Bakalım Bi kaç testim daha var çatlama Olcak mı
Yarın sabah tekrar yap bı yine pikse gebeliktirBakalım Bi kaç testim daha var çatlama Olcak mı yine
Testlerin yanlış olduğunu sanmıyorum inşallah gebelikdir folik asitide yine alcam hep unutuyorumFolik asiti doktoruna sor yine devam et diyebilir
Ama dediğin gibi 19 kasım da çatlama oldu diyorsab şuan gebelik falan görünmez zaten ya testlerde hata var ya da dediğim gibi peş peşe çatlama olmul olabilir bende de öyle bişey oldu çünkü .
İnşallah canım neden olmasın Allah ol desin yeter. Güzel haberlerini haberlerimizi alırız inşallahTestlerin yanlış olduğunu sanmıyorum inşallah gebelikdir folik asitide yine alcam hep unutuyorum
Ay hadi dua edin inşallahEğer iki çatlamaya ikisi de tutarsa neden olmasın
Uçuk pembe akıntıdan bahsedenlerin çoğu sonradan gebelik haberini verdi senin de inşallah öyle olurKızlar ara ara hafif adet sancısı gibi agrim oluyor bide su gibi ucuk pembe akinti sizce adet mi olucam yada yerlesmemi kızımda geciktikten sonra 1 damla kan tek olmustu
2 tane test hazırda bekliyorum yapar yapmaz yazcam buraya inşallahİnşallah canım neden olmasın Allah ol desin yeter. Güzel haberlerini haberlerimizi alırız inşallah
İnşallah hamilelik olur gerek kalmaz amiiiiinİndirdim keşfedersem ve bu ay hamilelik olmazsa ben de atarım tablo
Sabah beni etiketlemeyi unutma aşkoooBacım laf dinlemiyorlar
Inşallah canım ben adet moduna girdim amaUçuk pembe akıntıdan bahsedenlerin çoğu sonradan gebelik haberini verdi senin de inşallah öyle olur
Sabah beni etiketlemeyi unutma aşkooo
Öyle deme kız dizlerim sızım sızım öldüm öldüm bu akşam.yok canım daha nelersenın gıbı enerjık bır ınsan dız battanıyesıyle ne ısın var tüh sensız eksıklık olacak sımıd
Dikkat etmemiştim canım, bilmiyorum yani, şimdi de ölçtüm 36.9Ney önce de oylemiydi kuzum anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?