• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Benim 22 kasım yani yarın ama bende geçmesini bekleyeceğim geçen 2 ay çok üzüldüm çünkü regl olunca 🥲
Benimde 23 ü ama kasık ağrım var gögüslerimdede şişlik ve hassasiyet dokunamıyom bile demekki adetim gelecek 2 aydır bebek yapmaya çalışıyorum senescence ugrasanlara rabbim sabır versin ne zor

Benimde 23 ü ama kasık ağrım var gögüslerimdede şişlik ve hassasiyet dokunamıyom bile demekki adetim gelecek 2 aydır bebek yapmaya çalışıyorum senescence ugrasanlara rabbim sabır versin ne zor
canım allah ne derse o oluyor burdaki arkadaşlardan 1 yıldır deneyen de var daha fazla senelerdir uğraşanca 2 ay bence çok kısa bir süre rabbim en kısa zamanda gönlüne göre verir inşallah

Yaa inşallah canım vallahi her gün gebelik testi yapmamak için ateş takibine başladım kendimi tutmami sağlıyor 😂 alarm kurdum saat sekize her gün ateşi ölçeyim diye
Bence de en temizi. Bir de testin olsa da elinde, gidip ilk çişini hemen yapacaksın ki fırsat kaçacak, testi yapmayacaksın :D

@fnd_50 canım ta lo tutmuyorum ama bu gidişle tutacağım yoksa pozitifbiri pozitifbiri beni dalacak.@pozitifbiri sen bugünki tablonun attın mı, göremedim
Attım bebiş geçmiş sayfalara bir bak. Yine 36.8 çıktı

Bence de en temizi. Bir de testin olsa da elinde, gidip ilk çişini hemen yapacaksın ki fırsat kaçacak, testi yapmayacaksın :KK70:

Attım bebiş geçmiş sayfalara bir bak. Yine 36.8 çıktı
O yüzden test almıyorum eşime diyorum eve fazla para bırakma yoksa ben gider test alırım 😂😂

Kızlar tahlillerim bu şekilde prolaktin dışında diğerleri normal mi gebe kalmak için ?
Hepsi normal canım gayet güzel proloktindw birazcık fazla hamile kalmak için 30 u geçmemesini öneriyorlar oda sitresden yükselip düşebiliyor adetken mi yapıldı bu testler

canım allah ne derse o oluyor burdaki arkadaşlardan 1 yıldır deneyen de var daha fazla senelerdir uğraşanca 2 ay bence çok kısa bir süre rabbim en kısa zamanda

canım allah ne derse o oluyor burdaki arkadaşlardan 1 yıldır deneyen de var daha fazla senelerdir uğraşanca 2 ay bence çok kısa bir süre rabbim en kısa zamanda gönlüne göre verir inşallah
İnşaallah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin rabbim.

Gel vatandaş geelll burda 3. yü de arayan çok :D T TASUU ve ben de onlardanız :)
Valla benim 2 tane

Valla benim 2 tane çocuğum var 3. Istiyorum 2 aydir bu sayfayi takip ediyom busuru para verdim teste diger gebeliklerimde hep adet gecmesini beklerdim nolacak bilemedim :))))

olur benim öncekilerde işemiş gibi olurdum :)
Gebelik belirtisinde akıntı var mı? Testte silik çizgiler çıkıyor adetime 3 gün var ama bu sabah itibari ile beyaz koyu yoğun akıntım var peçete koyuyorum resmen 😔 adet olacakmış gibi his var kan testi verdim bekliyorum

Gebelik belirtisinde akıntı var mı? Testte silik çizgiler çıkıyor adetime 3 gün var ama bu sabah itibari ile beyaz koyu yoğun akıntım var peçete koyuyorum resmen 😔 adet olacakmış gibi his var kan testi verdim bekliyorum
ayy hadı hayırlısı canım benım guzel haberlerını beklıyoruz :)

Back