KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

destinesiaa desticiiimmm karamsarlığı sana hiç yakıştıramadım kocişine fındık fıstık bal yedir sen de ye sonra devamke O bebek buraya gelecek Allahın izniyle
Canımsınız olucak inşllah ama doktor bir an öyle deyince panik oldum ne bileyim tahliller çıksın da bakıcam artık kuzucum

İşte bu tür düşüş ve yükselişler implantasyon düşüşü olabilir yani yerleşme düşüşü. Yum. dan sonra 5-12 gün arasında yerleşme olursa ateş dibi görüp tekrar pik yapabilir. Tabii ki bu sadece bir ihtimal. Takibe devam güzel kıs, herşey güzel gidiyor. Yükselip sabitlenirse efsaane Mervenur277

Yaa inşallah canım vallahi her gün gebelik testi yapmamak için ateş takibine başladım kendimi tutmami sağlıyor alarm kurdum saat sekize her gün ateşi ölçeyim diye

3 aralik baslangc adet tarihi o zamana kadar beklicem ınsllah herkesin gonlune göre versin beklemek biraz stres yapiyor

Kızlar tahlillerim bu şekilde prolaktin dışında diğerleri normal mi gebe kalmak için ?

Eklentiler

• F43C8D58-3511-4076-985C-5836845D76A4.png
    151,5 KB · Görüntüleme: 42
  • 84A8ED5B-808E-4B52-A721-43E4AEFCFE3F.png
    143,4 KB · Görüntüleme: 47
kızlar benimde bat tarihi 29 kasım ne zaman test yapmalıyım çıkmayacagını bildiğim halde bugün bile test yapasım var düşünemeden edemiyorum

Kızlar tahlillerim bu şekilde prolaktin dışında diğerleri normal mi gebe kalmak için ?
çok iyi hemde,benım mesela fsh ım 9 cıkıyor genelde.ona bıle normal dıyor dr um.yumurta kalıtesını rezervını gosterıyor,bence hıcbırseyın yok kuzu ,prolaktın neden yukselır onu bılmıyorum ama dr la konusursun.

Canım prolaktin süt hotmonu yüksek çıkmış bildiğim kadarıyla oda gebeliğe engel olabiliyor

İçim rahatladı vallahi doktor ilaç yazar ona diye düşünüyorum
Canım prolaktin süt hotmonu yüksek çıkmış bildiğim kadarıyla oda gebeliğe engel olabiliyor
Evet evet dostinex verir sanırım doktor

destinesiaa canım bence de moralini bozma, bazı doktorlar çok mu biliyor anlamıyorum. Bana da Oğlumdan önce, cekup kontrollerinde bir doktor rahim duvarın kalın, bu istediğimiz bir şey değil diyip korkutmuştu. Ertesi gün koşa koşa kendi doktoruma gittim. Baktı ve her şey yolunda genç bir doktor muydu dedi, değildi de ama sonra oğlum oldu çok şükür. Bence test sonuçlarınla başka bir doktora görün.

Haklısın öyle yapıcam ben de kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…