- 11 Ekim 2022
- 465
- 638
- 18
Ben bir kaşıkKızlar bir sorum olucaktı burda eşine pekmez yedirenler vardı ne kader yediriyorsunuz eşinize
Canim ben 4 gün felan lekelenme geliyir. Kanama 5-6. Gün başlıyor.
ay tüm Sasha lar kıskanc mı oluyor acaba benimki de öyleAyyyy benim kedim Sasha adı güzel yavrum kızımmm mis kokulum onu böyle seviyorsam kızım olsa naparım acabacadı kıskançlık yapmasa iyi
doktorlar genelde öyle söylüyorlar kuzu ama başıma gelmedi şükür.Üfür müfür yaramıyo bana yagittim doktora bugün tam hissettiğim gibi 4 yumurtadan 3 tanesi çatlamış birisi nurtopu gibi 3,5 cm lik kiste dönüşmüş
Doktor haftaya bekle dedi adet olursan atar olmazsan yani gebelik olursa 3 4 ay sonra kendiliğinden gider dedi
Duydunuz mu böyle bişey
3tane yumurta birlikte mi çatlamış alla alla çok enteresan bir durumÜfür müfür yaramıyo bana yagittim doktora bugün tam hissettiğim gibi 4 yumurtadan 3 tanesi çatlamış birisi nurtopu gibi 3,5 cm lik kiste dönüşmüş
Doktor haftaya bekle dedi adet olursan atar olmazsan yani gebelik olursa 3 4 ay sonra kendiliğinden gider dedi
Duydunuz mu böyle bişey
ay tüm Sasha lar kıskanc mı oluyor acaba benimki de öyle
doktorlar genelde öyle söylüyorlar kuzu ama başıma gelmedi şükür.
ayy o kadar heycan yapmıstık :) neyse guzel haberlerınızı beklıyoruz :)Canım 15.37 yazıyor sonuç alma kağıdında
Tatlı mı yemek kaşığı mı ben bugün yemek kaşığı verdim çok dedi benimkiBen bir kaşık
Yaaaa asılama candırYaaa çok sevindim. Hayırlı olsun.
Nirmalde asilamalara güvenmiyordum,maşallah sen ilk denemede hamile kaldın
Adamın ciğerlerini yaktın kız, benim ile içim ürperdiTatlı mı yemek kaşığı mı ben bugün yemek kaşığı verdim çok dedi benimki
Ah ah vah vah deseydin önce bari biraz acısaydın da sonra bende yok şükür deseydin
ayy o kadar heycan yapmıstık :) neyse guzel haberlerınızı beklıyoruz :)
Hahahahaha oda öyle dedi zaten fazla mı olmuş garibim yedide ilk çok dediydi sonra yediAdamın ciğerlerini yaktın kız, benim ile içim ürperdi
Sorma valla yaratık gibi hissetmeye başladım kendimi3tane yumurta birlikte mi çatlamış alla alla çok enteresan bir durum
Yeni yerlesiyorsa biraz daha bekle hemen çıkmıyorKaset testle çıkar mı sabah yapsam pazarı bekliyim diyordum ama
hayırlısı olur inşAllah bu ay mutlu haberi alırız olmazsa mücadeleye devamİçimde iflah olmaz bir Aralık grubuna geçicem hissi...
Zorla içiyorlar zaten ,off yine geldi diyorTatlı mı yemek kaşığı mı ben bugün yemek kaşığı verdim çok dedi benimki
Yemek kaşığı veriyorum ben ,seninki ufak tefek biseyse tatlı kaşığı verTatlı mı yemek kaşığı mı ben bugün yemek kaşığı verdim çok dedi benimki
Düzelcez inşallah ya , kafayı yedik artık bu işlerleSorma valla yaratık gibi hissetmeye başladım kendimiklomen kullandım kontrolde ikisi çatlamış ikisi duruyor git çalış bidaha adet ya da gebeliğe gel dedi gittim çalıştım son bikaç gğndür huylandım hiç bir belirti yok ne adet ne gebelik içimede kist korkusu düşmüştü gittim bugün eeken geldim ama kist korkusu car dedim bir baktı ki biri çatlamış öteki kiste dönmüş dedi ne ara bu kadar sağlıklı oldu yumurtam da büyüdüde koçum durdurulamadı ve yoldan çıktı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?