Ağustos 2022
- 418
- 993
- 23
Anladım canım teşekkür ederim . Çok çalışmamız lazımYumurtlama olmadığı sürece ortada dollenecek bişey olmadığı için döllenme de olmaz.yumurtlama dönemi haricî döllenmenin fizyolojik açıklaması spermlerin canlı kalma süresi ile ilgili sadece,yani uzun sürece canlı kaldığı için yumurtlama öncesi 2-3 lük ilişki ile de gebe kalınabilir
inşaallah heyecanla bekliyorum bakalım :) sizde denedinizmi ovulasyonu yoksa oluruna mıAyyy hadi inşallah az kalmış heyecanla merakla geçen Bi süreçumarım bebisiniz sizinledir
Benimde en son dogum yapalı 8 yıl oldu canım bende iki sezeryan dogum yaptım 13 gerçekten yüksek degil düzenli adet oluyorsan kalırsın mutlaka yumurtan çatlıyorsa eger ben hayıt macununu ınstgram sayfasından aldım bursa narlıdere organik sayfanın ismi ama ondan hariç yine bir doktor var dr mfk onun eş paketin ürünlerini kullanıyorum vitamin destegi onunla hamile kalan çok canım ben şansımı hepsinde denedim oldu ama düşük yaptım şimdi yine deniyorum düşügün kıçı içinde kalır derler hemen hamile kalırsın anlamında inşallah sende bedne en kısa zamanda saglıkla kalırız hamile canım1 seneoldu Ekim itibariyle ilk zamanlar fazla önemsemedim ama sonra ovulasyon kullandım birde FSH 13 çıkınca kafam karıştı adetlerim çok düzenli doktorda öyle dedi zaten ederim düzenli ise hormona bakmaya gerek bile yok dedi acaba tüplerin mi kapandı iki tane sezeryanli doğumum var ve en son hamileliğimde 9 sene geçti birşeyler değişmiştir vücutta illaki
Tutacağı varsa damladan tutarbenım Eltim ilk oğluna 1’5 senede hamıle kaldı es o sıkıntıları yoktu hıc yanı. 40 lıydı spıral taktırdı , oglu 15 aylıkken tek ilişki ve sprıal ıle hamıle kaldı
Hayıt macunu kürü canım bursa narlıdere organik ürünleri sayfasından aldım canımİnşallah canım çok aminhayıt macunu hangisi
Benim 2. ovulasyon takibi olacak bu ay .reglim biteli 3 gün oldu .başladım ovulasyon testlerine .ama yumurtlama harici de sıkı çalışma yapicaminşaallah heyecanla bekliyorum bakalım :) sizde denedinizmi ovulasyonu yoksa oluruna mı
gecen yumurtlamayı yakaladınmı peki degerlendirmeyi nasıl yaptın :)Benim 2. ovulasyon takibi olacak bu ay .reglim biteli 3 gün oldu .başladım ovulasyon testlerine .ama yumurtlama harici de sıkı çalışma yapicam
biz iyiyiz de sen nasılsın takip yaptın mı nasıl gidiyor??Kızlar nasılsınız, çok takip edemiyorum konuşmaları kusura bakmayın elimden geldiğince listeye ekliyorum. Gözden kaçırdıklarim varsa lütfen söyleyin beni etiketleyin
canım regl kanamasının 2-7 gün arasında sürmesi normal derler genelde. Benim ilk 2 gün kanamalı olur mesela sonra lekelenme gibi 2- 3 gün daha sürerKizlar gunaydin bir sorum olacak. Benim adetlerim genelde cok kanamali gecer gun olarak standart duzeyde 5 gun surer. Sizlerde de kanamali mi oluyor bir rahatsizlik mi bu bilginiz var midir ?
pik olacak gibi canım bence iyi yapmışsınız sen gün içinde fırsat bulursan bi daha test yap
Evet yakaladım pik gününden 2 gün önce ve pik günü ardındaki 3 günü de değerlendirdik .sizde yakaladınız mi pik gününügecen yumurtlamayı yakaladınmı peki degerlendirmeyi nasıl yaptın :)
Akşam yapabilirim yine gün içinde yapamam da.pik olacak gibi canım bence iyi yapmışsınız sen gün içinde fırsat bulursan bi daha test yap
evet yakaladım pikten 2 gün öncesini ve pik günü nü degerlendirdim ondan sonrasını artık oluruna bırakacamEvet yakaladım pik gününden 2 gün önce ve pik günü ardındaki 3 günü de değerlendirdik .sizde yakaladınız mi pik gününü
Pik günü ardındaki 2 günü de değerlendirin derim fırsatınız varsa kaçırmayınevet yakaladım pikten 2 gün öncesini ve pik günü nü degerlendirdim ondan sonrasını artık oluruna bırakacam
Katılıyorum canim böyle yapilmasinaPik günü ardındaki 2 günü de değerlendirin derim fırsatınız varsa kaçırmayın
Allah büyüktür elbetteAnladım canım teşekkür ederim . Çok çalışmamız lazım
Aynen valla yasmin resmen belamizi ...valla ben keyfini çıkarıyorum artık beraberliklerinOlacaksa da keyifli bir ilişkinin arkasına olsun isterim. Onun bile etkilediğini düşünüyorum. YAsmini bırakınca benim istek de geri geldi sanki ruh gibi yapmış yasmin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?