KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Beni de şimdiden yazar mısın canım 10 Kasım olarak ilk bat 11 Ekim ama olsun gelirim ben zaten buraya baştan yaz sen beni

Kayıp ikizim misin?? tampon+pede rağmen 2 saat içinde üstüm başım battı
Ah ikizimm aynı şeyi yaşadın demek uykudan uyandım ayağa kalktım heryerim kan oldu halı üstüm başım kan içinde kaldım şok oldum çünkü ilk defa başıma geldi neden böyle oldu bilmiyorum neyse her yeri temizledim aynaya bir baktım bembeyazdı yüzüm bol su içtim . Bu dönem sana da tavsiye ederim bol su arkadaşım

sağol canım benim çok su içerim zaten ben normalde de ama bu dönem her şeyi arttırmak lazım kanama çok olunca...

Merhabalar :) bu ay ilk kez korunmayı bırakacağız bakalım. Sat 2 Ekim Bat 1 Kasım beni de ekleyebilirsiniz. Bizde yaklaşık bir aydır her gün bir tane eşimle kuru incir yiyoruz. 10 gündür de folik asit kullanıyorum. Aynı zamanda sigarayi bırakmak için yoğun çaba sarf ediyorum. İnşallah hepimiz hayırlı bir şekilde güzel haberler duyarız :) Son olarak eşleriniz SMA testi yaptırdı mi

Topigin hayırlı olsun beybisu Rosebelle bakalım haftaya burada olacak mıyım? Heyecanlı bekleyiş

Evet ben ve LeucotheaThemis yaptırdık SMA canım çok şükür ikimizinki de temiz geldi

Hoş geldin canım dilerim her şey gönlünüzce olsun ekliyorum listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…