KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Canım ben ateş tabosuyla çok net görüyorum kendimi ve ateş yeterince yüksek seyretmeyince moda bile girmiyorum iyi oluyor.

Femometer ya da Fertility Friend az bir ingilizcen varsa Fertility tavsiye ederim. Yum sonrası ateş yüksek takip edince adete yakın düşmeyince kuvvetli ihtimal gebelik oluyor. Adet gelecekse 2 gün öncesi düşer ateş ve adet ateşini bulur :) Ben ilkinde geç öğrendim. son iki ateşim 36.9 çıkmıştı huylanıp kan vermiştim pozitif olmuştu. 2. gebeliğimde hep ölçtüm ateşim yum.dan sonra artarak 37.1 de sabitlendi ,3 gün böyle devam edince kan verdim pozitifti :)
Merhaba pozitifbiri ateş olayını biraz bana açıklar mısın, yumurtlama için kullanıldığını biliyorum ama sonrasında da takip edip gebelik tespitinde yardımcı oluyor mu? teşekkürler

Canım femometer diye takip uygulamasi var bence mutlaka yuklemelisin gebelik var yok diye de tahminde bulunuyor belirtilerin ve vücut sıcaklığına göre implantasyon düşüşü oluyor ateste onu Da tesspit ediyor
Aaa çok iyiymiş hemen yüklüyorum teşekkürler

Çok teşekkürler bilgi için. Evet iniglizcem var ikisini de yükleyip takip edeyim bakalım. Yalnız bende alın tipi ateş ölçer var, bebekler için şu tabanca gibi olan ? yeterli mi. Az önce ölçtüm 37.1 ateşim bat 25 kasım

Merhaba canım moralini hiç bozma mırfoloji %37 gayet iyi %30 oldumu normal gözüküyor genelde faZlasıda var tani. Sana yapılan testlerin hepsi banada yapıldı amh 0.68 çıktı yumurta rezervim azalmış yani menopoz başlangıcı vardı fsh 19 du ve hamile kaldım canım hiç korma benimde yaşım 35 düşük yaptım ekimde tekrar ilk adetimin bitmesini bekliyorum inşallah hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin allah

Allah hepimize hayırlı bir evlat versin kuzum Allah kimseyi umutsuzluğa düşürmesin muhtaç etmesin. İnşallah hamile kalırız en kısa zamanda. İçimi rahatlattınız hepiniz çok sağolun

destinesiaa desticiiimmm karamsarlığı sana hiç yakıştıramadım kocişine fındık fıstık bal yedir sen de ye sonra devamke O bebek buraya gelecek Allahın izniyle
Allah hepimize hayırlı bir evlat versin kuzum Allah kimseyi umutsuzluğa düşürmesin muhtaç etmesin. İnşallah hamile kalırız en kısa zamanda. İçimi rahatlattınız hepiniz çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…