- 14 Mayıs 2021
- 4.900
- 10.033
- 158
ben hayatta dayanamaz yapardımAyyyy inşallah ağzından bal damladı şeker ama geçen 2 ay erken test yaptım ve çok üzüldüm bu sefer adetin geçmesini bekleyeceğim sanırımkorkuyorum amaaaağ
Aslında bende de pek güç yok ama üzülmek istemiyorumben hayatta dayanamaz yapardımzaten varsa cıkar kanda kesın cıkar predıctordada cıkar bence :) dayanma gucunuze hayran kaldım maşallah :*
Ayy işyerinde 12 de kahve saatim hemen bakıcamama sen dedin ya bhnu bana kesin farklı gelir tadı
30 yaşındayım canım. Daha sonuçlar çıkmadı. Valla bilmiyorum alttan muayene edip o şekilde söyledi. Sağda 2 solda 2 yumurtan var dedicanım merhaba kac yasndasın acaba?bırde test sonucların cıktımı lh fsh e2 fln?sperm testını bılmıyorum ama dr sadece yumurtalıgına ultrasonla bakıp nasıl karar verdı anlamadım?ama üzülme eger gerçekten azsa tedavi olursun herşeyın tedavısı var.biraz destekleyıcı tedavı verırler ıkınızede en olmadı aşılama vs yapar dr.üzülme hersey olacagına varır canm...
Benim de göğsüm ağrıyor ama yasmini bıraktığımdan beri her ay böyle canım, hayırlısı bakalımBenim yıllardır unuttuğum göğüs ağrım şu an benimle. Sadece bu kafamda soru işareti , yoka diğer belirtileri belirtiden saymam yani. Geneli ağrıyor dokununca kol altı taraflarım gün geçtikçe de artıyor. Eskiden her adet öncesi ağrırdı. Ama 2 bebeğin ardından 5 yıl yasmin. Yani bırakalı 6 ay olmasına rağmen bu ay ilk defa ağrımaya başladı. Ya eski düzenime dönüyorum yavaştan ya da gebeyim. Yasmin sonrası vucudun kendine gelmesi araştırmalara göre 9 ayı bulabiliyormuş P Pozitiflerceee bunu uygulamadan okumuştum.
predıctor early i pazar gunu yaparsanız cıkabılır eger gec dollenme vs degılse :))) her ıhtımale karsı bugun yada yarın bir kere daha degerlendırebılırsınz benım fıkrımce cok ıyı olur :)bazen yumurta gec catlayabılıyor.inşallah guzel hberlerı alırsınızKızlar günaydınkalpler ilişki günleri
Sat 1 Kasım Bat 29 Kasım gibi duruyor.
Çalışmalara devam etmeli mi artık dinlenmeli ve test gününü mu beklemeli
3n erken ne zaman test yapayım birde.
Benim reglime 10 gün kala aşırı hassasiyet başladıGünaydın kızlar nasılsınızbende durumlar böyle yarın bat günüm sessizce bekliyorum Göğsümdeki şiddetli ağrılar dışında henüz birşey yok ama o da regl belirtisi olarak da geçiyor
bu aykı hazırlanan yumurtalarındır o canım benım.rezervı ultrasonla goremez.Az dedıgı belkı seydır her ay 3,5 yumurtadan biri atılıyor ya o yüzden az demıstır belkı.tahlıl sonucların cıksın dha ıyı degerlendırır doktor.yaşında daha çok gençsın zaten.moralını bozma sakın30 yaşındayım canım. Daha sonuçlar çıkmadı. Valla bilmiyorum alttan muayene edip o şekilde söyledi. Sağda 2 solda 2 yumurtan var dedi
Ne güzel farketmişsin ya umarım bende boş bi hayal kurmuyorumdur bu sefer ateş ölçümü yapmıyorum da göğüslerim ilk defa bu kadar şiddetli önceden yüz üstü yatınca yada sarılınca vs olurdu şimd oturduğum yerden ağrıyorCanım ben de tesadüfen farkettim. İlk oğlumda çok belrtim vardı kasıgıma sanki bir şiş girmiş günlerce agrıdı aynı yer. Sol kasık. Isınsam hafifliyordu ama hiç tamamen geçmedi. Yorulunca eziyete döndü. Kahvaltı yaptım, kahve içtik, bi tansıyonum şekerim düştü gibi içim sıyrıldı arada olur bana. Dedim tuhaflaştım kahveden sonra. KArnım da toktu falan dedim. Neyse çok sonra 2. oğlumda şüpheleniyordum yine bikaç aydır deniyorduk. İşyerinde kahveyi içtim tadı bir tuhaf geldi. Bir de arkadaş dedi ki sabahtan beri herkesi azarlayıp duruyorsun hiç farketmemiştim. Sonradan dank etti. 3 gün geçince test yapmıştım çıkmıştı. Tabi o zamana kdr ateşi de ölçmüştüm. 3 gün boyunca 37.1 di
Ayyy aynıyız ya senin bat ne zamanBenim reglime 10 gün kala aşırı hassasiyet başladıinşallah ikimizin de bebisi karnındadır canım benim zaten göğüs hassaiyetim vardı sadece göğüs ucunda ama doktor apse olabilir demişti bu ay yumurtlamadan sonra kenarları da ağrımaya başladı yürürken bile hafif hissediyorum
