Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok yorgun garip bir mide bulantılı ve uykusuz.. 2.5 saatlik uykuyla savaş veriyorum duşa girdim şimdi saçlarımı kurutup hemen yatacağımcans16 canoooo nasılsın, pek bi sessizsin bugün
Aynı şeyleri yaşıyorum canım 8 gün erken geldi 5-6 gün 1 damla 2 damla olacak şekilde sürdü. 1 gün hiç gelmedi normal adet zamanım yani bugün yine damla damla geliyorKızlar merhaba,
Benim son adetim 7 gün erken geldi ve bitmsesiyle beraber sanki tekrar adet olucakmış gibi belirtiler yaşamaya başladım ve şuanda karnımım alt kısmında sertlik var idrarım gelince aşağı baskı oluyor karnım şiş ve sol tarafımda devam eden ağrılar var ara ara batmalar oluyor sebebi ne olabilir gebelik diye ümitlenmek istemiyorum ama ihtimali var mıdır
Bende öyle değil ama normal adet gibi geldi belki bi tık daha azAynı şeyleri yaşıyorum canım 8 gün erken geldi 5-6 gün 1 damla 2 damla olacak şekilde sürdü. 1 gün hiç gelmedi normal adet zamanım yani bugün yine damla damla geliyor
İlk gebeliğimde yine benzer şeyler yaşamıştım hele o zaman bildiğin adet olmuştumBende öyle değil ama normal adet gibi geldi belki bi tık daha az
Az gelmiş olsa direk gebeliğe yorabilirdim ama normal geldiği için kafam çok karışık ama içimden bi his sanki bu ay oldu gibi diyor ama bilmiyorum karnın altındaki sertlik kafamı karıştırıyorAynı şeyleri yaşıyorum canım 8 gün erken geldi 5-6 gün 1 damla 2 damla olacak şekilde sürdü. 1 gün hiç gelmedi normal adet zamanım yani bugün yine damla damla geliyor
Yaaa çok umutlandırdın beni 1 senedir bekliyorum çok istyorumİlk gebeliğimde yine benzer şeyler yaşamıştım hele o zaman bildiğin adet olmuştum
Ya umutlandırmak istemem canım sonra çıkmazsa çok üzülüyor insan… test yapsan mı acaba. Ben cuma günü kan testi verdim 1.20 çıktı ama az önce test yaptım resmen silik çizgi görüyorum, üstüne bide sildikçe peçeteye gelen kanımsı bişey devam ediyor bilmiyorumYaaa çok umutlandırdın beni 1 senedir bekliyorum çok istyorum
Ama erken değil mi henüz son adet tarihim 3 kasım normalde 10 kasımda olmam lazımdıYa umutlandırmak istemem canım sonra çıkmazsa çok üzülüyor insan… test yapsan mı acaba. Ben cuma günü kan testi verdim 1.20 çıktı ama az önce test yaptım resmen silik çizgi görüyorum, üstüne bide sildikçe peçeteye gelen kanımsı bişey devam ediyor bilmiyorum
Kanama falan bittimi canımAma erken değil mi henüz son adet tarihim 3 kasım normalde 10 kasımda olmam lazımdı
Evet 3 ünde başladı 7 - 8 kasım gibi bittiKanama falan bittimi canım
Evet hayalet çizgi var sabah ilk idrarla tekrarlarsan dahada netleşir belkiKızlar bekledikçe dahada netleştiii
Tatlım baya geçmiş aslında üstünden bence sen bi test yap için rahatlar en azından var mı yok mu diye düşünmezsin.Evet hayalet çizgi var sabah ilk idrarla tekrarlarsan dahada netleşir belki
Canım silik bir cizgi var bende gördüm inşallah ilk gebeligin gibi vardır tekrar Bi kan ver istersen bendede lavaboya ciktikca peceteye gelen pembe Bi akinti var eyer adetse yarın belli olurKızlar bekledikçe dahada netleştiii
Öıkmayıp hayal kırıklığına uğrarım diye bekliyorum birdahaki adet tarihine kadar beklemeyi düşünüyorum peki canım sertlik gebelik belirtisi mi senceTatlım baya geçmiş aslında üstünden bence sen bi test yap için rahatlar en azından var mı yok mu diye düşünmezsin.
Sabah tekrarlayacağım
Ve çok şiddetli baş ağrılarım varTatlım baya geçmiş aslında üstünden bence sen bi test yap için rahatlar en azından var mı yok mu diye düşünmezsin.
Sabah tekrarlayacağım
pozitifbiri merhaba bat tarihimiz yakın olduğu için merak ettim gebelik testi için çok erken değil mi acaba ben kendim için hiç ihtimal vermiyorum erkendir diye