- 19 Kasım 2022
- 88
- 125
- 8
- 37
Benimde 23 ü ama kasık ağrım var gögüslerimdede şişlik ve hassasiyet dokunamıyom bile demekki adetim gelecek 2 aydır bebek yapmaya çalışıyorum senescence ugrasanlara rabbim sabır versin ne zorBenim 22 kasım yani yarın ama bende geçmesini bekleyeceğim geçen 2 ay çok üzüldüm çünkü regl olunca
canım allah ne derse o oluyor burdaki arkadaşlardan 1 yıldır deneyen de var daha fazla senelerdir uğraşanca 2 ay bence çok kısa bir süre rabbim en kısa zamanda gönlüne göre verir inşallahBenimde 23 ü ama kasık ağrım var gögüslerimdede şişlik ve hassasiyet dokunamıyom bile demekki adetim gelecek 2 aydır bebek yapmaya çalışıyorum senescence ugrasanlara rabbim sabır versin ne zor
Canım iki kere kimyasal olunca testlerde pozitif cikiyordu birhafta gecikme sonrasi tutunamayip düsüyordu o yüzden elim gitmiyor test yapmaya ondan 10 gün gecikirsem yapicam nasip olursaBir hayale yolculuk 30 kadar nasıl bekleyeceksin canım, maşallah
Bence de en temizi. Bir de testin olsa da elinde, gidip ilk çişini hemen yapacaksın ki fırsat kaçacak, testi yapmayacaksınYaa inşallah canım vallahi her gün gebelik testi yapmamak için ateş takibine başladım kendimi tutmami sağlıyoralarm kurdum saat sekize her gün ateşi ölçeyim diye
Attım bebiş geçmiş sayfalara bir bak. Yine 36.8 çıktı@fnd_50 canım ta lo tutmuyorum ama bu gidişle tutacağım yoksapozitifbiri beni dalacak.@pozitifbiri sen bugünki tablonun attın mı, göremedim
O yüzden test almıyorum eşime diyorum eve fazla para bırakma yoksa ben gider test alırımBence de en temizi. Bir de testin olsa da elinde, gidip ilk çişini hemen yapacaksın ki fırsat kaçacak, testi yapmayacaksın
Attım bebiş geçmiş sayfalara bir bak. Yine 36.8 çıktı
O yüzden test almıyorum eşime diyorum eve fazla para bırakma yoksa ben gider test alırım
Aynen öyle canım kendimi tutamiyorum bendeki paraları da ona verdim regl gecikene kadar sende kalsın dedimOkul kantininden Sürekli oyun kartı ya da oyuncak alan oğluma para vermemem gibi desene
Hepsi normal canım gayet güzel proloktindw birazcık fazla hamile kalmak için 30 u geçmemesini öneriyorlar oda sitresden yükselip düşebiliyor adetken mi yapıldı bu testlerKızlar tahlillerim bu şekilde prolaktin dışında diğerleri normal mi gebe kalmak için ?
Selam canim keseyi gördüm ama bebeği görmedim henüz ♡Selam canım gittin mi tekrar
canım allah ne derse o oluyor burdaki arkadaşlardan 1 yıldır deneyen de var daha fazla senelerdir uğraşanca 2 ay bence çok kısa bir süre rabbim en kısa zamanda
İnşaallah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin rabbim.canım allah ne derse o oluyor burdaki arkadaşlardan 1 yıldır deneyen de var daha fazla senelerdir uğraşanca 2 ay bence çok kısa bir süre rabbim en kısa zamanda gönlüne göre verir inşallah
Sabah test yapıyor muyuzBence de en temizi. Bir de testin olsa da elinde, gidip ilk çişini hemen yapacaksın ki fırsat kaçacak, testi yapmayacaksın
Attım bebiş geçmiş sayfalara bir bak. Yine 36.8 çıktı
Sabah test yapıyor muyuz
Valla benim 2 taneO yüzden test almıyorum eşime diyorum eve fazla para bırakma yoksa ben gider test alırım
Valla benim 2 tane çocuğum var 3. Istiyorum 2 aydir bu sayfayi takip ediyom busuru para verdim teste diger gebeliklerimde hep adet gecmesini beklerdim nolacak bilemedim :))))Sabah test yapıyor muyuz
Evet canısı adet 3. GünHepsi normal canım gayet güzel proloktindw birazcık fazla hamile kalmak için 30 u geçmemesini öneriyorlar oda sitresden yükselip düşebiliyor adetken mi yapıldı bu testler
Gebelik belirtisinde akıntı var mı? Testte silik çizgiler çıkıyor adetime 3 gün var ama bu sabah itibari ile beyaz koyu yoğun akıntım var peçete koyuyorum resmenadet olacakmış gibi his var kan testi verdim bekliyorum
Tecrübeli olmakta güzel yaolur benim öncekilerde işemiş gibi olurdum :)
olur benim öncekilerde işemiş gibi olurdum :)
ayy hadı hayırlısı canım benım guzel haberlerını beklıyoruz :)Gebelik belirtisinde akıntı var mı? Testte silik çizgiler çıkıyor adetime 3 gün var ama bu sabah itibari ile beyaz koyu yoğun akıntım var peçete koyuyorum resmenadet olacakmış gibi his var kan testi verdim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?