• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar günaydın sizinle bir şey paylaşmak istiyorum açıkçası biraz moralim bozuk. Bugün doktora gittim adetin 3. Günü olduğu için hormon tahlili ve muayene olmak istedim. Doktor alttan muayene ettiğinde bana sağda 2 solda 2 yumurtan var yumurta rezervin az dedi. Buna göre tedaviye başlayalım dedi. Eşime de bir kaç soru sordu. Sperm testine gitmişti mayıs ayında o Raporu istedi gösterdik. Sana da vitamin vericem duruma göre vs dedi eşimde ileri hareketlilik %37 yazıyordu. Doğal yoldan hamile kalmam imkansız mı yani? Bu durumda olup hamile kalan var mı acaba? Moralim çok bozuldu.

Günaydın kızlar nasılsınız 😊 bende durumlar böyle yarın bat günüm sessizce bekliyorum Göğsümdeki şiddetli ağrılar dışında henüz birşey yok ama o da regl belirtisi olarak da geçiyor 😅

Eklentiler

• 5D40A0FE-6773-4E26-9061-0AADF1E0ECD9.jpeg
    5D40A0FE-6773-4E26-9061-0AADF1E0ECD9.jpeg
    61,8 KB · Görüntüleme: 33
Günaydın kızlar nasılsınız 😊 bende durumlar böyle yarın bat günüm sessizce bekliyorum Göğsümdeki şiddetli ağrılar dışında henüz birşey yok ama o da regl belirtisi olarak da geçiyor 😅
Göğüs agrısı bende 1 numaralı belirtidir. Ama benim uçları ağrır kuzu kişiye göre değişebilir bir durum.

Kızlar günaydın sizinle bir şey paylaşmak istiyorum açıkçası biraz moralim bozuk. Bugün doktora gittim adetin 3. Günü olduğu için hormon tahlili ve muayene olmak istedim. Doktor alttan muayene ettiğinde bana sağda 2 solda 2 yumurtan var yumurta rezervin az dedi. Buna göre tedaviye başlayalım dedi. Eşime de bir kaç soru sordu. Sperm testine gitmişti mayıs ayında o Raporu istedi gösterdik. Sana da vitamin vericem duruma göre vs dedi eşimde ileri hareketlilik %37 yazıyordu. Doğal yoldan hamile kalmam imkansız mı yani? Bu durumda olup hamile kalan var mı acaba? Moralim çok bozuldu.
canım merhaba kac yasndasın acaba?bırde test sonucların cıktımı lh fsh e2 fln?sperm testını bılmıyorum ama dr sadece yumurtalıgına ultrasonla bakıp nasıl karar verdı anlamadım?ama üzülme eger gerçekten azsa tedavi olursun herşeyın tedavısı var.biraz destekleyıcı tedavı verırler ıkınızede en olmadı aşılama vs yapar dr.üzülme hersey olacagına varır canm...

Benim yıllardır unuttuğum göğüs ağrım şu an benimle. Sadece bu kafamda soru işareti , yoka diğer belirtileri belirtiden saymam yani. Geneli ağrıyor dokununca kol altı taraflarım gün geçtikçe de artıyor. Eskiden her adet öncesi ağrırdı. Ama 2 bebeğin ardından 5 yıl yasmin. Yani bırakalı 6 ay olmasına rağmen bu ay ilk defa ağrımaya başladı. Ya eski düzenime dönüyorum yavaştan ya da gebeyim. Yasmin sonrası vucudun kendine gelmesi araştırmalara göre 9 ayı bulabiliyormuş P Pozitiflerceee bunu uygulamadan okumuştum.

predıctor early yaparsan dırek dogru sonucu alırsın su andaaa.hemen test yapmalısın ben bıle meraklandım :)) hıc kacırmamıssınız gunlerı bence tutmustur buyuk ıhtımall :)

Göğüs agrısı bende 1 numaralı belirtidir. Ama benim uçları ağrır kuzu kişiye göre değişebilir bir durum.
Kuşum normalde ben adet öncesi nerdeyse 10 gün öncesi göğüs ağrısı yaşarım ama uç kısmı değil genel bir ağrı oluyor bu daha şiddetli diğerlerinden farklı gibi geldi bana ama bilmiyorum kendimi mi kandırıyorum acaba 😀

predıctor early yaparsan dırek dogru sonucu alırsın su andaaa.hemen test yapmalısın ben bıle meraklandım :)) hıc kacırmamıssınız gunlerı bence tutmustur buyuk ıhtımall :)
Ayyyy inşallah ağzından bal damladı şeker ama geçen 2 ay erken test yaptım ve çok üzüldüm bu sefer adetin geçmesini bekleyeceğim sanırım 🥰🥰🥰 korkuyorum amaaaağ 😂

İşte benim de öyleydi. Genel olarak şiş ve ağrılı olurdu adet öncesi 1 haftadan başlardı. Ama gebeliklerimde ilk belirtilerimden biri Göğüs ucu ağrısıydı sütyende bile hissediyordum. Bu farklı dedirtmişti bana. Bir de kahvenin tadı tuhaf gelmişti.
Kuşum normalde ben adet öncesi nerdeyse 10 gün öncesi göğüs ağrısı yaşarım ama uç kısmı değil genel bir ağrı oluyor bu daha şiddetli diğerlerinden farklı gibi geldi bana ama bilmiyorum kendimi mi kandırıyorum acaba 😀

Kızlar günaydın 🤩 kalpler ilişki günleri
Sat 1 Kasım Bat 29 Kasım gibi duruyor.
Çalışmalara devam etmeli mi artık dinlenmeli ve test gününü mu beklemeli 🙏🏻
3n erken ne zaman test yapayım birde.

Eklentiler

• IMG_20221121_094629.jpg
    IMG_20221121_094629.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar benim çenem çenemin altı boynum hep pütür pütür oldu kaşınıp duruyor göğüs tahta bölgemde de pütürlük var kaşınıp duruyor testler de çizgi belli adetime 3 gün kaldı kan testi icin bekliyorum
Eğer varsa gebelik bu da bir belirtisi demek ki
ayy kan testını bugun versen sonuc cıkar aslındaaaa :)))

İşte benim de öyleydi. Genel olarak şiş ve ağrılı olurdu adet öncesi 1 haftadan başlardı. Ama gebeliklerimde ilk belirtilerimden biri Göğüs ucu ağrısıydı sütyende bile hissediyordum. Bu farklı dedirtmişti bana. Bir de kahvenin tadı tuhaf gelmişti.
Ayy işyerinde 12 de kahve saatim hemen bakıcam 😅 ama sen dedin ya bhnu bana kesin farklı gelir tadı 😁

Back