- 14 Mayıs 2021
- 4.906
- 10.053
- 158
Kızlar bısey sorcam sıze bu yumurtlama olayları bana bıraz karısık gelıyorda.ben 24-25 gunde bır adet olurum.duzenım bu sekılde.benım degerlendırmem gereken aralık tam olarak ne.bu ay sadece yuvarlak ıcıne aldıgım gunlerı degerlendrebıldm.kacırdım demı en onemlı gunlerı((
Canım ovülasyon testi kullanıyormusun. Ben kullanana kadar takvimi takip ediyordum ama yumurtlamamla çok alakasızmış o gözüken günlerKızlar bısey sorcam sıze bu yumurtlama olayları bana bıraz karısık gelıyorda.ben 24-25 gunde bır adet olurum.duzenım bu sekılde.benım degerlendırmem gereken aralık tam olarak ne.bu ay sadece yuvarlak ıcıne aldıgım gunlerı degerlendrebıldm.kacırdım demı en onemlı gunlerı((
yok hıc kullanmadım.bırdahakı aya alırım olmazsa.sızın yumurtlamanız adetten once kacıncı gune denk gelıyordu acaba ?Canım ovülasyon testi kullanıyormusun. Ben kullanana kadar takvimi takip ediyordum ama yumurtlamamla çok alakasızmış o gözüken günler
hadi hayırlı haberlerle gel inşAllahCanımlar teste gidiyorum dua edin olur mu çok heveslendim hevesim yarım kalmasın
hadi insallah guzel haberler alırsınız...Canımlar teste gidiyorum dua edin olur mu çok heveslendim hevesim yarım kalmasın
bencede en kesin sonuç için ovülasyon testi yada doktor takibi yapmalısın canım. benim yumurtlamadan 16 gün sonra oldu reglim ama ben 4,5 ay önce sezeryan oldum hala düzene girmemiş olabilirimyok hıc kullanmadım.bırdahakı aya alırım olmazsa.sızın yumurtlamanız adetten once kacıncı gune denk gelıyordu acaba ?
Canim 5 gündür foruma giremedim misafirim vardı.Once ben tedavi oldum yumurtam büyütüldü catlatma iğnesi ile çatlatırdı 36 sonra gittik aşılamaya önce eşimden sperm alındı orda değerlerine de bakıyorlar aynı zaman sa
Somra 2 saat sonra benı aldılar AYnı hsg gibi aparat takıyor 10 dk bi işlem deli gbii acıyan bi işlem değil sakın korkma ki ben muayne bile olamazdım cok guzel geçti benım ki somra eve gidince col az kanama oldu o kadar kuzu
Benim 19-20-21 üç günden birinde oldu hep döngüm uzun 33-34 günde bir oluyorumyok hıc kullanmadım.bırdahakı aya alırım olmazsa.sızın yumurtlamanız adetten once kacıncı gune denk gelıyordu acaba ?
Doktor takibi yapılamıyorsa testler güvenli yumurtlama günüde kişiden kişiye günden güne bile değişiyor benm adetin genelde 10. Günü olmuştu bu ay 13. Günü oldubencede en kesin sonuç için ovülasyon testi yada doktor takibi yapmalısın canım. benim yumurtlamadan 16 gün sonra oldu reglim ama ben 4,5 ay önce sezeryan oldum hala düzene girmemiş olabilirim
Genelde daha sağlıklı sonuçlar için 3. Gün diyorlar ama 2 ay öncesi 4. Günü gitmek zorunda kaldım verdi klomeni 5. Gün başla dedi ama 3.gun gelirsen daha iyi olur demişti oda ultrasonla yumurtalara baktığı içn sanirmKızlar yumurtlamanın 10. Günü bugün.
Yarım test yapacaktım ki lekenlenmem başladı gibi. Yarına tam başlar
Bu ay doktora gidip klomen kullanacaktim.
Ben salı günü doktor randevusu almıştım.
Salı günu 4. Gün oluyor lekelenmenin.
Tahlil yapıp ertesi gün çıkan sonuçla klomen başlatır mi?
Tahlil günü reglin 3. Gününe denk gelmedi diye önümüzdeki aya erteler mi ?
Kuzucugum öyle gibi görünüyor eğer yerleşme düşüşü değilse... Sabah belli olur
Sanmıyorum yerleşme düşüşü olduğunu ya neyse Allah bilir ne zaman olacağını kısmet değilmiş bu ay ama baya feyk attı vücudum helal olsunKuzucugum öyle gibi görünüyor eğer yerleşme düşüşü değilse... Sabah belli olur
Mayısta Yasmini bıraktıgımdan beri 1 hafta öncesi başlıyor semptomlar. O yüzden kestiremiyorum hiç. İlk bıraktıgım ay yumurtlamadan adete kdr çektim bu ağrıları. Migren kasık ağrısı hepsi sanki o gün adet olacak gibiydim. Aylar ilerledikçe zamanla daha da adete yakın olmaya başladı cnm. Ara ara olup geçiyor.Her reglden önce olur mu böyle
İnşallah öyledir tabii Allah gönlüne göre versin cnm :)Yani 28 günde bir oluyorum. Meme vs geçirdiğim için 4 aydır tekrar regl olmaya başladımyumurtlama takibi yapıyorum ama regliden sonraki ovulasyon testi kafamı karıştırdı hafif koyu çıkması. Daha da koyulaşmadı çünkü giderek siliklesti
Enteresan bir dönem geçiriyorum sanırım hahah cildirmacalar.
Sürekli idrara çıkma sistit falan da olabilir mi diyorum ama gönlümden geçen bebiş tabi. O yüzden fikir almak istedim
Sanmıyorum yerleşme düşüşü olduğunu ya neyse Allah bilir ne zaman olacağını kısmet değilmiş bu ay ama baya feyk attı vücudum helal olsunAralık ayına geçiş yaparım regl olunca artık
Maşallah tüyü kadar ömrü olsun annesibenimki 8 yaşında :) 2 sene önce sahiplendim. Yorkshire terrier. İsmi Niki ismini değiştirmedim. Ama ben Nikoş diyorum :) ben de 7 buçuk gibi yapmış olurum testi :)
Gel seni bir üfleyim kızımAynen ya bi el atın valla iki sene oldu dile kolay yaş ermiş kemale yarın öbür gün başka hastalıkkar bilmem nelee çıkar daha sağlamken bari çıksın aradan veletler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?