Takma canım bazı doktorlar öyle bı anda moral bozuyor Malesef,bak ben ebe olmama rağmen yaklaşık 2,5 ay önce İstanbula gittiğim esnada bı muayene olayım dedim ,doktor baktı ne dedi biliyorum musun, yumurtalıklarin küçülmüş rahim duvarı da çok incelmiş bu durumda gebeliği zorlaman gerek dedi , neyse dünyam başıma yıkıldı tabi ,yerimde duramaz oldum ,normalde otogara gidip eve dönecektim ama o öyle diyince dönmedim ve rastgele bı kadın doğumcuya muayene oldum,,500tl de muayne ücreti verdim30 yaşındayım canım. Daha sonuçlar çıkmadı. Valla bilmiyorum alttan muayene edip o şekilde söyledi. Sağda 2 solda 2 yumurtan var dedi
28 Kasım canım benjm senin ne zaman ben gecikmesini beklemeyi düşünüyorum ama belki dayanamaz bes gün kala falan erken gebelik testi yaparımAyyy aynıyız ya senin bat ne zaman
İnşallah öyledir arkadaşım çok teşekkür ederimbu aykı hazırlanan yumurtalarındır o canım benım.rezervı ultrasonla goremez.Az dedıgı belkı seydır her ay 3,5 yumurtadan biri atılıyor ya o yüzden az demıstır belkı.tahlıl sonucların cıksın dha ıyı degerlendırır doktor.yaşında daha çok gençsın zaten.moralını bozma sakın
Ben de gidicem başkasına zaten tekrar bakalım hayırlısı artık kuzum sağol cevabın içinTakma canım bazı doktorlar öyle bı anda moral bozuyor Malesef,bak ben ebe olmama rağmen yaklaşık 2,5 ay önce İstanbula gittiğim esnada bı muayene olayım dedim ,doktor baktı ne dedi biliyorum musun, yumurtalıklarin küçülmüş rahim duvarı da çok incelmiş bu durumda gebeliği zorlaman gerek dedi , neyse dünyam başıma yıkıldı tabi ,yerimde duramaz oldum ,normalde otogara gidip eve dönecektim ama o öyle diyince dönmedim ve rastgele bı kadın doğumcuya muayene oldum,,500tl de muayne ücreti verdimo hoca da tüp Bebek doktoruydu, baktı gayet iyi yumurta folikulleri de var rahim duvarı da gayet iyi dedi,sonra eve döndüm ve inanmayacaksin arkasından 5Ayri doktora muayne oldum ve hepsi de sorun yok dedi
Benim 22 kasım yani yarın ama bende geçmesini bekleyeceğim geçen 2 ay çok üzüldüm çünkü regl olunca28 Kasım canım benjm senin ne zaman ben gecikmesini beklemeyi düşünüyorum ama belki dayanamaz bes gün kala falan erken gebelik testi yaparım
ayy benımde 28 kasım adet gunum.yarın yapsak test cıkarmıkı :)yada persembeyımı beklemelımıyız :)28 Kasım canım benjm senin ne zaman ben gecikmesini beklemeyi düşünüyorum ama belki dayanamaz bes gün kala falan erken gebelik testi yaparım
MerhabaCanım ben de tesadüfen farkettim. İlk oğlumda çok belrtim vardı kasıgıma sanki bir şiş girmiş günlerce agrıdı aynı yer. Sol kasık. Isınsam hafifliyordu ama hiç tamamen geçmedi. Yorulunca eziyete döndü. Kahvaltı yaptım, kahve içtik, bi tansıyonum şekerim düştü gibi içim sıyrıldı arada olur bana. Dedim tuhaflaştım kahveden sonra. KArnım da toktu falan dedim. Neyse çok sonra 2. oğlumda şüpheleniyordum yine bikaç aydır deniyorduk. İşyerinde kahveyi içtim tadı bir tuhaf geldi. Bir de arkadaş dedi ki sabahtan beri herkesi azarlayıp duruyorsun hiç farketmemiştim. Sonradan dank etti. 3 gün geçince test yapmıştım çıkmıştı. Tabi o zamana kdr ateşi de ölçmüştüm. 3 gün boyunca 37.1 di
Yaaa inşallah vardır ben de hayacanlandim şimdi canım ne diyorsun benim iki ay önce üç gün gecikti test pozitif çıktı dördüncü gün hastaneye girdim adetim söktüBenim 22 kasım yani yarın ama bende geçmesini bekleyeceğim geçen 2 ay çok üzüldüm çünkü regl olunca
Canım ne olur ne olmaz negatif çıkınca uzulmeyelim bence 24 kasımı bekleyelimayy benımde 28 kasım adet gunum.yarın yapsak test cıkarmıkı :)yada persembeyımı beklemelımıyız :)
Canım femometer diye takip uygulamasi var bence mutlaka yuklemelisin gebelik var yok diye de tahminde bulunuyor belirtilerin ve vücut sıcaklığına göre implantasyon düşüşü oluyor ateste onu Da tesspit ediyorMerhabapozitifbiri ateş olayını biraz bana açıklar mısın, yumurtlama için kullanıldığını biliyorum ama sonrasında da takip edip gebelik tespitinde yardımcı oluyor mu? teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?