bı an sımdının sandım :))) ne kadar guzel hatırabakın size ne buldum 2. oğlumun testini :) batımı 3 gün geçmiş burda sabah ilk idrarla yapmıştım gece 4.30 daakşam testte 176 çıkmıştı
bugun test yapacak mısınnbakın size ne buldum 2. oğlumun testini :) batımı 3 gün geçmiş burda sabah ilk idrarla yapmıştım gece 4.30 daakşam testte 176 çıkmıştı
bugun test yapacak mısınn
Ertesi gün öğleden sonraSağlık ocağına sabahtan kan versek ne zaman sonuç alırız bilen var mı
Sağlık ocağına sabahtan kan versek ne zaman sonuç alırız bilen var mı
Pöfff benErtesi gün öğleden sonra
Bizim buradaki sağlık ocağında öyleydi valla canım sabah sekiz buçukta verdim ertesi gün çıkıyorPöfff benaynı gün öğleden sonra çıkar sanıyordum
Belki her yerde öyledir yarın adet olmazsam gitçem artık bari yoksa da temizlik yapayım kapı cam dolap bilmem ne rahatça bi sonraki aya Allah kerim deyipverdikleri barkotla adana da ikindileyin çıkıyor.
Ama inşallah vardır canım temizliğin eksik kalsın bu ayBelki her yerde öyledir yarın adet olmazsam gitçem artık bari yoksa da temizlik yapayım kapı cam dolap bilmem ne rahatça bi sonraki aya Allah kerim deyip
AhahaAma inşallah vardır canım temizliğin eksik kalsın bu ay
O zaman her yerde ortalama aynıdır herhalde yarın sabah gideyim adet olmazsam inşallahsevayd ben geçen 11 de verdim akşam e nabız düşmüştü canım, ben Malatyadayım
Yapar yapar sen hamile ol daAhahakeşke kociş yapar herhalde derme çatma eli bezle nereye çarparsa siler artık yeter ki olsun
Benim gugsler de şişme de var yeşil damarlar da çıkmış çok fazla umitlenfim şu an sanırım bende dayanamayıp Perşembe günü idrar testi yapicamO zaman her yerde ortalama aynıdır herhalde yarın sabah gideyim adet olmazsam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?