• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kız komşuya gidecem çaya yazamam artık size de gece bakabilirsem cevaplarım. O kadar kasıklarım ağrıyor ki komşuya diz battaniyemi de mi gotursem 🤣🤣🤣
yok canım daha neler :D senın gıbı enerjık bır ınsan dız battanıyesıyle ne ısın var :D tüh sensız eksıklık olacak sımıd :D

Canım benim kimyasal da 12 13 gün olmuştu ki normalde adet sürem 5 gün
Yani normal o zaman bende korktum ben 7 haftalıktı düşük yaptım ama 5.5 haftalık iken gelişimi durmuştu benimde normalde en fazla bir haftada temizlenirim canım çok sagol canım

İnşallah 3 ay önce düşük yaptım 1 senedir deniyoruz işte bi daha da olmadı bu ay baha ümitliyim
Olur inşallah canım. Bende 1 ay oldu düşük yapalı adetim bitsede hemen hamile kalsam diyorum sen bir senedir olmuyor diyince korkmuyor degilim yani z🥺🥺

Burda olan var mı? sıkıntıdan bir tane yaptım. İlk 20 dk dağıldı test sonra toparlandıkça böyle oldu 1 saat içinde. Dağıldığı için çizgiye rengi mi geçti acaba ya? bat 25 kasım

Eklentiler

• 66E6164C-1A1A-423A-BBEA-730857A94BAB.jpeg
    66E6164C-1A1A-423A-BBEA-730857A94BAB.jpeg
    207,5 KB · Görüntüleme: 41
Burda olan var mı? sıkıntıdan bir tane yaptım. İlk 20 dk dağıldı test sonra toparlandıkça böyle oldu 1 saat içinde. Dağıldığı için çizgiye rengi mi geçti acaba ya? bat 25 kasım
Var gibi ya sanki başka testte varsa sabah ilk idrarla yap canım net belli olur kız niye sabahı beklemedin😂

G Guzelanneleerr altına birisi doğrusunu unuttum yazmış 😂kizlar bakar mısınız arkadaşımız ikinci kere mi yumurtluyor ben anlamam da sizlere sorayım dedim Eki Görüntüle 3164652
Klomen gibi yumurta geliştirici bir ilaç kullanıyorsa normal ya da peş peşe çatlama da olabilir çift yumurta ikizlerş gibi belkide illa ikşz tutçak diye bi şart yok ama peş peşe çatlama olabiliyormuş diye okumuştum bi yerde

Back