KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

benımle beraber ayın sonunu bekleyecek bırı oldu sonunda :)hangı gunlerı degerlendırdınız bu ay?ben 8-11-13-14 ü degerlendırdım ondan sonrası yok dun mısafır geldı bugunde mısafır var
Ben de varım 9u yumurtlamaydı 25-26 kasım bat gibi duruyor beklemek zor biz sık sık yaptık yapıyoruz da bakalım oldu mu

Ay bu benim yeminle , yumurtlama üzerinden 9. Günüm bugün sabah test yaptım yarım saat bütün ışıkların altında video foto her şeyi çektim de acaba silik olur mu diye hafiften görür gibi oldum ama kamerada çıkmadı aman neyse dedim attım çöpe baktım akıl elden gidiyor güya balık yağı iyi geliyordu daha beter oldum mantıksızlıkta

Çoğunlukla 2. ya da 3. günleri istiyorlar ama benimki bidahakine 3 . 4. Günlerde gel dedi
Bir günle ertelemez o gün de kanaman olsjn yeterki
Amaç kanamanın yoğun olduğu günler zaten

Ayyyy benim kedim Sasha adı güzel yavrum kızımmm mis kokulum onu böyle seviyorsam kızım olsa naparım acaba cadı kıskançlık yapmasa iyi

Canan hanım ben sıze ılk bu gruba katıldıgımda demıstım hatırladınızmıhislerım hamıle oldugunuzu soylemıstı.Hadı hayırlısı artık cok sevındım sızın ıcın
Canım saat olarak 15.37de çıkacak sonuç ama yinede çok teşekkür ederim inşallah hislerniz doğru çıkar

Maşallah tüyü kadar ömrü olsun annesi

Gel seni bir üfleyim kızım
Üfür müfür yaramıyo bana ya gittim doktora bugün tam hissettiğim gibi 4 yumurtadan 3 tanesi çatlamış birisi nurtopu gibi 3,5 cm lik kiste dönüşmüş
Doktor haftaya bekle dedi adet olursan atar olmazsan yani gebelik olursa 3 4 ay sonra kendiliğinden gider dedi
Duydunuz mu böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…