Diiii mi ama, yoksa daha erken test vakti bile değilHayırlısı olsun be gülüm
Yapmam kız ateşim yukselmezse boşa harcarim testi
Yok bebişim yeni bı sayfa gibi tertemiz
Zaten biz sırf seven arkadaşlara oyun olsun diye yaptık paylaştık ,yoksa test falan yapmicaktik
Ayy inşallah el ele yuvarlanıyorlardır Rahime doğruHayırlısı canım, normalde yumurtlamanın üzerinden 10 gün sonra diyorlar biz daha 6 günden başladık gerçekten delirmiş olmalıyız zavallı spermle yumurta daha yan yana bile gelmemiş olabilir veya elele rahme doğru tatile yeni gidiyorlardır bekleyip göreceğiz tabii bekleyebilirsekk
bata kaç gün var canım erken yapmışsındır belkiDiiii mi ama, yoksa daha erken test vakti bile değil
24 Kasım canım, daha çokk varrrbata kaç gün var canım erken yapmışsındır belki
Bende yaptım testi negatif görünce şaşırmış gibi bile davrandım
e cok erken yapmışssın24 Kasım canım, daha çokk varrr
HahaEn bombası da o, sanki çok eminmişiz de testte hata varmış psikolojisi
Bu normal kaset testlerin çıkması için adetin gecikmesi şart de mie cok erken yapmışssınbi kac gün bekle 21 de yap canım erken gebelikte cıkar inşaallah
benim bat ay sonu şimdiden yapasım var resmen bagımlı yaptı testler biziHahaaynen ya bide 4 dk falan anca bekledim çöpe attım hemen sen ne anlarsın ki deyip Allah sonumuzu hayır etsin
kasetler de adet öncesi bir iki gün öncesi silik çizgi cıkabiliyor genewlde burda artimed kaset test cok erkenden yakalıyor diyorlar ben daha çift cizgi göremedim malesefBu normal kaset testlerin çıkması için adetin gecikmesi şart de mi
Adet öncesinde bakıyorsam erken gebelik testi mi sadece verir
Çok eğlenceli ama ben daha yeni aldım tadınıbenim bat ay sonu şimdiden yapasım var resmen bagımlı yaptı testler bizi
niyeki yeni mi deniyorsunÇok eğlenceli ama ben daha yeni aldım tadını
aramıza hoşgeldin :))Çok eğlenceli ama ben daha yeni aldım tadını
Canım aslında bu döllenmene, adet döngü uzunluguna göre idrara geçme süresine göre kısacası birçok etkene bağlı değişebiliyor. Benim döngülerim kısa mesela(normalde 21-24 gün).. yumurtlamada hamile kalsam da adeti 3 gün geçmeden testte gözükmüyor. Ama iflah oluyor muyum hayırBu normal kaset testlerin çıkması için adetin gecikmesi şart de mi
Adet öncesinde bakıyorsam erken gebelik testi mi sadece verir
Kendimce hep denedim ama hiç test yapmadım aaa alsam mı yapsam mı diyene kadar hep regl oldum zatenniyeki yeni mi deniyorsun
Çok takılmadan iyice delisi olmadan diğer tarafa geçeriz inşallaharamıza hoşgeldin :))
Ben de o umutla yaptım aslında son iki adetim 24 gündü arası totalde 22 26 arası değişiyor ama klomen kullandığım için doktor 24 dedi ben de öyleymiş gibi davranayım dedim ama nafileCanım aslında bu döllenmene, adet döngü uzunluguna göre idrara geçme süresine göre kısacası birçok etkene bağlı değişebiliyor. Benim döngülerim kısa mesela(normalde 21-24 gün).. yumurtlamada hamile kalsam da adeti 3 gün geçmeden testte gözükmüyor. Ama iflah oluyor muyum hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?