KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar bısey sorcam sıze bu yumurtlama olayları bana bıraz karısık gelıyorda.ben 24-25 gunde bır adet olurum.duzenım bu sekılde.benım degerlendırmem gereken aralık tam olarak ne.bu ay sadece yuvarlak ıcıne aldıgım gunlerı degerlendrebıldm.kacırdım demı en onemlı gunlerı ((

Eklentiler

• 3EE5C603-8F18-4E60-A83A-616D6DCD7602.jpeg
    66,2 KB · Görüntüleme: 55
Hergunı degerlendırenler var benım esımde mı bı sorun var anlamıyorum.yorucu bır ıste calısıyor.cok yoruluyorm dıyor ıkıncı hafta sukoyuyor.canım sıkıldı moralım bozuldu

Canım ovülasyon testi kullanıyormusun. Ben kullanana kadar takvimi takip ediyordum ama yumurtlamamla çok alakasızmış o gözüken günler

yok hıc kullanmadım.bırdahakı aya alırım olmazsa.sızın yumurtlamanız adetten once kacıncı gune denk gelıyordu acaba ?
bencede en kesin sonuç için ovülasyon testi yada doktor takibi yapmalısın canım. benim yumurtlamadan 16 gün sonra oldu reglim ama ben 4,5 ay önce sezeryan oldum hala düzene girmemiş olabilirim

Canim 5 gündür foruma giremedim misafirim vardı.
Test yaptın mı ?

bencede en kesin sonuç için ovülasyon testi yada doktor takibi yapmalısın canım. benim yumurtlamadan 16 gün sonra oldu reglim ama ben 4,5 ay önce sezeryan oldum hala düzene girmemiş olabilirim
Doktor takibi yapılamıyorsa testler güvenli yumurtlama günüde kişiden kişiye günden güne bile değişiyor benm adetin genelde 10. Günü olmuştu bu ay 13. Günü oldu

Kızlar yumurtlamanın 10. Günü bugün.
Yarım test yapacaktım ki lekenlenmem başladı gibi. Yarına tam başlar
Bu ay doktora gidip klomen kullanacaktim.
Ben salı günü doktor randevusu almıştım.
Salı günu 4. Gün oluyor lekelenmenin.
Tahlil yapıp ertesi gün çıkan sonuçla klomen başlatır mi?
Tahlil günü reglin 3. Gününe denk gelmedi diye önümüzdeki aya erteler mi ?

Genelde daha sağlıklı sonuçlar için 3. Gün diyorlar ama 2 ay öncesi 4. Günü gitmek zorunda kaldım verdi klomeni 5. Gün başla dedi ama 3.gun gelirsen daha iyi olur demişti oda ultrasonla yumurtalara baktığı içn sanirm

Kuzucugum öyle gibi görünüyor eğer yerleşme düşüşü değilse... Sabah belli olur
Sanmıyorum yerleşme düşüşü olduğunu ya neyse Allah bilir ne zaman olacağını kısmet değilmiş bu ay ama baya feyk attı vücudum helal olsun Aralık ayına geçiş yaparım regl olunca artık

Her reglden önce olur mu böyle
Mayısta Yasmini bıraktıgımdan beri 1 hafta öncesi başlıyor semptomlar. O yüzden kestiremiyorum hiç. İlk bıraktıgım ay yumurtlamadan adete kdr çektim bu ağrıları. Migren kasık ağrısı hepsi sanki o gün adet olacak gibiydim. Aylar ilerledikçe zamanla daha da adete yakın olmaya başladı cnm. Ara ara olup geçiyor.

İnşallah öyledir tabii Allah gönlüne göre versin cnm :)

benimki 8 yaşında :) 2 sene önce sahiplendim. Yorkshire terrier. İsmi Niki ismini değiştirmedim. Ama ben Nikoş diyorum :) ben de 7 buçuk gibi yapmış olurum testi :)
Maşallah tüyü kadar ömrü olsun annesi

Aynen ya bi el atın valla iki sene oldu dile kolay yaş ermiş kemale yarın öbür gün başka hastalıkkar bilmem nelee çıkar daha sağlamken bari çıksın aradan veletler
Gel seni bir üfleyim kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…