Ay hoş geldin arkadaşım her zaman bekleriz ne güzel olurSelammmçok güzel olmuş kız hayırlı olsun topiğin bol gebelikli olsun inşallah selam verip kaçayım dedim
Teşekkür ederimHoş geldin canımdilerim her şey gönlünüzce olsun ekliyorum listeye
Ayy ödüm koptu bu topikte seni görünce
Valla Ekim de ne oldu göreceğiz kuzum az kaldı ama olmadıysa Kasım ayı benim için bir başkaTeşekkür ederim canıminşallah hamişsindirde gelmene gerek kalmaz ama gelirsende bekleriz, ben hissediyorum bu topige gelen herkes hamiş olcak
Yok kız daha bata var önümüzdeki hafta belli olur akıbetim ama sivilce çıktı tecrübeli olduğum için bu maç buradan dönmez sanıyorumAyy ödüm koptu bu topikte seni görünceneyse daha bi şey yokmuş
Bu hafta bi arkadaşımın gebelik haberini aldım “adet söktürücü içecektim reglin bütün belirtileri oldu regl olamadım diye dedi, sonra hadi bi test yapayım öyle ilaç içerim” demiş, sonuçç pozitifYok kız daha bata var önümüzdeki hafta belli olur akıbetim ama sivilce çıktı tecrübeli olduğum için bu maç buradan dönmez sanıyorumyine de umut kesmiyorum tabii ama bir yandan da Kasım ayına ufaktan gaz kesiyorum
HahaValla Ekim de ne oldu göreceğiz kuzum az kaldı ama olmadıysa Kasım ayı benim için bir başkata kaç aydan beri Kasım ayında iki kere şansım olacak Kasım benim ayım deyip duruyorum ilk bata tutturamazsam ay sonuna ikinci bat yine Kasım da benden kolay kolay kurtulamayacak burası, bebişimi almadan gitmeyeceğim topiğinden canım
Bu hafta bi arkadaşımın gebelik haberini aldım “adet söktürücü içecektim reglin bütün belirtileri oldu regl olamadım diye dedi, sonra hadi bi test yapayım öyle ilaç içerim” demiş, sonuçç pozitif“ Hiç mi farklı bi şey yoktu” dedim “yok bildiğin regl olduğumda noluyosa onlar oldu evde test olmasa test bile yapmazdım o kadar emindim “dedi. Yaanniii illaki çok farklı belirtiler olmuyo kuzucum
Kendisi buraya girmediği için hariçten belirti aramıyor, tespitim o yönde biz fazla dinliyoruz kendimizi biraz unutmak akışa bırakmak lazım
Ahahaha Kasım’ı ya gebe açar ya da gebe kapatırsın o zaman inşallah kuzum. Ohh afiyet olsun ve hayırlı olsunAyyy tebrik ederim arkadaşını kuzumm darısı başımıza
Aynen öyle ya zaten ikisinin de belirtisi neredeyse aynı hiç ama hiç belirti aramamak lazım, eminim hamile olduğumu ben de anlamam regl olacağım sanırım zaten çok belirtili geçiyor regl öncesi ama bir arkadaşım daha önceleri bebek isterken bana sivilcen çıkınca anla ki o ay olmadı kesin regl geliyor demişti ben de bakmıştım hakikaten öyle sanırım kafada yer ettiister istemez sivilce ben de hamilelik testinde tek çizgi görmüşüm etkisi yaratıyor hahaha
Bu ay olmadıysa da üzülmem zaten ya bu ay cidden hiç hevesim yok, eşim ne zamandır istediğim kahve makinesini almış makinemi değiştirdim yani azıcık tadını çıkarayım hiç olmazsa bir ay daha kahve içerim hahahahah
hoşgeldin canım, bu ay uğurlu olur inşallahSat 07.10.22 bat 04.11.2022 benide eklermisiniz gruba
İnşallah kuzum yaAhahaha Kasım’ı ya gebe açar ya da gebe kapatırsın o zaman inşallah kuzum. Ohh afiyet olsun ve hayırlı olsun
Bearhug pozitifbiri ovüler geldi benimki adetin bittiyse yap da çift çizgi görelim diyo biz maaile sıyırdık şimdiden anlaşıldı
ovüler geldi benimki adetin bittiyse yap da çift çizgi görelim diyobiz maaile sıyırdık şimdiden anlaşıldı
Ya ben bu sayıları görüyorum da nasıl okumak gerekiyor ne oluyo onu tam bilmiyorumLeucotheaThemis kuzu bak bir de geçen diğer topikte de yazdılar ama kim yazdı unuttum sonra alıntı yapamadım buralara da uğrarsa ses versin. Ben de görüp kaydetmiştim bu ay olmadıysa Kasım ayında denemeyi düşünüyordum sonra topikte de birinin yazdığını gördüm.
Sen de öyle şeylere inanıyorsun ben gibi o yüzden sana da diyeyim. Hamile kalmak için Grabovoi sayısı var.
Gebelik:1899911
Uygun tarihte gebelik ve doğum: 1888711
Rabia Alga diye bir hanimefendi paylaşıyor ve deneyip hamile kalan çokben Kasım'da bir ay okuyacağım bunları aklıma geldikçe. Olursa olur olmazsa sadece sayı tekrarlamış olurum bunu da deneyeyim dedim
Aramıza hoşgeldin canımSat 07.10.22 bat 04.11.2022 benide eklermisiniz gruba
Merak ettim bak şimdiYa ben bu sayıları görüyorum da nasıl okumak gerekiyor ne oluyo onu tam bilmiyorumTekrarlayayım ben de,
Ne diyorduk “oldu oldu oldu”
Araştırdım her sayıyı tek tek sıralı olarak okumak gerekiyormuş bir bir … diyeMerak ettim bak şimdi
Aynen canım...Araştırdım her sayıyı tek tek sıralı olarak okumak gerekiyormuş bir bir … diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?