- 18 Mayıs 2022
- 148
- 191
- 23
- 27
Allah razı olsun bende anlamıyorum ilk defa yapıyorum üvalasyon testiG Guzelanneleerr altına birisi doğrusunu unuttum yazmışkizlar bakar mısınız arkadaşımız ikinci kere mi yumurtluyor ben anlamam da sizlere sorayım dedim Eki Görüntüle 3164652
Evet gebeliği de bazıları ov testiyle öğreniyormuş o da olabilir eğer ov. zamanı geçtityse
Bende anlamam bizim kizlar uzman ama göstereyim dedim bak biri de ikinci kez yumurtlama olmuş olabilir ikiz olabilir diyorAllah razı olsun bende anlamıyorum ilk defa yapıyorum üvalasyon testi
Hadi inşallah ya adetim 30 ekimde Olcak bekliyorum günümün gelmesini test yapcam hemenGebelik olabilir. Böyle basına gelen yumurtlama testinde öğrenen çok kişi okudumHadi İnşAllah
İnşallah gebeliktirEvet gebeliği de bazıları ov testiyle öğreniyormuş o da olabilir eğer ov. zamanı geçtityse
Ve normal testte pozitif göründü öyle mi çok iyimiş normal kaset testler zor görüyor normalde erken bakıldığında . İnşallah devamı da öyle olur22.günü bugün
Benim de yarın 22. Gün ama ısrarla bekleyeceğimVe normal testte pozitif göründü öyle mi çok iyimiş normal kaset testler zor görüyor normalde erken bakıldığında . İnşallah devamı da öyle olur
19 Kasım çatlama oldu işteEvet gebeliği de bazıları ov testiyle öğreniyormuş o da olabilir eğer ov. zamanı geçtityse
Canım sen yarın gebelik testi alsana çıkar mı onu da bilmiyorum da çok da erken de sanki19 Kasım çatlama oldu işte
İkiz bebek miBende anlamam bizim kizlar uzman ama göstereyim dedim bak biri de ikinci kez yumurtlama olmuş olabilir ikiz olabilir diyor
Eğer iki çatlamaya ikisi de tutarsa neden olmasınİkiz bebek mi
Evet daha yeni çatlama oldu 2 gün oldu ama niye koyulaşdı anlamış değilimCanım sen yarın gebelik testi alsana çıkar mı onu da bilmiyorum da çok da erken de sanki
Gölge gibi bişeydi zaten belki de ben görmek istediğim için görüyorumdurVe normal testte pozitif göründü öyle mi çok iyimiş normal kaset testler zor görüyor normalde erken bakıldığında . İnşallah devamı da öyle olur
Bilmem kiiiiEvet daha yeni çatlama oldu 2 gün oldu ama niye koyulaşdı anlamış değilim
Bir ilaç kullanıyor musun klomen femera gibi bişey ya da çatlatma iğnesi19 Kasım çatlama oldu işte
Aldırman gerekir gebeliğe engel diye biliyorumKızlar bende polip cıktıya polip olup hamile kalan oldumu aranızda yoksa aldırmalımıyım polibi
Ama birliktelik olmadı silik çizgiden sonra 3 4 gün birliktelik yaşadım eşim ürolojiden randevu aldığı için 3 gün birliktelik olmaması lazım ya eğer gebelik olmazsa doktora gidicek işte inşallah 3 4 kere birliktelik işe yarar pik baya koyu olmuştu hep onları değerlendirdimEğer iki çatlamaya ikisi de tutarsa neden olmasın
Hatır canım 3 ay falan folik asit kullandım bitti Bi kaç haftadır içemiyorumBir ilaç kullanıyor musun klomen femera gibi bişey ya da çatlatma iğnesi
Bakalım Bi kaç testim daha var çatlama Olcak mı yineEğer iki çatlamaya ikisi de tutarsa neden olmasın
Folik asiti doktoruna sor yine devam et diyebilirHatır canım 3 ay falan folik asit kullandım bitti Bi kaç haftadır içemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?