- 22 Ekim 2022
- 782
- 282
- 33
- 27
Benden de 1 negatifffBende görmüştüm napiyoruz şeapmiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden de 1 negatifffBende görmüştüm napiyoruz şeapmiyoruz
BugünAh canım ya ben hepinizden umitliydim bat ne zamandi senin
Ben test yapmadım yapmak istemiyorum adete 2gün kaldı belli olur zaten bide pazar günü test yaptım silik cizgi cikmisti gittim kan verdim oda 5 cikti gebelik yok dediler yani benimki zor bu ay dedim gibi karnım belim bacaklarım ağrıyo gelsede bi rahatlasam modundayım oteki aya bakacaz artık :))e
Benimde öyle gözüküyor karım çok ağrıyor aralık ayına kalacak gibiyim bende hayırlısı ya komik bitaraftanda :)))
Aynen canım hayalet çizgi var gibiDikkatli bakınca bir karartı var gibi ama filtrelerseniz sevinirim burda 10 dk oldu yapalı
Üzülmek yok canolar çalışmalara devam kız senin daha yeni düşük olmuştu normal olmaması sonraki ay olur inşallahBenden de 1 negatifff
Kırmızılar gelmeden ümidi kesmek yok gelirse yine kesmek yok sonraki ay devammm
Bu ay olmazsa ameliyat olacağım o yüzden 1 buçuk sene ara vermemiz gerekecekÜzülmek yok canolar çalışmalara devam kız senin daha yeni düşük olmuştu normal olmaması sonraki ay olur inşallah
Ne ameliyatı canımBu ay olmazsa ameliyat olacağım o yüzden 1 buçuk sene ara vermemiz gerekecek
Öyle de kuzum insan engel olamıyor maalesef modum gitti çok umutluydumKırmızılar gelmeden ümidi kesmek yok gelirse yine kesmek yok sonraki ay devammm
Tüp mide ameliyatı olacağım aslında iki yolda benim için hayırlı olsa çok güzel bişey olacaktı bebiş ama olmayınca da güzel bişey olacakNe ameliyatı canım
Yaa Kısmet canım belki geç olması bizim için daha hayırlı olacak en iyisini rabbim bilir hem hiç yakismiyor sana toparlan hemen çabukÖyle de kuzum insan engel olamıyor maalesef modum gitti çok umutluydum
Aynen öyle canım önce anne sağlığı sonra bebek inşallahTüp mide ameliyatı olacağım aslında iki yolda benim için hayırlı olsa çok güzel bişey olacaktı bebiş ama olmayınca da güzel bişey olacak
Tüh seninde mi negatifff iyi ki yapmamisim bende kız bize daha çok erken çok ondan negatifitir belki cuma beraber yapıyozKızlaaar benımkıde negatıff ümitliydim ama çok var daha belkı ondan negatıfdır pozitifbiri B balbadem1 Mervenur277 ve dıger arkadaslarım işe yetıscem sımdı yınede yorumlayın
İnşallah canım ikisini de çok istiyorum artık hangisi önce gelirseAynen öyle canım önce anne sağlığı sonra bebek inşallah
Kızlaaar benımkıde negatıff ümitliydim ama çok var daha belkı ondan negatıfdır pozitifbiri B balbadem1 Mervenur277 ve dıger arkadaslarım işe yetıscem sımdı yınede yorumlayın
Yaa Kısmet canım belki geç olması bizim için daha hayırlı olacak en iyisini rabbim bilir hem hiç yakismiyor sana toparlan hemen çabuk
Tabiki sen saglikli olursan bebiste olur inşallah rabbim sana en güzelini en hayırlısını nasip ederİnşallah canım ikisini de çok istiyorum artık hangisi önce gelirse
Ben negatif canım moraller sıfırKuzum zaten tahmin etmiştik diii mi bekle bakalım biraz daha