- 18 Haziran 2022
- 4.262
- 5.986
- 88
Belim ağrımaya başladı bugün sanki regl olcam gibiSenın hangı gundu adet tarıhın
İnşallah vardır canımBenim bat tarihi 25 Kasım ben de yarın sabah test yapacağım bu ay genelik söz konusu değilse ara vereceğiz
Bu ay yumurtlama takibi yaptım baya ümitliyim bakalımİnşallah vardır canım
Ayy hadi inşallah ben bu ay neredeyse her günü değerlendirdim ne olur ne olmaz diyeBu ay yumurtlama takibi yaptım baya ümitliyim bakalım
Hadi inşallah rabbim herkese nasip etsin bizlere de nasip etsinAyy hadi inşallah ben bu ay neredeyse her günü değerlendirdim ne olur ne olmaz diyeamaa tabiki yumurtlama kanaması gördüm o günleri daha çok degerlendirdim
Amin inşallah canım yarın test akımı olcak desenizeHadi inşallah rabbim herkese nasip etsin bizlere de nasip etsin
Sabah erkenden yağacağım ben de atarım burayaAmin inşallah canım yarın test akımı olcak desenize
Atın atın yorumlayalim herkeskiniSabah erkenden yağacağım ben de atarım buraya
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırızAtın atın yorumlayalim herkeskini
Benim bat tarihi 25 Kasım ben de yarın sabah test yapacağım bu ay genelik söz konusu değilse ara vereceğiz
Götür götür yabancı değilKız komşuya gidecem çaya yazamam artık size de gece bakabilirsem cevaplarım. O kadar kasıklarım ağrıyor ki komşuya diz battaniyemi de mi gotursem
İnşallah 3 ay önce düşük yaptım 1 senedir deniyoruz işte bi daha da olmadı bu ay baha ümitliyimGittikçe artıyor sayımızgel hadi inşallah vardır
Götür götür havalar da soğudu zatenKız komşuya gidecem çaya yazamam artık size de gece bakabilirsem cevaplarım. O kadar kasıklarım ağrıyor ki komşuya diz battaniyemi de mi gotursem
Yaa kuzumm hatlar karısıyorbazenKız 100 kere dedim insan beni unutur mu aynıyız seninle
Ben dün yaptım gölge gibi gördüm o yüzden 2 gün bekliyim dedimBenim yarın 26. günüm olcak normal kaset testte çıkmaz zaten de mi boşuna harcamayayım testibu sabah artımed kaset yaptım tertemizdi
dur bıde onu cıkarmaBelim ağrımaya başladı bugün sanki regl olcam gibi
sabaha ınsallah pespembe bır ıkı cızgı gorursunuz :))Ben dün yaptım gölge gibi gördüm o yüzden 2 gün bekliyim dedim
İnşallahsabaha ınsallah pespembe bır ıkı cızgı gorursunuz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?