- 14 Mayıs 2021
- 4.897
- 10.026
- 158
yok canım daha nelerKız komşuya gidecem çaya yazamam artık size de gece bakabilirsem cevaplarım. O kadar kasıklarım ağrıyor ki komşuya diz battaniyemi de mi gotursem
Tamam canım anlaştıkYaa kuzumm hatlar karısıyorbazenyumurtlama çatlama bat sat benım kafa allak bullak DDD totem yapalım tamam benımkı yarın cıkmazsada cuma beraber yaparız
Erken testte mi normalde miBen dün yaptım gölge gibi gördüm o yüzden 2 gün bekliyim dedim
NormalErken testte mi normalde mi
Bat ı geçti mi peki erken mi döngünün kaçıncı hünü yaniNormal
Bende varımmmmm 3. Arayan beni unutmayın kanamam bitmiyor 12 gün oldu normal mi sizce bitcek gibide degil düşükten sonra bu kadar uzun adet olan var mıGel vatandaş geelll burda 3. yü de arayan çok@TASUU ve ben de onlardanız :)
Bende varımmmmm 3. Arayan beni unutmayın kanamam bitmiyor 12 gün oldu normal mi sizce bitcek gibide degil düşükten sonra bu kadar uzun adet olan var mı
Yani normal o zaman bende korktum ben 7 haftalıktı düşük yaptım ama 5.5 haftalık iken gelişimi durmuştu benimde normalde en fazla bir haftada temizlenirim canım çok sagol canımCanım benim kimyasal da 12 13 gün olmuştu ki normalde adet sürem 5 gün
Rica ederim canım rabbim sağlıklı evlatlar kavuşmamizi nasip etsin inşallahYani normal o zaman bende korktum ben 7 haftalıktı düşük yaptım ama 5.5 haftalık iken gelişimi durmuştu benimde normalde en fazla bir haftada temizlenirim canım çok sagol canım
Olur inşallah canım. Bende 1 ay oldu düşük yapalı adetim bitsede hemen hamile kalsam diyorum sen bir senedir olmuyor diyince korkmuyor degilim yani zİnşallah 3 ay önce düşük yaptım 1 senedir deniyoruz işte bi daha da olmadı bu ay baha ümitliyim
Var gibi ya sanki başka testte varsa sabah ilk idrarla yap canım net belli olur kız niye sabahı beklemedinBurda olan var mı? sıkıntıdan bir tane yaptım. İlk 20 dk dağıldı test sonra toparlandıkça böyle oldu 1 saat içinde. Dağıldığı için çizgiye rengi mi geçti acaba ya? bat 25 kasım
Test bolluğundan kafayı yedim heraldee.. artık eczaneye gitmeye yüzüm olmadıgı için internetten toplu alıyorumVar gibi ya sanki başka testte varsa sabah ilk idrarla yap canım net belli olur kız niye sabahı beklemedin
Gebelik olabilir. Böyle basına gelen yumurtlama testinde öğrenen çok kişi okudumG Guzelanneleerr altına birisi doğrusunu unuttum yazmışkizlar bakar mısınız arkadaşımız ikinci kere mi yumurtluyor ben anlamam da sizlere sorayım dedim Eki Görüntüle 3164652
Allah iyiliğini versin bu ay da yoksa bende öyle yapicam artıkTest bolluğundan kafayı yedim heraldee.. artık eczaneye gitmeye yüzüm olmadıgı için internetten toplu alıyorum
Arkadaşı etiketledim görür inşallah vardırGebelik olabilir. Böyle basına gelen yumurtlama testinde öğrenen çok kişi okudumHadi İnşAllah
22.günü bugünBat ı geçti mi peki erken mi döngünün kaçıncı hünü yani
Benim yok bence olursa çok sürpriz olmazsa gayet normal karşılıycam
Klomen gibi yumurta geliştirici bir ilaç kullanıyorsa normal ya da peş peşe çatlama da olabilir çift yumurta ikizlerş gibi belkide illa ikşz tutçak diye bi şart yok ama peş peşe çatlama olabiliyormuş diye okumuştum bi yerdeG Guzelanneleerr altına birisi doğrusunu unuttum yazmışkizlar bakar mısınız arkadaşımız ikinci kere mi yumurtluyor ben anlamam da sizlere sorayım dedim Eki Görüntüle 3164652
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?