- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Kuzum senin için yorum yapmaya erken adet gününü görmemiz lazım. Çünkü adet ateşini bilmiyoruz sen ölçmeye devam et , belki senin gebelik ateşin 36.7 olur işte tam olarak adet günü ateşe başlayın diye bunun için diyorum. Ama olsun yin de düşük değil bu da güzel umut verici
Kız niye öyle diyorsun kendi kendini yeme bak bidaa test yapmam senleBenden de koca bir negatif o kadar üzüldüm ki suan güne rezalet başladım
Tabiisi bebişim bende şu an sıfır ümit adet bekliyorum o derece , belki Rabbim gebeliksiz bir ay daha tadını çıkar , ye iç gez toz diyordur bana bilemem kiAsko bende aynı karartı gordum gıbı oldum ama napıyoruz heveslenmiyoruzpozitifbiri
Desteğin için teşekkür ederim çok arada kalıyordum bebek için uzun süre ara vermek istemediğim için ama şuan kararlıyım o ameliyatı olacağım teşekkür ederimTabiki sen saglikli olursan bebiste olur inşallah rabbim sana en güzelini en hayırlısını nasip eder
Tamam o zaman bekleyelim bakalım adet beklemek ne kadar zor yaaaKuzum senin için yorum yapmaya erken adet gününü görmemiz lazım. Çünkü adet ateşini bilmiyoruz sen ölçmeye devam et , belki senin gebelik ateşin 36.7 olur işte tam olarak adet günü ateşe başlayın diye bunun için diyorum. Ama olsun yin de düşük değil bu da güzel umut verici
Kız niye öyle diyorsun kendi kendini yeme bak bidaa test yapmam senleiyi düşünüyoruz canısı , enseyi karartmak yok yola devam
Tabiisi bebişim bende şu an sıfır ümit adet bekliyorum o derece , belki Rabbim gebeliksiz bir ay daha tadını çıkar , ye iç gez toz diyordur bana bilemem ki
Rica ederim canımDesteğin için teşekkür ederim çok arada kalıyordum bebek için uzun süre ara vermek istemediğim için ama şuan kararlıyım o ameliyatı olacağım teşekkür ederim
Tamam o zaman bekleyelim bakalım adet beklemek ne kadar zor yaaa
Beklememek de zor beklemicem diyorsun kendini yine beklerken buluyorsunAslında beklemesen daha kolay biliyor musun
Neden olmasınnnnKuzum senin için yorum yapmaya erken adet gününü görmemiz lazım. Çünkü adet ateşini bilmiyoruz sen ölçmeye devam et , belki senin gebelik ateşin 36.7 olur işte tam olarak adet günü ateşe başlayın diye bunun için diyorum. Ama olsun yin de düşük değil bu da güzel umut verici
Kız niye öyle diyorsun kendi kendini yeme bak bidaa test yapmam senleiyi düşünüyoruz canısı , enseyi karartmak yok yola devam
Tabiisi bebişim bende şu an sıfır ümit adet bekliyorum o derece , belki Rabbim gebeliksiz bir ay daha tadını çıkar , ye iç gez toz diyordur bana bilemem ki
Neden olmasınnnnbenım saçma sapan tabloma bak hele böyle gördükçe gülesin geliyor
Beklememek de zor beklemicem diyorsun kendini yine beklerken buluyorsun
Aman amanBurası bir karadeliiiiikkkkk hepimissss seni yiyycesssss
Gebe kalmam lazım şimdi sorna yersinizBurası bir karadeliiiiikkkkk hepimissss seni yiyycesssss
Bu akşam yapalım dıye düşünüyorum kanımda kaynıyor adamı bulamadım kı yapayımBurdan sonra bir fırlarsa varyaaaaaYerinde olsam bu aralar her gece kop kop
Bu akşam yapalım dıye düşünüyorum kanımda kaynıyor adamı bulamadım kı yapayımlh testlerı negatıf , en alttakı dün
hayırlısı olsun kuzum ..saglıklı olsunda :)pozitifbiri @canancan11 @Eymen01 @fnd_50 sevayd S Semaaaaa42 ve diğer hanım kızlar test yaptım ve negatif oğlanı lavaboya kaldırmak için uyanmıştım. Sanırım Aralık grubuna uzun ince bir yol gözüktü bana
bebişimm aynen cuma sabah beraber yapıyoruzz:) ben baay suphelenmstm yuzumde acayıp seylercıktı ama hayırlısı olmadı bıdakı maclara bakacaz artık :))Tüh seninde mi negatifff iyi ki yapmamisim bende kız bize daha çok erken çok ondan negatifitir belki cuma beraber yapıyoz
bebişimm aynen cuma sabah beraber yapıyoruzz:) ben baay suphelenmstm yuzumde acayıp seylercıktı ama hayırlısı olmadı bıdakı maclara bakacaz artık :))
pozitifbiri evet ama yınede cok heveslenmıstım eşim kesın demıstır sabahın köründe telefonuda alıp tuvalette napıyo ıkı saattr bu kız dıye
İş bulamadı hala dün çok geç geldi görüşmeler yapıyor çoksa yorgundu bende ses etmedim hıc tablodan da bı cacık anlamadım bu ay zaten yapsak mı beklesekmi napsak kafa karışık persembe doktora gözükecem bı yetısebılırsem oda oğlumun okuluna uğrayacağım bırdenerde ki bacım adam
Ay bu ne Allah aşkına ya hepimiz mi böyle ağlıcam sinirdenKızlaaar benımkıde negatıffümitliydim ama çok var daha belkı ondan negatıfdır pozitifbiri B balbadem1 Mervenur277 ve dıger arkadaslarım işe yetıscem sımdı yınede yorumlayın
Ben agrilara dayanamadim kan verdim bebek yok ama kist falan var galiba kist agri yapiyor demi bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?